Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

iyi be tosbiğim iş yoğunluğu , bebiş nasıl bulantıların bittimi?

iyi çok şükür ablacım bulantılar geçti artık cinsiyeti de öğrendik benim de oğlum oluyo hayırlısıyla inşallah kız hissediyodum ya oğluş beni ters köşe etti yalnız plasentamla ilgili sorun var 28. haftaya kadar yukarı çıkmazsa normal doğum şansımı kaybediyorum ve erken doğum riskim olduğu için takipte olucam. inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir bebeğim. sen de ne var ne yok ?

pek iç açıcı şeyler yok boşver .

aaaaaaaaa demek oğluş hadi hayırlısı selametle inşallah sen kendini stres etme inşallah normal doğum yaparsın allahın izniyle ve yorma kendini ..

Oluuurrr :)
Ben tanıtayım kendimi , 22 buçuk yasında bekar , yalnız, yoğun is temposunda koşturan bir kizim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de 21 yasındayım cnm senın gbı bekar yanlız ısınde gucunde bır hatunum :)

pek iç açıcı şeyler yok boşver .

aaaaaaaaa demek oğluş hadi hayırlısı selametle inşallah sen kendini stres etme inşallah normal doğum yaparsın allahın izniyle ve yorma kendini ..

sen de lütfen canını sıkma pek bilmiyorum ne yaşadığını ama tahmin edebliyorum. konuşmak istrsen bi mesaj atman yeter ablacım elimden geldiğince derdini paylaşıp yükünü hafifletmek isterim.

amin inşallah. valla pek bi şey yaptığım yok arada sırada bi yemek yapıyorum anca onun dışında kv yemek işini hallediyo. hep yatıyorum dr ağır kaldırma dinlen fln dedi. gerçi taşınıyoruz ama ben bi şey yapmıcam sadece talimat vericem.

bizim en çıtırda söz nişan isteme ne durumda :)

onlar eylül gibi düşünüyo sanırım nişanı çok uzatmak istemiyolar eylül de nişan yapıp yaza düğün inşallah. ama çeyiz işini baya hafiflettiler sevgilisiyle maşallah. morincim sözlendi ondan haberin var mı? o da eylülde nişanlanacak kısmetse.

@mathıldaaa
tıbbı sekreterlık mı okudun sen cnm
ben sımdı bankacılık okuyorum ama tıbbı sekreterlıkte ıstıyorum ısın cok zormu bıde maas olayı nasıl

evet inciden haberim var inşallah ikiside mutlu musmutlu olurlar

@mathıldaaa
tıbbı sekreterlık mı okudun sen cnm
ben sımdı bankacılık okuyorum ama tıbbı sekreterlıkte ıstıyorum ısın cok zormu bıde maas olayı nasıl

Ben şuan kadrolu değilim canım şöyleki benim calistigim birimden dolayi is zor ama normal şartlarda çok bir zorluğu yok , ataması zor bir bölüm yinede düşün derim ama atama sıkıntısı yasayabilirsin güzel arastir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

atama olmasada devlet hastanelerının taseronları var oralarda calısablırım sanırsam

ne zamana aldin canim randevuyu
biz de bir ay oncesinden almistik gunde 2 kisiyi alyolarmis o yuzden erken almistik
100 lira vetdk canm biz sen ne kadar vrrceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…