• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Bende 2 haftadır pazar günleri 9da açıveriyorum gözlerimi. AMa oruçluyum diye annem ellemiyo bütün gün yatakta dönüp duruyorum :1::1:
KIZ BEN ÜTÜ YAPTIM DAĞ GİBİ oruçlu oruçlu bu sıcakta:27::27:

hahaha :1:Kızlarr benim hiç sorun olmuyooo 2 gün uyusam doymam :1: geçen pazar 5te kalktımmmm :1::1:

ayy hayatta 11 den fazla uyuduğumu bilmem 11 e kadar da kaç kez gözümü açmışımdır zorla uyutmuşumdur kendimi:27::27: hele gündüz uykusu hayatta uyuyamam. ama gece uykumu alıyorum ondan heralde:27:

Geliirrr be eylülcümmm resimlerden başladın işeee arkasıda gelir zatennnn :1::1:
bilmiyorumm kimse fikir vermiyii bana :25: :31:

ayy hayatta 11 den fazla uyuduğumu bilmem 11 e kadar da kaç kez gözümü açmışımdır zorla uyutmuşumdur kendimi:27::27: hele gündüz uykusu hayatta uyuyamam. ama gece uykumu alıyorum ondan heralde:27:

ayy bende uyurummm haftasonu 1 e kadar hiç uyanmadan uyudumm sabahları evdeysem hiiç erken kalkmamm :39:
gerçi bizde kimse kalkmaz alicek uyuruz haftasonaları öğlene kadarr :9:

ütü müüü ben sadece tshirt , eşarp gibi şeyleri ütülemeyi seviyorum :12: :1:

Sen yapıcaksın tabi alışman lazım evleniceksin:1: Elin adamı uyutmaz o kadar şimdiden alış:1::1:

Belkidee ben doyamıyorum bir sabah uykusuna bir de sevdigimeeeee doyamıyorummmmmmmmmm :16::16:

bilmiyorumm kimse fikir vermiyii bana :25: :31:

ayy bende uyurummm haftasonu 1 e kadar hiç uyanmadan uyudumm sabahları evdeysem hiiç erken kalkmamm :39:
gerçi bizde kimse kalkmaz alicek uyuruz haftasonaları öğlene kadarr :9:

ütü müüü ben sadece tshirt , eşarp gibi şeyleri ütülemeyi seviyorum :12: :1:
SEVDİĞİMDEN DEĞil kız bana kalıyo evin ütüsü bakim benden sonra nolcak:27::27: alıştılar yıllardır ben yapıyorum

Sen yapıcaksın tabi alışman lazım evleniceksin:1: Elin adamı uyutmaz o kadar şimdiden alış:1::1:
dimi yaa :1: saolsun babam da alıştı annemin ütüsünü beğenmez oldu yıllardır ben yapıyorum evin ütüsünü :27: ihihihi uykusuz geceler:17::17::17:

Belkidee ben doyamıyorum bir sabah uykusuna bir de sevdigimeeeee doyamıyorummmmmmmmmm :16::16:
sabah uykusu benim için 9 a kadar kafi şekerim sonrası zorlama oluyo bende:27::27:

SEVDİĞİMDEN DEĞil kız bana kalıyo evin ütüsü bakim benden sonra nolcak:27::27: alıştılar yıllardır ben yapıyorum:

dimi yaa :1: saolsun babam da alıştı annemin ütüsünü beğenmez oldu yıllardır ben yapıyorum evin ütüsünü :27: ihihihi uykusuz geceler:17::17::17::

sabah uykusu benim için 9 a kadar kafi şekerim sonrası zorlama oluyo bende:27::27:
ya baya dışında kalıyoz muhabbetin sigortaılar gelince :52:

SEVDİĞİMDEN DEĞil kız bana kalıyo evin ütüsü bakim benden sonra nolcak:27::27: alıştılar yıllardır ben yapıyorum

dimi yaa :1: saolsun babam da alıştı annemin ütüsünü beğenmez oldu yıllardır ben yapıyorum evin ütüsünü :27: ihihihi uykusuz geceler:17::17::17:

ya baya sobete uzak kalıyoz sigortalılar gelince beyaa:52:

:

hımm ben çok nadir yapıyorum canım :44:

huuhuuuu uykusuz geceler demekkk :69: :9:

Aslında benim gözlerim kahverengi,güneşe bakınca ela, Sana bakınca fena oluyo. :9::9:

Gene geldim. :23:

hoşbuldum aşııkkk:21:
naptınız bn yokken:1:

ben hediyem için fikirler bakıyorum :16:

öncelikle şöyle bir resmimizdi koydurup kutu ve şu kağıtlardan alcam

sonra içine daha ne ekleyebilirim diye düşünüyorum sence güzel olur muu :44::44:

$193342.webp $kirmizi_kalp_kagitlar_347578.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X