boncuum yavrum bak tükkanı süpürdüm temizledim cillop gibin yaptımGünaydıııınnn
Dükkanı açmaya gelmiştim , anahtarı tosbaaya verdiğimi unutmuşum
günaydın ballı lokma tatlısı aman hadii hayırlısıGünaaydınnn
Nasılsınız Hatunlarrr
gunaydın yavrularrrrr
Yok daha provalara yeni başladım.Çiçeğim ayakkabılarım tacım iğnedanlık takı kurdelası ve bel kuşağım yapıldı şimdi yüklüyorum fotolarını:))))
hımmm dinle tabii
İyiym valla Soner'in Kara Toprak 'ı dinliyorum
Sen nasılsın ballıısı.
gunaydın yavrularrrrr
boncuum yavrum bak tükkanı süpürdüm temizledim cillop gibin yaptım
günaydın ballı lokma tatlısı aman hadii hayırlısı
morincimmmmmmm morincimmmmkız vallaha rüyamda seni gördüm orda da sana morincim diyodum 
morincimmmmmmm morincimmmmkız vallaha rüyamda seni gördüm orda da sana morincim diyodum 
hımmm dinle tabii
Bende avatar bakıyorum kendime iyi olmaya çalışıyorum kuzum
günaydın yavru kuş hoşgeldin
Mavişim, hoşgeldiiin
hımmm dinle tabii
Bende avatar bakıyorum kendime iyi olmaya çalışıyorum kuzum
günaydın yavru kuş hoşgeldin
10 numara 5 yıldız
Senin gibi elemanı asla bırakmam !
Bayramdan sonra çıkışını da vermem ..
(Patronunun iç sesi Eki Görüntüle 764615 )
10 numara 5 yıldız
Senin gibi elemanı asla bırakmam !
Bayramdan sonra çıkışını da vermem ..
(Patronunun iç sesi Eki Görüntüle 764615 )
yanında kk dan bi kız daha var ama tam hatırlamıyorum kırmızı olabilir bize gelmişsiniz ne güzel oturuyoduk sohbet falan sonra bi kargaşa başladı rüya tamamen boyut değiştirdi sen gittin başka şeyler görmeye başladım ama sahura bi uyandım morincimm aklımdaydın vallahiaa tospaaaaamm hayır olsun inşallah nasıl gördünkiiii :44::44:
a tospaaaa senin olay ne oldu yaa patron babanı aramadı mı baban itiraf etmedimi
çok model var karar veremiyorum kiiAslında bende değişircem avatarıda , üşeniyorum
hoşbulduk canımcımmnasılsınnn 
Çokusperim morincim.hoşbulduk boncuğummmm
nasılsın bugün keyifler nasıl bakim
hay maaşalahh. azıttın iyiceverir verir iişe geldiğimde 9 buçuğu geçiyodu gerçi o da gelmemiş görmedi yanii 
3 buçuk yazmışım yaa
Aynen ama ben beğenemiyorum ki, dur bakayım bende birazçok model var karar veremiyorum kii
iyiyim bende canımm ne olsun , dün bir akrabaya iftara gittik sonra düğme işi vardı içiçe geçiriyosun onlardan yaptık ayy ne zor parmaklarım uyuştuu , düğmelerinizin kıymetini bilinn
yanında kk dan bi kız daha var ama tam hatırlamıyorum kırmızı olabilir bize gelmişsiniz ne güzel oturuyoduk sohbet falan sonra bi kargaşa başladı rüya tamamen boyut değiştirdi sen gittin başka şeyler görmeye başladım ama sahura bi uyandım morincimm aklımdaydın vallahi
yok canım aramadı babamı ama işten çıkmam diye içini rahatlıyo anladığım kadarıyla çünkü henüz bi eleman gelmedi yerime. ben size diyorum bu adam tecrübeli birini almayıp yeni mezun birini alıp işi öğretmeye kalkarsa gecelerrrrrrrrrrr ahhh karaa gecelerrrrr diye büroda müzik çala çala iş yaparlar
çok model var karar veremiyorum kii
iyiyim bende canımm ne olsun , dün bir akrabaya iftara gittik sonra düğme işi vardı içiçe geçiriyosun onlardan yaptık ayy ne zor parmaklarım uyuştuu , düğmelerinizin kıymetini bilinn
Tospaam seninkinin sürprizi ne olduu
Çokusperim morincim.
Dün gördün mü bilmem, askerim haftaya geliyor hava değişimine
hay maaşalahh. azıttın iyice
Aynen ama ben beğenemiyorum ki, dur bakayım bende biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?