- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
ohhh yarasınnn
evet tatlım hem o hemde hala çook geç cevap veriyo 1-2-3 saatte bir falan hiç bir şey demiyorum, bir de hala sanki tartışmışız gibi kısa kısa cevaplar veriyo hiç bir şey konuştuğumuz yok kaç gündür ve bayramda gelicek o zamana kadar bilemiyorum artıkkk
O zamana kdar sabret bakalm tatlm erkek işte üstüne gidilmesini sevmiyor
Bizim gibi değiller ki canm biz ölüm döşeğinde olsak ararız msj atarız bi şeklde knuşuruz knuşmak isteriz
Ama onlar böyle gezmeye geldm mi rahat bırakılmak istiyolar
aynen öyle tatlım bende bişey demiyorum ki zaten 6 saat atmadı geçen gün düşünn bir şey demedim çünkü gezmeye geldim diyecekti diye, ama sanki bir sorun varmış gibi kalktığında böyle kısa kısa tripli konuşmasına anlam veremiyorum , tavırlı konuştuğunu mesajlarından hemen anlarım
Belki yüz vermiyim de zehir etmesin bana bu günleri diye öyle soğuk konuşuyordur
Bunu hiç dşündün mü çnkü bize yüz verildiğinde tepelerine çıkıyoruz
yooasıl bizde tam tersi böyle yaparsa zehir ederim güzelce konuşsa hiç bişey demem ki o da bunu biliyor ama inadına yapıyo demek ki sabah günaydın mesajı atarken bir şeyler yazmıştım güzel şeyler , uyandğında sadece günaydın yazdığını görünce ister istemez şok geçridim aşkım bile dememiş ki sadece kavgalı olduğumuzda aşkım bitanem falan demez
ama dediğin gibi onun şu an tek düşündüğü orda olması tatili şu an hiç bişey umrunda olmazz
yanlış moda evine gitmiş olma pembee
Yavrum sonuçta gelin sensin sen giyeceksin ben evleniyo olsam böyle bir gelinlik giymem daha kabarık gelin olduğumu anlayacağım bi gelinlik tercih ederim .
Sonuçta bir kere olacak
Sabret bakalm ne zaman dönücek ordan ?
yok yanlış gitmedim bi de sen git bak bi ara isteersen
evet gelin benım ve ben bu tarz gelinlikleri begendim
renkler ve zevkler tartışılmaz bu durumlarda kullanılıyor zannımca
ediyorum bakalımm , bayramda dönücek canımm aslında o yüzüksüz resmini silecektim de hiç şimdi tartışmayla uğraşamam diye bieşy yapmadım
begenmek zorunda değilsin arkadasım ben öyle bişey iddia etmedimillaki senin seçtiğin gelinliği beğenmek zorunda mıyız ? beğenmemiz için burnumuzun ucuna sokan sensin beğenilmeyince zevkler ve renkler tartışılmaz diyende sen :)
Madem öyle neden gösteriyosun :)
Ben zaten bu benim fikrim dedim ve gelin sensin dedim ..
Böyle anlamsız bir tepki vermen çok saçma :)
İyi yapmışsın boşver hiç tartışma canım
neyse ben çkıyorum dizi izlicem biraz tatlm görüşürüz :80:
sağol canımm , görüşürüzz iyi izlemelerr :80: oruçlu olmayaydın dizi nin yanında cips iyi giderdi amaa ramazandan sonra artıkk
Evet ya ramazn boyunca hiç cips yemedim
Ama yine de alnım fosur fosur dışarı çıkmadığım için demekki cipsle falan alakası yokmuş onun ama cips çok sağlıksızmış ya ben bide bi aldğmda 2 paket yerm aşağısı kurtarmıyor
Allah korusun çocuk sahibi olmanı bile engelliyomuş
Ondan snra korktum yemiyorum artk
bende yaaaevet çook zararlı 5 lt yağ içer gibi mi ne diyorlar :2:
zararlı olan şeyler güzel oluyo zaten nedense cips tarzı şeyler bana da çok sivilce yapar canım
dışarı niye çıkmıyosun canımm :26:
Tartışmayın sashaaaaaa
Etkileniyor tabiki insan bişey beğenilmeyince kii bu onun için çok önemli bigün olduğu için herkese göstermek istiyor
Zevkler ve renkler tartışılmaz kırmayın birbirinizi
Dışarı çıkıp napiim kız
Öğlen zaten oruçlu oluyorum akşamda gönlüm almıyo
Öyle günler akıp geçiyo işte
yok kuzucum kırılacak bişey yok
sen margaya gelinliğin birini göstermişsin ya bende diğerini gördn mu dedim sonra da onu ekledim
arkadasın fikrini sormamıstım aslında
o da fikrini söyleyince bende neden dedim sonrasında kendi fikrini söylemiş
simdi de begenilmesi için gözüne soktugumu iddia ediyo
eger ben gelinlik begendirmek istesem ona ayrı bi topik acardım
burda sadece merak ettiğiniz için kendime yakın hissettiğim kişilere gösterdim
saol sekerim oruçluk işte hosgör ne olsun vala çalışıyom orucum adamla kavgalıyımarsızım gülüyom böle işte sende ne var ne yok
bacılar bari hangi şarkı olduğunu da yazın kii görünmüyi bizde haşşırt diye kilit çıkıyııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?