Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

piskolatammm allah analı babalı büyütsün kuzuya da sağlık vesin inşallah. en çok korktuğum şey küvoz:26: ama sürpriz yapmış minik prens

Saolasın tatlım amin inşAllah

He yaa afacan birşey olacağa benziyor
önce kız dediler ilk aylarda 5. ayda erkek dediler
7. ayda almamız lazım dediler hiç rahat duramadı bir türlüü

İsmi belli mi haylazın afacan koysunlar bak tam ona göre

ihihihihih çaktırma nazarım

kız bizimkininde erken doğum riski vardı ya o durum düzeldi çok şükür ama ya doğsa ismi yok kız dahaaa:18::18::18:

Sen son dediğin ismi istemem yan cebime koy yap az nazlan ki o olsun çok hoş isim

zamanında gelsinler inşAllah kuzucuklar, süt kokulular

piskolatammm allah analı babalı büyütsün kuzuya da sağlık vesin inşallah. en çok korktuğum şey küvoz:26: ama sürpriz yapmış minik prens
Korkma balıımmm benimkinin ailesini baya korkutmuş ama afacan
doktor kalbi zayıflıyo fln demiş apar topar antebe götürmüşler
bugünde sabah doğum gerçekleşti pek ayrıntı bilmiyorum ama çok şükür iyimiş sanırım sıkıntı yok dedi benimki
sadece 1400 olarak doğumuş 1800-2000 olana kadar küvezde tutulcak okadar kilosu yüzünden birde solunum cihazı takılmış ama şükür iyimiş
hemen aşkım gösterdi hatta keratayı
İsmi belli mi haylazın afacan koysunlar bak tam ona göre

Valla tatlım benimkine sorup duruyorum hep belli değil diyip duruyor da
popüler isim fln istiyormuş gelin hanım.. berk diye düşünüyolarmış gibi sanki
benimkine sorsan mesela tutturmuş muhammed zeki diye
yani bizimkisi için tabi onlarınkine ben karışmam diyor..

Birde dün görümceyle konuştum az kız estiriyor valla
gelin hanım antebe gitmiş ya dün görümcesini kv sini almamış gerek yok demiş
gelin iki kız kardeşini toplayıp gitmiş görümcede ben neciyim burda diye bana siniri zıplamştı

kaç haftalıktı kuzum bebiş? gelin eli maşalı baksana görümce de kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapmış sana bence ama şimdi ben de olsam hiç kusura bakmasınlar görümcemi alacağıma ablamı isterim yanıma onla daha rahat olurum ha kv geliyosa gelsin bi şey demem.

aynen öyle bana diyor ki yersen misalii
Canım öyle tabide durum farklı onlarda
altlı üstlü evleri ama gelinin mutfağında yemek pişmiyor hep yukarda kv sinin görümcenin yanında
e hal böyle olunca nebilim görümcesinin en azından gitmesi normall gelir bana aynı evde yaşıyolar
Ha uzak olsalar derim ki ben kardeşimi alıp gidiyorum gelen gelsin fln..
Ama aynı evde yaşıyosun aynı yemeği yiyosun aynı tası paylaşıyosun fln...
Ben sordum zaten gittiniz mi diye ki herkeste soruyormuş neden gitmediniz diye..

Nebilim hani gelin olduğun için gelin gözünden bakıyorsundur belki tatlım
ama ben görümceye hak verdim yanii gelinin kardeşleri teyzesiyse bende halasıyım yani
kaldı ki dediğim gibi aynı evde yaşıyolar yiyolar bütün gün beraberler iyi anlaşıyoruz diyor görümce
ve birden bire kayırıyor fln bende alınırdım kızardım valla

nazar ablanlar bebişe oda mı alıcak yoksa park yatak mı düşünüyolar beşik olarak ne düşünüyolar?
o da kararsız :26: düşünme aşamasında. alcaksada ilerdede kulanabilceği gibi bişey alcakmış ve kesinlikle beyaz olcak krem beyaz gibi yani
berk cok popüler sanki puhah hiç sevmem berk ismini de

aslında kv veya görümcede gider ne enteresan gelin ya

ben de öyle düşünüyorum diğer önerilere göre bu daha hoş bakalım aslında ben mehmet mirza yada sıcak bakıyorum ama eşim mirzayı beğenmiyo.

mirza ne kız boşver iyiki istememiş enişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…