ne açıdan şüpheleniyosun tatlım?
Napıyorsun hemşerim
ayy sizi başka topiclerdede gördüm genelde bdv de ama konu dışı olcak diye yazmıyordum
şu köpeğinize elimi çeneme koyup dakikalarca izlemişiliğim var
her sarınıp yattığındada yüzümde istemsiz salakça bir gülümsemeeee
bu arada o şampuan gerçekten işe yarıyor mu yaa insanları kandırmak için üretilen bir kimyasal daha gözüyle bakıyodum ben hep:26:
survivor ı izliyorum bağğğyan.
sen napıyosun
benimkinin kafa yapısı çok saçma düşünceleri tam öküz mod yeminle...seni sürekli üzüyo, sanki yalan söylüo gibii hissediyorum nedense :26:
çok akıllı bir köpek yaa çok tatlıı mıncık mıncık edesim geliyorYanlız değilsin o köpüşe herkes hastaevet bence faydası var canım biara hep onu kullanıyodum alıcam gene normal şampuan gibi kullanıyosun zaten benim saçım hızlı uzar aslında ama dahada hızlandırıyor gibi gelmişti bana bir araştır kkda bak genelde memnunlar
Nico nabeerrr
Niye üşüyon
benimkinin kafa yapısı çok saçma düşünceleri tam öküz mod yeminle...
facede işten diye eklediği kızlar vardı sildirdim... işte bana mesaj atıyo sildim diye
2 gün sonra soruyorum bunu bunu sildin mi yoo onların lafı geçmedi ki diyo
adam gitmiş benim söylediğim kızları silmiş söylemediklerimi bırakmış
lan sen malmısın diye bi çıkıştım buna artık cinnet geçircem yani Allah beyin dağıtırken bu nerdeymiş acaba
bide açıklamaya gelll.. bana diyo bankada hep aynı ortamdayız faceye ekleyince daha mahrem mi oluyo ekliyolar onlar bende kabul ediyom duruyolar öyle diyo.. e dedim tamam benide okuldan erkekler eklesin sonuçta facede mahremiyet mi ekliyim bende dursunlar öyle
bana diyo beynini uçururumm... e hani o aynısını yapınca birşey yok ben yapınca kıyamet..
yok öyle valla akşam telefonu yüzüne kapadım cevap vermiyorum geceden beri sürünsünnn...
yağsın yağsın.
yazın napcaz yoksa susuz
hııı ayy evet burasıda çok soğukkDışarıdan geldim canım yağmurlu hava üşüdüm :18:
Senden naber
valla tatlım bu son aylarda böyle oldu bu yoksa aşktan ölüyodukçok enteresan bi kişilik ya.
cok sabırlı biri olmak lzım bu kişilikte bi insanla yaşamak için
hııı ayy evet burasıda çok soğukk
valla napim canım okuldan geldim yemek yedim sarındım hemen donuyorum bende:18::18:
valla tatlım bu son aylarda böyle oldu bu yoksa aşktan ölüyoduk
şimdi kavgadan ölcez o derece yanii
ama ben kendisine söyledim senin gibi bir sevgili istemiyorum dedim
ya kendine çeki düzen verirsin ya sonuçlarına katlanırsın dedim çekildim kenara
ben sadece izliyorum şuanda kendi ipini kendisi kesicek
annemlerin orda kar yağıyomuşyağsın yağsın.
yazın napcaz yoksa susuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?