ilki kız olursa , erkeği bulana kadar devam
Hııı tabi tabi napıcam sonra o kadar çocukla benBakmak için yardıma gelirsen yaparız tabi teyzesi
sen zaten çalışmayı da düşünmüyosun. fena mı
Evet çalışmayı düşünmüyorum ama bi çocukla bile baş etmesi çok zor ben 2-3 çocukla ne yaparım bilmiyorum. Tabi Rabbim yokluğunu aratmasın o zmn ne düşünürüm ne hissederim bilmiyorum. Şimdi şakayla karışık konuşuyorum işte
o günler gelene kadar fikrin kaç kere değişir
Aynen öyle bebeğim. Senin çıkış saatin değişti mi şimdiye kadar uçmuş olman lazımdı
Gününüz aydin olsun $ekerparelerim
Günaydin canim benim, iyiyim cok sükür :). Ise geldim simdi. Sen nasilsin tatlim?
Canim telden giriyorum, msjini alinti yapamadim, nasil oldugunu cözemedim daha :/
Canim benim hakkinizda hayirlisi olsun insallah. Allah gönlünüze göre versin herseyi :)). Tarihi belirlemenize cok sevindim, zaman cabuk gecer merak etme, bi bakmissin dügün günü geldi catti :). Bize 6 ay olucak nerdeyse, daha dün bu alti ay ne cabuk gecti diyorduk Kocisle.
Aynen tatlim, ceyizini falan rahatca toparlarsin, strese girmeden herseyi rahatca yaparsiniz :). Sen calisiyormuydun?
Aynen canim kafan daha rahat olur. Bende erkenden baslamistim, herseyimi almistim bi yemek takimimi evlenmeye yakin aldim, cok rahat oluyor böyle :)
Günaydın güzellikler.
Dün akşam annem, ablamla konuştum. İsteme tarihimizi ağustosun ilk haftasına aldık...
Biz haziranda isteme-söz-nişan olur diyoduk ama mayıs ayında da düğün yapmak istiyorduk. Haziran'dan Mayıs ayına da 11 ay var annem o kadar süre nişanlı kalınmaz diyor ( haklı) bende uzun süre nişanlı kalmak istemiyorum...
Sevdiceğim her ne kadar itiraz etse de ben onu bi şekilde ikna ettim.
Şimdi büyük bi sabırsızlıkla Ağustos'u bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?