Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

girdim sabah. face de mi sorun var bende mi bilmiyorum. öğleden sonra faceye giremiyorum ya donuyoooo :26::26::26:

Ben kestirdim bi kere yaptm sinemaki bi de markette bioblass sarmaşk özlü şampuan gördm hızlı uzatma döküntü karşıtı yazıyodu onu aldm sinemakiyi yaptktan snra onla yıkadm ama deli kaşınıyo kfa derimi soyasım geliyooo

alerji mi yaptı ki

ahahahah
yavrum çok yüklenmişsin bioblasın içinde ne var bilmiyorum ama
maske yapçaksan mesela normal bir şampuanla yıka üşenipte maske yapmadığındada bioblasla yıkarsın..
ben geçende okumuştum forumda sarımsaklı şampuan yapasım var

he bide çok kaşınıyo dayanamıyorum diyosan 2 litrelik suya 1-2 kaşık elma sirkesi ekle o suyla saçını durula

Son düzenleme:

Valla bilemedim yaa bi daha da kullanmadm ama kaşıntm geçmedi

Anlayamadm kuzum ya bazı yerlerde de kaşınması uzadığı anlamına geliyo yazmslar böyle bi kaşınma yok amaaa

Kullanmaya tırstm sonra şampuanı:18:

binbir türlü şey var içlerinde yapar valla. ay bide tatlı kaşınıyodur ki dimii

geçmişler olsun canım

Valla bilemedim yaa bi daha da kullanmadm ama kaşıntm geçmedi
canım benim orda varmı bilmiyorum isminide hiç duydun mi bilmiyorum da eczanelerden kinin suyu diye sorabilirsin istersen belki vardır:26:
böyle küçük 200ml lik fısfısli bir şişede... benim normalde eskiden kepek sorunum vardı
şimdi o gitti çok şükür ama arada kaşıntı tutuyor ve genellikle saçımı arkadan toplayınca mesela o saçımı bağladığım yer çok kaşınıyo
bu kinin suyunu kullanıyorum bazen kanatana kadar kaşıyorum çünkü
tamamen geçmesede rahatlatıyo hiç yoktan

Camım o şampuanda çok iyi kafanın derisini kaşınması saćının uzadığı anlamına gelir ayrıca sadece o gün değil her yıkadıgında kullan canım

bir süre önce istemiştim veririm sende verirsen demişti
şart mı koşuyon la diyip sinir oldum vermiyorum dedim o da iyi sen bilirsin dedi kaldı öyle

hıııııııııııııı :26:

olmaması için bi sebep yok. muhtelemen onaylamıyor piskom :26:

Camım o şampuanda çok iyi kafanın derisini kaşınması saćının uzadığı anlamına gelir ayrıca sadece o gün değil her yıkadıgında kullan canım
ayy sizi başka topiclerdede gördüm genelde bdv de ama konu dışı olcak diye yazmıyordum
şu köpeğinize elimi çeneme koyup dakikalarca izlemişiliğim var
her sarınıp yattığındada yüzümde istemsiz salakça bir gülümsemeeee
bu arada o şampuan gerçekten işe yarıyor mu yaa insanları kandırmak için üretilen bir kimyasal daha gözüyle bakıyodum ben hep:26:

hıııııııııııııı :26:

olmaması için bi sebep yok. muhtelemen onaylamıyor piskom :26:
bilemiyorum kuzum yaa ona yapmasını söyledim yaptı resim çek göster dedim gönderdi
ama bana istek gelmedi:26: neyse zaten hevesimde kalmadı
ama kadınlar hisseder ya birşeyler var bu işin içinde
onada söyledim bunu kendim istemesem zaten ben teklif etmezdim dedi
doğru kendi söyledi yapalım diye ama var yinede birşey beni huzursuz eden çıkar yakında

ya ben seninkine karşı çok şüpheciyim biliyo musun? anlattıklarından dolayı tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…