Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Yaaaa inanmıyorum yemin ederim hep aklıma geldin acaba ne yaptı diye

Çok çok çoooooooooook en çooook sevindim canım benim bu mutlu günleri görmeyi aramızda en çok hakeden belkide sensin. Bunca yıllık aşkınızı resmiyete dökeceksiniz çok şükür sabrınızın mükafatını alıyorsunuz
Bak ne güzel yoluna giriyor herşey maşallah ya çok mutlu oldum gerçekten. İnşallah herşey çok yolunda gidecek nişanlı hatun olarak aramıza geleceksin
Ne giyeceksin ne yapacaksın düşündün mü

ayy cok duygulandırdın beni canım arkadaşım Hepimiz hakediyoruz öyle deme

*

Pazar günü hususi çarşıya gidip kıyafet aldık aşkitle Bilekte pantolon ve şifon gömlek giycem kuzum.

Onun ailesi demiş, belki tanışmaya giderken gelmezsin , ailesi müsade etmez demiş, dedim öyle bişey yok,annem gelsin diyor, babam da niye geldi demez günah mı sanki, damat o gelicek elbette

harıl harıl yaprak sarması yaptık dün akşam börek yaoarız, kek yaparız diyoruz, başka ne yapabilirz kuş fikir versene

Tüm bunlardan haberim vardı ama yine okuyup mutluluğuna ortak olmak çok hoş

Allahım mutluluğunuzu daim etsin kuzum

Yaa canım benim çok tatlı telaşlar hazırlıklar ben bile heyecanlandım burdan
Kıyafetin tanışma için mükemmel bebeğim çok doğru seçimler olmuş.
Bizim tanışmada biliyosun babam pek sıcak bakmadığı için nişanlım tanışmaya gelmemişti. Babam sorun çıkarır diye korkmuştuk. Gerçi bizim açımızdan iyi oldu babalar daha iyi kaynaştı böylelikle. Ama senin babanın damatla hiç bi sorunu yok e babalarda tanışıyor. Hiç bi problem yok maşallah.
Canım menü güzel yalnız bi de tatlı ekleyebilirsiniz. Gerçi onlar gelirken büyük ihtimalle tatlı alır gelirler ama sizde bi pasta yapabilirsiniz. Mesela haşhaşlı pasta güzel olabilir.

Tüm bunlardan haberim vardı ama yine okuyup mutluluğuna ortak olmak çok hoş

Allahım mutluluğunuzu daim etsin kuzum
Ben sana nakden yayın yapıyorum kuzu

Çok teşekkür ederimmm

Evet sizde o sıkıntı vardı, iyi oldu onun gelmemesi

Babam babasına ben x'si tanırım, severim de demiş, şok olduk

kıbrıs tatlısı yapabilirz tatlı olarak, aklımıza bi sürü şey geliyo da kararsız kalıyoruz gerçi bunun tanışması-istemesi-nişanı var, hepsine farklı menü yapmak lazım, aklımızdakilerin hepsini grup grup yaparız artık

Kıbrıs tatlısını sen daha öncede söylemiştin ama ben hiç yemedin nasıldır hiç bilmiyorum kuzum. En önemlisi tanışma istemede nişanda insan çok şey hazırlamıyor. Daha doğrusu kalabalık olduğu için insan o telaşta çok bişeyle uğraşamıyor.
Biz bu kadar özeniyoruzda tatlıymış tuzluymuş hiç önemi yok. Dİller tatlı olsun yeter
Ne güzel ya baban seviyomuş inşallah hep araları iyi olur baba oğul gibi olurlar çok seviniyorum senin adına

He evet size dedikten sonra ablama dedim, ablam yapmış, beğendik, çok zor değil dedi.

bakalım neler olcak, inşallah bu pazar olur yaa

Hu huu bizim boncuk kız burada mı acabaaaa?
Selam kızlaaarrr
Hoşgeldin tatlım
He evet size dedikten sonra ablama dedim, ablam yapmış, beğendik, çok zor değil dedi.

bakalım neler olcak, inşallah bu pazar olur yaa
Denenip onaylanmışsa tamamdır
Evet bencede inşallah bu pazar olur ileri tarihe atıldıkça insan daha çok stres oluyor

Boncuğum okudum gelişmeleri çok çok sevindim kız benden önce oluyor sizin ki hadi ayağını sürtte sıra bana gelsin Hayırlı olsun kuzum bizi gelişmelerden haberdar et Herşey gönlünce olur çok güzel olur inşallah

Son düzenleme:

sürüye sürüye gitcem canım merak etme

sende bi adım attın artık sıra sizde hadiiiiiiiiiiiii

Aslında önceden gelmiştim boncuk ama işyerinde vakit bulamadığımdan yetişemedim bu sayfaya arada diğer sayfaya girip yorumlayıp çıkıyordum ama artık buraya da uğramalıyım fırsat buldukça

bayadır uğramadım bende buralara,eski dostlar var burda,onlarda okusun diye buraya yazdım gelişmeleri

beklerim canım

Evet ben herşeyden haberdarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…