daha güzel günler sizinle olsun kuzum..ya diiiiimmmmmmmmmmiiiiiiiii
biz hep bugünleri bekledik
*
sende durumlar nasıl canım
İlişki ydi derken? Beraber değil misiniz şuan?daha güzel günler sizinle olsun kuzum..
Bizde sorunlar bitmiyor aile yine her şeye muhalefet aldıklarıma bile..
Katlanamıyorum artık,katlanabileceğimide düşünmüyorum.
Sonu baştan belli bir ilişkiydi zaten
evet artık olmayan bir ilişki..İlişki ydi derken? Beraber değil misiniz şuan?
Ya bu aileler ne kadar meraklı ya. siz nasıl mutlu olcaksanız öyle yapın diyeceklerine hep bi engel, hep bi karşı çıkma, hep bi laf.
bu ne böyle, anlatılacak şey var anlatılmayacak şey var, bi daha barışsan yine aynısı olacak, ablası cok sorunlu ya size huzur vermez o.evet artık olmayan bir ilişki..
Yaklaşık 2 haftadır direniyorum susuyorum.
Ablası tarafından ona atılmış bir mesajı okudum ve kesin net tavrımı koydum ablan senin ablan benden hiç bir şekilde yakınlık göstermemi beklemeyin saygısızlık etmem ama yapmacık sevgi gösterisindede bulunamam aile senin ailen beni ilgilendirmiyo dedim. Açıkça.. Ve kabul etti bir daha iyiyede kötüyede karıştırmayacağını söyledi. Ve biz bu arada okul bitince hemen bir adım atmayı düşünüyoruz babasına falan açtı konuyu kendinde epey düzelmeler vardı ben bile şaşıyordum o haline ama yine yaptı yapacağını.. Babası durumu anneye anlatıyo anne kızına.. Abla beni faceden ekledi kbul etmedim bu kez kudurmuş ekliyorumda kabul etmiyo bilmem ne .. Benimkide çok iyi niyetli yine allah ne verdiyse anlatmış iyice kudurtmuş. Birde bunu gelip bana anlatıyo hey allahım.. Ablam diyoki o öyle olmazmışta böyle olurmuş falan diye :)) Sabrım iyice taştı Artık sizinle başa çıkamıyorum dedim ben mi büyütüyorum bilmiyorum ama sürekli ailesi bana bize müdehale edecekse ben kaldıramam bunu. İstemiyorum dedim bitirdim üzülmüyorum biliyomusun cidden üzülmüyorum hiç
olur mu öyle şey canım , bende merak ediyorum seni, devam mı, yoksa sıkıntı var mı diye ..nişanını soracağıma ne anlatıyorum anacım ben sana yaaa :))
evde mi oldu nişan hediyelerin lavantaydı sanırım görmüştüm fotoğraflarını :)
ayrıca o elbisenin sadeliğine bayıldım,hiç bir abartı yok. Hem çok şık hem çok sade. harika bir seçin yapmışsın nazarım.. Allah kötü sözden gözden korusun sizii :)
kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Umrumda değil artık kendi bulsun kardeşine birini :)bu ne böyle, anlatılacak şey var anlatılmayacak şey var, bi daha barışsan yine aynısı olacak, ablası cok sorunlu ya size huzur vermez o.
arıyor mu?
Kuzum benimm eksik olma sizin sayenizde çok yol katettim :)olur mu öyle şey canım , bende merak ediyorum seni, devam mı, yoksa sıkıntı var mı diye ..
evet evde oldu nişan :) lavanta değil kuşum, gül suyu var şişelerin içinde
ben sadece 2 elbise denedim diğeri çook aşırı açıktı ama sırf renginden dolayı denedimelbisemi bende cok içime sinerek aldım, kiloma falan bakmayıp krem aldım resmen şaka gibi dimi banane dedim ya benim nişanım apaçık renk giycem, siyah lacivert giycek halim yok ya
Aminn kuzum aminnnn inşalllaaaaahhhhhh
kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Umrumda değil artık kendi bulsun kardeşine birini :)
benden 1 yaş büyük bana çok bildimlik yapmasından nefret ediyorum hazmedemiyorum. Sonra sorun yaşamaktansa baştan bitsin daha iyi.. Yok oda aramıyo hiç buda beni sevindiriyo açıkçası
Kuzum benimm eksik olma sizin sayenizde çok yol katettim :)
enee ben lavanta zannettim kendin mi hazırladın ?
kilonda ne var ki kız :) mis gibi kızsın ben çalı çırpı gibiyim ne alsam 3 beden daralttırmak zorunda kalıyorum :) Benim gibi olsaydın o elbiseler içine sinmezdi işte :)
En güzelini yapmışsın ben bakıyorum arkadaşlarıma lacivert ama koyu lacivert bordo falan giyiniyolar . hele böyle tarlatanlı falan. Başın açıksa tarlatanlı elbiseleri hoş bulmuyorum ben.
bencede kuzum sorma boşver onlara söyleyemediklerimi burda yazıyorum sayfa sayfa oda canımı sıkıyo ben susuyorum diye zevk alıyo ama bilmiyoki ben annemin bana verdiği terbiyeden dolayı susuyorum :)sen yüz vermiyosun diye yapıyo ablası biraz da . sürekli bişiler sorup aklına getirmek istemiyorum , herşeyn hayırlıısı olsun canımın içi.
*
evet canım kendim yaptım , annemle beraber :) azıcık kilo alabilsen sende.
eğer nişanı dışarda yapsaydık kesin tarlatanlı nişanlık alırdım bende o potansiyel var :):):) ve rengi fuşya olurdu ehehehe
naber canımm
Iyiyim cnm snden nbr resimlerini gordum hayirli olsun cnmnaber canımm
sağolasın canım,,darısı sanaIyiyim cnm snden nbr resimlerini gordum hayirli olsun cnm
Ins cnm.daha aday adayi bile yoksağolasın canım,,darısı sana
vardı senin bi ara hangi ara ayrıldın kızIns cnm.daha aday adayi bile yok
Bnmki olsada uzun surmuyor sonu kotu bitiyor hep kismetimi bulamiyorum sanirimvardı senin bi ara hangi ara ayrıldın kız
vardır senin de bi nasibin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?