Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ne zamana aldin canim randevuyu
biz de bir ay oncesinden almistik gunde 2 kisiyi alyolarmis o yuzden erken almistik
100 lira vetdk canm biz sen ne kadar vrrceksin

şimdi randevuyu 12 hazirana aldık canım bu devlet hastanesi zeynep kamil bi orda perinatolog varmış profmuş ama 12 haziranda anca kadın doğumuna görünebilecem daha ordan perinatolojiye randevu verecekler. 12 haziranda 19 haftalık olcam eğer 20. haftama verecekse orda yapıcam ücretsizdir heralde devlet hast. sonuçta ama gün vermezse doktorumun önerdiği perinatoga gidecem o da 200 liraymış özel muayenesi varmış kadının bi hafta öncesinden randevu veriyomuş. diğer özel hastaneleri araştırdım çok pahalı 300-400 arası değişiyo.

hmm anladim canim
gec. kalmazsin insallah kuzum ya
2 3 haftA icinde sira bulabilirsen tam zamani olut zaten 20 24. haftalarda yapiliyor zaten
insallah hep saglikli haberlerini aliriz yavrularimizin buyuyo resmen icimizde mucizemiz
403 gram olmus benim kuzum masallah

Bende taseronum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hafta sonları tatılım olur dıe planlıyorum devlet hastanesınde maaslarıda dusuk degıldır onların sanırım ...
ne bılım dusunuyuorum bıseyler ama bakalım
bankacılık okuyorum bankada da calıstyım ama sevmedım

Benim calisma sistemim biraz farklı haftanin iki günü calisiyorum :)

Maaş gözünde çok buyumesin taseronsan sıkıntın ikiye katlar ama yeni bi düzenleme gelecek umudundalar bakalım , ayrıca neden bankada calismak burda calismaktan daha iyidir emin ol. Birde hangi şehirde olduğunun etkisinde büyük yani benim acimdan oylet

gebzedeyım ben canım kocaelı /gebze
yapıkredıde calısmıstım 8 ay burnumdan geldı mıgrenım var bnm banka stresını kaldıramadım
maasta 1200 duu
degmıyorduu

nişandaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimde eylülde nişanım varrrrrrr

Allah bi aksilik bi terslik göstermediği sürece öyle düşünüyoruz bakalım ama ablam beni vermiyor ya

Herkes soruyor bende bayramdan sonra gelcekler diyorum, ablam yapıp, daha erken diyor

Allah bi aksilik bi terslik göstermediği sürece öyle düşünüyoruz bakalım ama ablam beni vermiyor ya

Herkes soruyor bende bayramdan sonra gelcekler diyorum, ablam yapıp, daha erken diyor

Geliniyoda bna cvp yazilmiyo demek

Ablan kac yasinda nisanlanmisti kac yasinda evlenmisti canim? Dede nene olmaniz mi gerek evlenmenize canim
Hamislik hormonlarina veriyorum ablanin yoksa neyi bekliceksiniz nesi erken okul okumuyoshnuz calisiyosunuz e askerlik desen pasalar gibi yapti geldi ev desen var ceyiz desen adam ortada nisan yokken beyaz esyasini tamamladi daha Ne istenir bilmem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…