canımmmmmmmmmmmmmmm
hayırlı uğurlu olsun inşALLAH. şaka maka geldiniz demekki bu günlere he ... afferim kız size.... göz açıp kapatıncaya kadarda gecer zaten o sürede hemencecik gelir ağustos
Günaydın canlarımmmm
Boncuğum tarihi koymanıza çok çok çok sevindim kuzum göz açıp kapayana kadar gelir o gün
Ben yemek takımını baya önce almış oldumama o baya masraflı oldu aradan çıktı en azından kafamı kurcalamıyo şimdi. şuan aklımda olan sadece elektrikliler var
Onlarida Allahin izniyla alirsin insallah Canim :)
Çalıştıktan sonra hepsi alınır
Biraz haberlere bakayım dedim içim karardı. Teker teker oy hırsızlığı yapılan sandıklar ortaya çıkıyoNasıl bi ülkede yaşıyoruz biz milletin oyunu çalıp pişkin pişkin herkes bizden yana diyebiliyorlar. Hırsızlığın kul hakkına girmenin alasını yapıp bi de utanmadan yüce Rabbimin adıyla milletin gözünü boyamaya çalışıyolar yazık vallahi yazık
sen evlendikten sonrada çalışacaksın değil mi canım
Çalıştıktan sonra hepsi alınır
Vicdanlari nasil rahat ediyor anlamiyorum. Rezalet! Hepsini Allaha havale ediyorum
sen evlendikten sonrada çalışacaksın değil mi canım
Aynen öyle canım benim Allaha havale etmek en doğrusu hepsinin hesabı verilecek inşallah
Insallah kuzucum, insallah.
Sen nasilsin canim?
İyiyim bebeğim kahvaltımı ettim şimdi kahve içicem sabah keyfi yapıyorumAma bu saatler alındığından beri uyku düzenim çok bozuldu
Sen nasılsın cnm
Oh afiyet olsun kuzum :). Ben iyiyim, keyfim cok sükür yerinde :). Isteyim bende
yarın sağlık raporu alcam,korkuyoruuuum:18:
Ne için bebeğim hayırdır
iş güvenliği zımbırtısı mevzuusundan dolayı
gecen hafta ilkyardım eğitimine gittim,sınava girdim
hep bni bulur böyle şeyler
Sen nerde çalışıyodun canım kusura bakma hemşireydin diye hatırlıyorum ama:44:
Yok canim önemli degil, olur böyle kariskliklar :). Evet canim hemsireyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?