Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Aaa ciddimisin tatlım çook sevindim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

evet. bende cok sevindim . günde 2-3 kere konuşup + mesajlaşırdık ablamla. bebiş de olacağını duyunca her dk mesajlaşıyoruz artık.

gecen hafta bizdeydi. karnım ağrıyo iki üç gündür dedi. kalktık saat 10 da hastaneye gittik. kendi hastanede çalışıyo ama bi doktora görünmemiş akıllım kadın doğumcu muayene etti hemen. kan tahlili yaptırdı . kan değerleri yüksek cıkmış.

ama yinede ne olur ne olmaz. korkuyoruz birazcık

Çok güzel bişey ya teyze olucaksın
Kan değerleri normale döner tatlm ya bide hamile olduğunda zaten kan değerleri yükselmiyo mu görümceminde yüksekmiş o da hamile:26:

Günaydin tatlimmm, hosbulduk iyiyim canimm sen nasilsin?

Sagolun canlarim muhasebe isi
Boncukk gozun aydin canim

canlarımm ballarımm nasılsınızz özledim hepinizi..
Bronzuumm tebrik ederimmm , anne olmadan anne yarısı olmak bazen anneden öte olmak harika bir duyguu çok sevndim çok

Çok güzel bişey ya teyze olucaksın
Kan değerleri normale döner tatlm ya bide hamile olduğunda zaten kan değerleri yükselmiyo mu görümceminde yüksekmiş o da hamile:26:

Boncuğum kırmızı da tebrik ediyo
hamile olduğundan dolayı kan değerleri yüksek işte.

teşekkürlerimi ilet kırmızı'ya

Hosgeldin canim :)
ay süper habermis, gözünüz aydin olsun, Allah ablana bebisi sagl saglim kucagina almayi nasip etsin insallah
teşekkürler gma.love. amin inşallah bu arada detaylı tanışamadık senle.
Sagolun canlarim muhasebe isi
Boncukk gozun aydin canim
balım, çok teşekkür ederiz. seninde yeni işin hayırlı ve daimi olsun inşallah
canlarımm ballarımm nasılsınızz özledim hepinizi..
Bronzuumm tebrik ederimmm , anne olmadan anne yarısı olmak bazen anneden öte olmak harika bir duyguu çok sevndim çok

ball. cook cok teşekkürler. bende heyecanlıyım, nasıl bişey olacak acaba sanki benim cocuğum olacakmış gibi hissediyorum hakkaten. 1 haftadır bebişi düşünüyoruz yahu

ben ilk anne olduğumda 13 yaşlarındaydım, teyze olmadım ki ben anne oldum
Böyle alıp kucağıma verdiler bende kalbimin en güzel köşesine koydumm onu
Sonra 17 imde tekrar anne oldum Onu daha bir sevdim daha çok sahiplendim
Oda aynı şekilde beni
Rabbim sana da sağlıklı bir yeğen nasip etsin kuzucumm ..
Can onlar candan bir parçalar

evet canim tanisamadik daha . Ben kisaca kendimden bahsedeyim. 23 yasindayim, yeni gelinim , özel bir klinikte hemsirelik/doktor asistanligi yapiyorum, almanya da yasiyorum. Ya sen?

Oyyy, Allah bağışlasın

Amin canım inşallah.

Sen anlat bakayım neler oldu yeni sevgiliyle?

evet canim tanisamadik daha . Ben kisaca kendimden bahsedeyim. 23 yasindayim, yeni gelinim , özel bir klinikte hemsirelik/doktor asistanligi yapiyorum, almanya da yasiyorum. Ya sen?

bende 22 yaşındayım . ön muhasebeciyim. bu sene nişan yapıcaz Allah nasip ederse

Çok memnun oldum, ekibimize hoşgeldin

ne sevgilisi balım ya
çoktan bitirdim sonra en yakınım dediğim insanla gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…