ohoo senın düğüne bi ay kala ki halin pert o zaman ben sana diyim..... annem bana yan baksa ağlıyorum ben :=)))))baba ocağından ayrılmak kolay değildir elbette , senin düğünün yakın hadi şuan sonuna kadar haklısın. bana noluyo peki? kına müzikleri açıp ağlıyorumseen sakın youtube dan kına videoları izliyim deme kopar gidersin vallahi..
ben bi yazıyım şu kıza içime kurt düştü.
baba ocağından ayrılmak kolay değildir elbette , senin düğünün yakın hadi şuan sonuna kadar haklısın. bana noluyo peki? kına müzikleri açıp ağlıyorumseen sakın youtube dan kına videoları izliyim deme kopar gidersin vallahi..
ben bi yazıyım şu kıza içime kurt düştü.
gruptan yaz bari bebeğim bende göreyim :)
ohoo senın düğüne bi ay kala ki halin pert o zaman ben sana diyim..... annem bana yan baksa ağlıyorum ben :=)))))
ay içim eziliyor boncuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkk hadi aşk dolu günler gelsin bitsin bu ayrılık kasveti
bilmiyorum ki canım bende anlamıyorum korku endişe şimdiden hasret garip garip karmaşık duyguular içindeyim... ama mutluyumda işte SONSUZZZZZZZZZ ŞÜKÜRLER OLSUN :)ama niye o kadar kötü olduuunn hadi oldunn etkisi çok uzun sürüyo anlaşşılandüğünden sonra aşk dolu günler
cevap yazsın gruba geçeriz
bi yanda ailen bi yanda sevdicek. sanki ailene ihanet ediyomuşsun gibi değil mi? ben daha nişanlıyken öyle hissediyorum biliyo musun=bilmiyorum ki canım bende anlamıyorum korku endişe şimdiden hasret garip garip karmaşık duyguular içindeyim... ama mutluyumda işte SONSUZZZZZZZZZ ŞÜKÜRLER OLSUN :)
bende nişanlıyken böyle hissediyorum zaten .))bi yanda ailen bi yanda sevdicek. sanki ailene ihanet ediyomuşsun gibi değil mi? ben daha nişanlıyken öyle hissediyorum biliyo musun=
ay ben seni bi an evli yaptım, daha nişanlısın dimibende nişanlıyken böyle hissediyorum zaten .))
ya aynen kuzum birde değişik yani bazen neden üzgün olduğumu bile bilmiyorum canım üzülmek istiyor gibi :)
ama evlenip mussmutlu hzuurlu olunca gececek bu hüzünlü haller inşALLAH bebeğimmmmmmmm
şimdi sizin tarih netleştimi
düğün
ben geldımNeden kimse uğramıyor artık
hoşgeldin loriiiiiiin naberrrben geldım
hosbulduk cnm ıyıyım senden naberhoşgeldin loriiiiiiin naberrr
bende iyiyim, kimse gelmiyor topiğe.hosbulduk cnm ıyıyım senden naber
aynen eskısı gıbı aktıf olmuyor burası neden ?bende iyiyim, kimse gelmiyor topiğe.
Ben dogum yaptim cNm cok sukur 14.10.2014 oldu pasamin dogm tarihi spinal sezeryNlA sag salim kucAgima aldm rabbime sukurler olsn darisi basina inşallah her ani inanilmaz bi mu izeydi ve hala da oyle oglum 10gunluk oldu bugun masallah yasadigim son 10 gun zorluklari olsa da hayatimin en guzel en anlamli gunleri yavruma bakinca dunya duruyo sankiKızlar herkes nasıl beni doğum heyecanı stresi her türlüsü sarmış durumda. Pembis gelinim dogurdun mu çok merak ediyorum
merhaba kızlar (eski nickimle eylul05 ben) dolanırken bu topiğe girdim eski sayfaları okuudum da baya güldüm hüzünlendim duygulandım yazmak istedim , geçen sene bugunlerde konuştuklarımıza falan baktım da zaman ne çabuk geçmiş, neler neler yaşaımışız hepimiz
hep dertli üzgünmüşüm baktım da herkes ne kadar da haklıymış ben o sorunlu kişiden ayrılalı 4 ay oldu ve o kadar mutluyum rahatım ki anlatamam , düşündükçe bir sürü keşkelerim var ama hayırlısı bu şekildymiş demek kigüzel dostluklar kurmuştuk burda o yüzden yazıp selam vermek istedim
ayrıca Nazar nişanını duydum tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah , Morincim yakında düğün var sanırım seni de tebrik ederim mutluluklar dilerim , Tosbik senin de az kalmıştır allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , Lunna senin de daha düğün olmadı sanırım allah en hayırlı zamanda tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?