iyi be tosbiğim iş yoğunluğu , bebiş nasıl bulantıların bittimi?
al benden de o kadar :)
bizim çıtırlar yok mu bugün
Oluuurrr :)
Ben tanıtayım kendimi , 22 buçuk yasında bekar , yalnız, yoğun is temposunda koşturan bir kizim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sabah 5 e kadar calisacak olmanin vehameti icersindeyim :)
pek iç açıcı şeyler yok boşver .
aaaaaaaaa demek oğluş hadi hayırlısı selametle inşallah sen kendini stres etme inşallah normal doğum yaparsın allahın izniyle ve yorma kendini ..
sabah 5 mııı
ne ısınde calısıyorsun sen cnm [/QUOTE
Bir hastanenin acil servisinde tıbbi sekreterlik yapıyorum canım
bizim en çıtırda söz nişan isteme ne durumda :)
kolay gelsin , ayakta fazla kalma zaten, sağolsun yemek derdinden kurtarıyormuş seni ...
onlar eylül gibi düşünüyo sanırım nişanı çok uzatmak istemiyolar eylül de nişan yapıp yaza düğün inşallah. ama çeyiz işini baya hafiflettiler sevgilisiyle maşallah. morincim sözlendi ondan haberin var mı? o da eylülde nişanlanacak kısmetse.
@mathıldaaa
tıbbı sekreterlık mı okudun sen cnm
ben sımdı bankacılık okuyorum ama tıbbı sekreterlıkte ıstıyorum ısın cok zormu bıde maas olayı nasıl
Ben şuan kadrolu değilim canım şöyleki benim calistigim birimden dolayi is zor ama normal şartlarda çok bir zorluğu yok , ataması zor bir bölüm yinede düşün derim ama atama sıkıntısı yasayabilirsin güzel arastir :)
atama olmasada devlet hastanelerının taseronları var oralarda calısablırım sanırsam
ne zamana aldin canim randevuyuoff ben biraz geç kaldım gibi yaa randevuyu erkenden almak falan gerekiyomuş benim gittiğim hastanede de perinatoloji bölümü yokmuş radyolog bakıyomuş. başka hastaneleri araştırdım fiyatlar uçuyo 300-400 diyolar antalyada nasıl fiyatlar? neyse bi yerde buldum önce onun kadın dogumundan randevu alıyosun sonra perinatolojiye yönlendiriyomuş dün baya uğraştım.
sonuçları beklememek iyiymiş annemlere uçmak istiyorum artıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?