canııımın içiii.
şimdide netim gidip geliyor
bu arada ben teyzoş oluyorum
ablam hamile.. 5 haftalık
Aaa ciddimisin tatlım çook sevindim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
evet. bende cok sevindim . günde 2-3 kere konuşup + mesajlaşırdık ablamla. bebiş de olacağını duyunca her dk mesajlaşıyoruz artık.
gecen hafta bizdeydi. karnım ağrıyo iki üç gündür dedi. kalktık saat 10 da hastaneye gittik. kendi hastanede çalışıyo ama bi doktora görünmemiş akıllımkadın doğumcu muayene etti hemen. kan tahlili yaptırdı . kan değerleri yüksek cıkmış.
ama yinede ne olur ne olmaz. korkuyoruz birazcık
Günaydın pamuk şekerler
Aaa nerde ne işi benim niye haberim yokHayırlısı olsun balım. İnşallah bu iş istediğin gibi içine sinen uzun süreli bi iş olur
Günaydın bitanem hoşgeldin nasılsn
Nasıl ya normal ağda mı peki yüzünüzü tahriş etmiyo mu bende siyah noktadan çok dertliyim
bu arada ben teyzoş oluyorum
ablam hamile.. 5 haftalık
Çok güzel bişey ya teyze olucaksın
Kan değerleri normale döner tatlm ya bide hamile olduğunda zaten kan değerleri yükselmiyo mu görümceminde yüksekmiş o da hamile:26:
hamile olduğundan dolayı kan değerleri yüksek işte.Boncuğum kırmızı da tebrik ediyo
teşekkürler gma.love. amin inşallahHosgeldin canim :)
ay süper habermis, gözünüz aydin olsun, Allah ablana bebisi sagl saglim kucagina almayi nasip etsin insallah
balım, çok teşekkür ederiz. seninde yeni işin hayırlı ve daimi olsun inşallahSagolun canlarim muhasebe isi
Boncukk gozun aydin canim
canlarımm ballarımm nasılsınızz özledim hepinizi..
Bronzuumm tebrik ederimmm , anne olmadan anne yarısı olmak bazen anneden öte olmak harika bir duyguu çok sevndim çok
hamile olduğundan dolayı kan değerleri yüksek işte.
teşekkürlerimi ilet kırmızı'ya
teşekkürler gma.love. amin inşallahbu arada detaylı tanışamadık senle.
balım, çok teşekkür ederiz. seninde yeni işin hayırlı ve daimi olsun inşallah
ball. cook cok teşekkürler. bende heyecanlıyım, nasıl bişey olacak acabasanki benim cocuğum olacakmış gibi hissediyorum hakkaten. 1 haftadır bebişi düşünüyoruz yahu
hamile olduğundan dolayı kan değerleri yüksek işte.
teşekkürlerimi ilet kırmızı'ya
teşekkürler gma.love. amin inşallahbu arada detaylı tanışamadık senle.
balım, çok teşekkür ederiz. seninde yeni işin hayırlı ve daimi olsun inşallah
ball. cook cok teşekkürler. bende heyecanlıyım, nasıl bişey olacak acabasanki benim cocuğum olacakmış gibi hissediyorum hakkaten. 1 haftadır bebişi düşünüyoruz yahu
Oyyy, Allah bağışlasınben ilk anne olduğumda 13 yaşlarındaydım, teyze olmadım ki ben anne oldum
Böyle alıp kucağıma verdiler bende kalbimin en güzel köşesine koydumm onu
Sonra 17 imde tekrar anne oldumOnu daha bir sevdim daha çok sahiplendim
Oda aynı şekilde beni
Rabbim sana da sağlıklı bir yeğen nasip etsin kuzucumm ..
Can onlar candan bir parçalar
evet canim tanisamadik daha. Ben kisaca kendimden bahsedeyim. 23 yasindayim, yeni gelinim , özel bir klinikte hemsirelik/doktor asistanligi yapiyorum, almanya da yasiyorum. Ya sen?
Oyyy, Allah bağışlasın
Amin canım inşallah.
Sen anlat bakayım neler oldu yeni sevgiliyle?
bende 22 yaşındayım . ön muhasebeciyim. bu sene nişan yapıcaz Allah nasip ederse
Çok memnun oldum, ekibimize hoşgeldin
ne sevgilisi balım ya
çoktan bitirdim sonra en yakınım dediğim insanla gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?