valla tatlım bilmiyorum ki birden çok mu yüklendin acaba..
bende saç bakımına başlicam ama eve gitçem önce saçımı kestircem öyle yapçam
gerçi geçen hafta kestirmeden direk ampul kırdım sürdüm ama kestikten sonra dahada yoğun uğraşmayı düşünüyorum
sen sinameki ce bemiks mi yapçaksın
iyidir bre yavrum
sen neler yapıyosun
bugün faceye girdin mi yaa sen akşam ben facemi dondurdum ama gerçekten dondu mu acep
valla tatlım bilmiyorum ki birden çok mu yüklendin acaba..
bende saç bakımına başlicam ama eve gitçem önce saçımı kestircem öyle yapçam
gerçi geçen hafta kestirmeden direk ampul kırdım sürdüm ama kestikten sonra dahada yoğun uğraşmayı düşünüyorum
sen sinameki ve bemiks mi yapçaksın
iyidir bre yavrum
sen neler yapıyosun
bugün faceye girdin mi yaa sen akşam ben facemi dondurdum ama gerçekten dondu mu acep
adı batsın faceningirdim sabah. face de mi sorun var bende mi bilmiyorum. öğleden sonra faceye giremiyorum ya donuyoooo :26::26::26:
adı batsın facenin
girme sende ben protesto yapıyom
Ben kestirdim bi kere yaptm sinemaki bi de markette bioblass sarmaşk özlü şampuan gördm hızlı uzatma döküntü karşıtı yazıyodu onu aldm sinemakiyi yaptktan snra onla yıkadm ama deli kaşınıyo kfa derimi soyasım geliyooo
ahahahahBen kestirdim bi kere yaptm sinemaki bi de markette bioblass sarmaşk özlü şampuan gördm hızlı uzatma döküntü karşıtı yazıyodu onu aldm sinemakiyi yaptktan snra onla yıkadm ama deli kaşınıyo kfa derimi soyasım geliyooo
alerji mi yaptı ki
ahahahah
yavrum çok yüklenmişsin bioblasın içinde ne var bilmiyorum ama
maske yapçaksan mesela normal bir şampuanla yıka üşenipte maske yapmadığındada bioblasla yıkarsın..
ben geçende okumuştum forumda sarımsaklı şampuan yapasım var
Anlayamadm kuzum ya bazı yerlerde de kaşınması uzadığı anlamına geliyo yazmslar böyle bi kaşınma yok amaaa
Kullanmaya tırstm sonra şampuanı:18:
canım benim orda varmı bilmiyorum isminide hiç duydun mi bilmiyorum da eczanelerden kinin suyu diye sorabilirsin istersen belki vardır:26:Valla bilemedim yaa bi daha da kullanmadm ama kaşıntm geçmedi
biz o ilişki olayını hala yapamadık biliyon mu:26:sadece sabahları giriyorum bende
Ben kestirdim bi kere yaptm sinemaki bi de markette bioblass sarmaşk özlü şampuan gördm hızlı uzatma döküntü karşıtı yazıyodu onu aldm sinemakiyi yaptktan snra onla yıkadm ama deli kaşınıyo kfa derimi soyasım geliyooo
biz o ilişki olayını hala yapamadık biliyon mu:26:
bence benimki bi dümenler çeviriyo
bir süre önce istemiştim veririm sende verirsen demiştiee sende şifresi yok mu? sen yapsan?
bir süre önce istemiştim veririm sende verirsen demişti
şart mı koşuyon la diyip sinir oldum vermiyorum dedim o da iyi sen bilirsin dedi kaldı öyle
ayy sizi başka topiclerdede gördüm genelde bdv de ama konu dışı olcak diye yazmıyordumCamım o şampuanda çok iyi kafanın derisini kaşınması saćının uzadığı anlamına gelirayrıca sadece o gün değil her yıkadıgında kullan canım
bilemiyorum kuzum yaa ona yapmasını söyledim yaptı resim çek göster dedim gönderdihıııııııııııııı :26:
olmaması için bi sebep yok. muhtelemen onaylamıyor piskom :26:
bilemiyorum kuzum yaa ona yapmasını söyledim yaptı resim çek göster dedim gönderdi
ama bana istek gelmedi:26: neyse zaten hevesimde kalmadı
ama kadınlar hisseder ya birşeyler var bu işin içinde
onada söyledim bunu kendim istemesem zaten ben teklif etmezdim dedi
doğru kendi söyledi yapalım diye ama var yinede birşey beni huzursuz eden çıkar yakında
ne açıdan şüpheleniyosun tatlım?ya ben seninkine karşı çok şüpheciyim biliyo musun? anlattıklarından dolayı tabi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?