yanık külotlu çorap kokuyoooo geelll geelllllkokuyu aldımmm geldimmmm
Şükür kavuşturanaaa
İyim canım çooook şükürr
seni tahmin edebiliyorum eteklerin uçuşuyodurr nişana miniminnacık zaman kalmııışşş
Senin için çoooookkk seviniyorumm kendimede bir okadar üzülüyorumm seneye banada nasip olur inşAllahh:26:
Veeeee benim elti paşayı doğurduuuu bugüünnn
daha doğrusu sezeryanla erken doğuma aldılar
anne karnında kalp atışları zayıflamışş doğuma iki ay daha vardı ama apar topar sezeryana almışlar..
Bugün dünyaya geldi kerata küvezde durcakmış biraz ama şükür iyiymiş
Saolasın tatlım amin inşAllah
He yaa afacan birşey olacağa benziyor
önce kız dediler ilk aylarda 5. ayda erkek dediler
7. ayda almamız lazım dediler hiç rahat duramadı bir türlüü
kokuyu aldımmm geldimmmm
yanık külotlu çorap kokuyoooo geelll geelllll
Acaba kim ispikledi
hoşgeldin paşamın anası
ihihihihihçaktırma nazarım
kız bizimkininde erken doğum riski vardı ya o durum düzeldi çok şükür ama ya doğsa ismi yok kız dahaaa:18::18::18:
Korkma balıımmm benimkinin ailesini baya korkutmuş ama afacanpiskolatammm allah analı babalı büyütsün kuzuya da sağlık vesin inşallah. en çok korktuğum şey küvoz:26: ama sürpriz yapmış minik prens
İsmi belli mi haylazınafacan koysunlar bak tam ona göre
Recep İvedikten alıntıladım beyaaaöğkkkkk kız ne yanığı ben nazarın topiğe sıktığı parfüm kokusuna geldim
pisko sana bi bomba haber verem mi kız
Sen son dediğin ismi istemem yan cebime koy yap az nazlan ki o olsunçok hoş isim
zamanında gelsinler inşAllah kuzucuklar, süt kokulular
nazarın bahsettiği isim ne yavrummben de öyle düşünüyorum diğer önerilere göre bu daha hoş bakalım aslında ben mehmet mirza yada sıcak bakıyorum ama eşim mirzayı beğenmiyo.
Korkma balıımmm benimkinin ailesini baya korkutmuş ama afacan
doktor kalbi zayıflıyo fln demiş apar topar antebe götürmüşler
bugünde sabah doğum gerçekleşti pek ayrıntı bilmiyorum ama çok şükür iyimiş sanırım sıkıntı yok dedi benimki
sadece 1400 olarak doğumuş 1800-2000 olana kadar küvezde tutulcak okadar kilosu yüzünden birde solunum cihazı takılmış ama şükür iyimiş
hemen aşkım gösterdi hatta keratayı
Valla tatlım benimkine sorup duruyorum hep belli değil diyip duruyor da
popüler isim fln istiyormuş gelin hanım.. berk diye düşünüyolarmış gibi sanki
benimkine sorsan mesela tutturmuş muhammed zeki diye
yani bizimkisi için tabi onlarınkine ben karışmam diyor..
Birde dün görümceyle konuştum az kız estiriyor valla
gelin hanım antebe gitmiş ya dün görümcesini kv sini almamış gerek yok demiş
gelin iki kız kardeşini toplayıp gitmiş görümcede ben neciyim burda diye bana siniri zıplamştı
Recep İvedikten alıntıladım beyaaa
Hele heleee soruyon mu birdeeeeee çabuk söyle hemen söylee şimdi söyleeeeeee
nazarın bahsettiği isim ne yavrumm
aynen öyle bana diyor ki yersen misaliikaç haftalıktı kuzum bebiş? gelin eli maşalı baksanagörümce de kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapmış sana bence ama şimdi ben de olsam hiç kusura bakmasınlar görümcemi alacağıma ablamı isterim yanıma onla daha rahat olurum ha kv geliyosa gelsin bi şey demem.
aaaaaaaaaaaa harbi mi yaaabiliyosan bilmezden gelhevesim kursağımda kalmasın kız
morincimmmmmm evleniyooooooo:123::123::123: 9 kasım da hemde
hee anladım canımtunahan canım mehmet tunahan
o da kararsız :26: düşünme aşamasında. alcaksada ilerdede kulanabilceği gibi bişey alcakmış ve kesinlikle beyaz olcak krem beyaz gibi yaninazar ablanlar bebişe oda mı alıcak yoksa park yatak mı düşünüyolar beşik olarak ne düşünüyolar?
berk cok popüler sanki puhahKorkma balıımmm benimkinin ailesini baya korkutmuş ama afacan
doktor kalbi zayıflıyo fln demiş apar topar antebe götürmüşler
bugünde sabah doğum gerçekleşti pek ayrıntı bilmiyorum ama çok şükür iyimiş sanırım sıkıntı yok dedi benimki
sadece 1400 olarak doğumuş 1800-2000 olana kadar küvezde tutulcak okadar kilosu yüzünden birde solunum cihazı takılmış ama şükür iyimiş
hemen aşkım gösterdi hatta keratayı
Valla tatlım benimkine sorup duruyorum hep belli değil diyip duruyor da
popüler isim fln istiyormuş gelin hanım.. berk diye düşünüyolarmış gibi sanki
benimkine sorsan mesela tutturmuş muhammed zeki diye
yani bizimkisi için tabi onlarınkine ben karışmam diyor..
Birde dün görümceyle konuştum az kız estiriyor valla
gelin hanım antebe gitmiş ya dün görümcesini kv sini almamış gerek yok demiş
gelin iki kız kardeşini toplayıp gitmiş görümcede ben neciyim burda diye bana siniri zıplamştı
ben de öyle düşünüyorum diğer önerilere göre bu daha hoş bakalım aslında ben mehmet mirza yada sıcak bakıyorum ama eşim mirzayı beğenmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?