Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ohoo senın düğüne bi ay kala ki halin pert o zaman ben sana diyim..... annem bana yan baksa ağlıyorum ben :=)))))

ay içim eziliyor boncuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkk hadi aşk dolu günler gelsin bitsin bu ayrılık kasveti

gruptan yaz bari bebeğim bende göreyim :)

gruptan yaz bari bebeğim bende göreyim :)
ohoo senın düğüne bi ay kala ki halin pert o zaman ben sana diyim..... annem bana yan baksa ağlıyorum ben :=)))))

ay içim eziliyor boncuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkk hadi aşk dolu günler gelsin bitsin bu ayrılık kasveti

ama niye o kadar kötü olduuunn hadi oldunn etkisi çok uzun sürüyo anlaşşılan düğünden sonra aşk dolu günler

cevap yazsın gruba geçeriz

ama niye o kadar kötü olduuunn hadi oldunn etkisi çok uzun sürüyo anlaşşılan düğünden sonra aşk dolu günler

cevap yazsın gruba geçeriz
bilmiyorum ki canım bende anlamıyorum korku endişe şimdiden hasret garip garip karmaşık duyguular içindeyim... ama mutluyumda işte SONSUZZZZZZZZZ ŞÜKÜRLER OLSUN :)

bilmiyorum ki canım bende anlamıyorum korku endişe şimdiden hasret garip garip karmaşık duyguular içindeyim... ama mutluyumda işte SONSUZZZZZZZZZ ŞÜKÜRLER OLSUN :)
bi yanda ailen bi yanda sevdicek. sanki ailene ihanet ediyomuşsun gibi değil mi? ben daha nişanlıyken öyle hissediyorum biliyo musun=

bi yanda ailen bi yanda sevdicek. sanki ailene ihanet ediyomuşsun gibi değil mi? ben daha nişanlıyken öyle hissediyorum biliyo musun=
bende nişanlıyken böyle hissediyorum zaten .))

ya aynen kuzum birde değişik yani bazen neden üzgün olduğumu bile bilmiyorum canım üzülmek istiyor gibi :)
ama evlenip mussmutlu hzuurlu olunca gececek bu hüzünlü haller inşALLAH bebeğimmmmmmmm
şimdi sizin tarih netleştimi
düğün

ay ben seni bi an evli yaptım, daha nişanlısın dimi ama olsun düğüne 1 ay var evli sayılırsın

30 mayıs diye düşünüyoruz kısmetse ama bi aksilik olursa ramazan bayramından sonraki hafta kesin

merhaba kızlar (eski nickimle eylul05 ben) dolanırken bu topiğe girdim eski sayfaları okuudum da baya güldüm hüzünlendim duygulandım yazmak istedim , geçen sene bugunlerde konuştuklarımıza falan baktım da zaman ne çabuk geçmiş, neler neler yaşaımışız hepimiz

hep dertli üzgünmüşüm baktım da herkes ne kadar da haklıymış ben o sorunlu kişiden ayrılalı 4 ay oldu ve o kadar mutluyum rahatım ki anlatamam , düşündükçe bir sürü keşkelerim var ama hayırlısı bu şekildymiş demek ki güzel dostluklar kurmuştuk burda o yüzden yazıp selam vermek istedim

ayrıca Nazar nişanını duydum tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah , Morincim yakında düğün var sanırım seni de tebrik ederim mutluluklar dilerim , Tosbik senin de az kalmıştır allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , Lunna senin de daha düğün olmadı sanırım allah en hayırlı zamanda tamamına erdirsin

Kızlar herkes nasıl beni doğum heyecanı stresi her türlüsü sarmış durumda. Pembis gelinim dogurdun mu çok merak ediyorum
Ben dogum yaptim cNm cok sukur 14.10.2014 oldu pasamin dogm tarihi spinal sezeryNlA sag salim kucAgima aldm rabbime sukurler olsn darisi basina inşallah her ani inanilmaz bi mu izeydi ve hala da oyle oglum 10gunluk oldu bugun masallah yasadigim son 10 gun zorluklari olsa da hayatimin en guzel en anlamli gunleri yavruma bakinca dunya duruyo sanki

merhaba eyll.
bazen canım sıkılınca ben de okuyorum sayfaları, bende çok özlüyorum burada ki ortamı
senin adına gerçekten çok sevindim.. senin için hayırlısı buydu en başından beri söylemiştik. bundan sonra cok mutlu ol.

tebriğin için de çok teşekkür ederim Darısı senin başına diyelim

gunaydın kızlar
kımler evlendı kımler dogurdu anlatın bakım
ozledım hepınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…