Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bende sizi özledim iyi miyim boşverin iyi olmak zor benim için siz nasılsınız inci evlendimi tosbam hamilemi ve en çıtırım senden ne haber?

bende sizi özledim iyi miyim boşverin iyi olmak zor benim için siz nasılsınız inci evlendimi tosbam hamilemi ve en çıtırım senden ne haber?

inci yeni denizlere yelken açtı çok şükür inşallah onun için hayırlısı olur ben yeni hamişim boncukta çeyiz işlerine son gaz devam dün bulaşık mak. aldı sevdiceği

Canım hayırlı olsun bebişin, kaç aylık nasıl şuan durumunuz , çok çok sevindim inşallah selametle kucağına alırsın tombiş sağlıklı tatlı huzurlu mutlu güzel şanslı kısmetli bir bebek olur inşallaaaaaaahhhh aminn
inci yeni denizlere yelken açtı derken anlamadım , yaniii ???
bu arada ben neden yazıları beğenemeiyorum ki
neyse yarın görüşürüz öptümmm

3. ayımıza girdik ablacım amin inşallah tek dileyim sağlıklı bi gebelik geçirmek yavrumu sağlıkla kucağıma alabilmek

inci eski ilişkisini artık tamamen bitirdi aileler aracılığıyla tanıştığı biriyle görüşüyo ama henüz resmileşmiş bi şey yok inşallah anlaşabilirlerse kısa zamanda onu da evericez hayırlısıyla

tamam yarın görüşürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…