Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

topiktemi ne yazmışlar çocukluk dönemlerimizmi

uuu götürüyon pastaları :90:

aynen yaa çook güzeldi bence o zamanlarda çocukluk , atari vardı efsane gibii

doksanlar dizisinde atari kafe varya kardeşime diyorum ki bak o zamanlar ınternet kafe yoktu atari kafeler vardı heeey gidi sen bilmezsin bunları diyorum :90:

öyle havalı baloon köpüklerimiz olmazdı bizim , hortumu kesip annemizden gizli arakladığımız deterjanla köpük yapardık
hatta ben bi kere azıcık içime çekip hastaneyi boylamıştım
Kışın yine annem görmeden tepsi kaçırır elim yüzüm soğuktan uyuşana kadar eve gelmezdim Gece yarısı sokaktan topanırdık Peynirli salatalıklı ekmek yerdik Şimdi ver bi çocuğa bak bakalım yer mi

kız köpük kutulu bişey vardı ya üfleyince baloncuk çıkardı onu diyosun dimi bende çok severdim
ayy hele ben bayılırdım ekmek arasına yemekten çok onu severdim şimdi de arada aklıma gelir öyle yerim ama sanki o tadı vermiyo yaa dimi eskiden daha güzeldi , hem herşey organikti hormonlu da değildi

konu kmşun yok muu

çokzell dimi
bende örgü bilmyrum

hihihEki Görüntüle 762880

varda komusyla olacak iş deılkı claısrken zor yanı cocugunu bırakcak bırını arıyrsn yada ne bılmm ısının uzadugu zmnlr bırı lazım oluyor kımse yok yada trafıge takldn cocugu alack kımse yok kuafore bıle gıdemyrm kolay kolay o acıdn zor

ama sadece yardmcı amaclı deıl ben aıleme cok duskundum burda tek bır akrabam bıle yok zor oluyoryaaa

Hmmm çocuk kreşte herhalde abla
Zor olmaz mı kime güvenbilecksin kendine vakit ayıramadığın içinde cinnete gelmen yakın gibi duruyor

Hmmm çocuk kreşte herhalde abla
Zor olmaz mı kime güvenbilecksin kendine vakit ayıramadığın içinde cinnete gelmen yakın gibi duruyor

oglum 3 yasını doldurdu aksıne bundn sonra rahat ederım dıye umuyorum o cınnet zamanlarını coktan gectım esım yardımcı olmasa ustesınden gelemezdım aksamları cocuk ona aıt en azndn sutu ve tıvaletı vs babaogul bırbırlerıne kaynassınlr ama dımı:)

krese gıdyr evet zor ama guzel

hahaha başka neler var kız boncukk

güzelmiş canım bende okudum hele şu pazar günleri banyo günü kısmı istisnasız herkeste vardı bence sanki başka gün banyoya girilmezdi gibiii

Eveet ya
Niye öyleydi acaba :44:
Su faturası çok gelmesn diye banyo günlermiz belliymiş

Ohh ilgilensin tabii iskele babası olmasın
Demek ki yardımcı olan eşler olmasa kadınların çoğu akıl hastanesinde olurdu :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…