Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Evet cnm bende muhasebe ben isteyerek yaptim bu meslegi ama simdi aklim olsa havaalaninda yer hostesligi falan yapardim heralde

Kırk yıl düşünsem o meslek aklıma gelmez heralde

açıkçası öğretmen olmak isterdim şuanki düşüncelerimle. gerçi olsaydımda atanamazdım ay aman ne bileyim.

Elimizde bisey olsun da yeter ki baskasinin eline bakmayalim dimi
biri coistigimi düzeltsiinnnn

Orası öyle tabiki de . Burdada kalıcı değilim .Gittiği yere kadar işte. tek umudum kpss başka türlü kalıcı iş çok zor.

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Nesi kötü pekiii

sosyallik 0 , tabi bu söylediğim merkezi için geçerli..
senin televizyonda gördüklerini biz hergün göremiyoruz
görsek güzel bir şehir tabikii
ben merkezde yaşıyorum canım sıkılınca kapıyı çekip gideceğim çok bir yer yok..
ne bileyim sevmiyorum ..

I$ di$inda bo$ zamanimda sevgili Kocisimle birseyler yapariz, alisveris sinema disarida yemek yeme
ya da evde birlikte tembellik (ara sira iyi oluyor). Onun di$inda arkadaslarimla bulusurum ya da mutfagimda zaman geciririm, pastaydi kekti bayilirim yapmaya .
Istemem, sözüm, kinam, dügünüm evim barkim herseyim cok sükür istedigim gibi oldu, Allah herkese nasip etsin insallah. Bebis cok istiyoruz seviyoruz ama $u an daha cok erken diye düsünmüyoruz, zamani gelince Rabbim hayirlisiyla nasip eder insallah, bütün herkese. Ba$ka aklima birsey gelmiyor, merak ettigin birsey olursa sorabilirsin

çünkü dışardan göründğü kadar güzel değill

Dizilerde, nette gördüğüm kadarıyla sanırım bende orda yaşamak istemem. Ama gezmek için gelmek istediğim bi şehirdesin

Yada bilemiyorum, büyük şehirde yaşadığım için mi bana öyle geliyor ki?

Gidecek pek bi yer yok, bak bak hep peri bacaları

insan sıkılır dimi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…