Çeyiz alışverişim iyi gidiyo abla. bak aldıklarım bu topicde
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=681822
baktım azıcık beyaz eşyalar tamam sanırım hepsini mutluluk sağlık huzur içinde kullan inşallah canım benim.
büyükler kolayda ıvır zıvır yoruyor insanı az gibi ama onlar toplanınca maddi olarakta bayaa tutuyorlar
baktım azıcık beyaz eşyalar tamam sanırım hepsini mutluluk sağlık huzur içinde kullan inşallah canım benim.
büyükler kolayda ıvır zıvır yoruyor insanı az gibi ama onlar toplanınca maddi olarakta bayaa tutuyorlar
13 haftalık canımkartal bebiş kaç aylık şuan
kartal sanırım sizinlede tanışmıyoruz , çok geçmiş olsun , affına sığınarak öneride bulunabilir miyim 2 çocuk annesi birde bebek kaybeden biri olarak, büyük ihtimal progesteron iğne yada hap verdi doktor yada verecek, çalşıyormusun bilmiyorum ama kendini yorma lütfen ve eve gidince ayaklarını yukarıda tutacak şekilde uzan dinlen yastık felan koy ayaklarının altına .....
Ve bütün hamile hanımlar bol bol süt için ve su için olurmu ... makarna pilav yemeyin meyve yiyin
13 haftalık canım
ben hemşireyim canım 2 bebegim bir oğlum var ilaçlarımı kullanıyorum
çok özür dilerim o zaman :) hem tecrübeli hemde işin uzamanı sayılırsınız , allah selametle kucağına almayı nasip etsin inşallah canım, mesleğine zor kendine dikkat et kardeşimde hemşire az çok biliyorum neler çektiğinizi.
oğlun ne kadarlık peki,
yok canım ya ne özür dilemesi hemşireyim diye herşeyi bilmemmı gerekıyo kanamayı görunce elim ayagım tıtremedı mesela çok korktum oğlum 3 yaşına girdi 14 şubatta sen nerelısın kaç yaşındasın ben eseslıyım ya sen
eskışehirliyim canımaaaa ne güzel 14 şubat doğumlu demek oğlun :)
cahilliğimi bağışlada eses neresi
ben aslen mardinliyim
sagoll canimsinn :) okula yetismeye calisiyodumda biraz gec oldu cevap kusura bakma :)Oh afiyet olsun canim, bende az önce yaptim :)
benim kızım 8 yaşında oğlum 18 aylık
sagoll canimsinn :) okula yetismeye calisiyodumda biraz gec oldu cevap kusura bakma :)
yok canim benim, estafurullah sorun degil. Yetisebildin mi :)?
lovecim, naber?
sen nickini değiştircektin?
Cok sükür iyiyim nazarim, senden naber?
Evet tatlim degistiricem de zaten ama ne olarak degistiricem ona karar veremiyorum, o yüzden hala ayni nick
İyiym canım sağolasın
Mümkünse kısa bişi olsun
Bu arada ben seni merak ediyorum, resmin yok mu
senin kızınla oğlunu yerim
abla isimleri neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?