Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Günaydıııınnn

Dükkanı açmaya gelmiştim , anahtarı tosbaaya verdiğimi unutmuşum
boncuum yavrum bak tükkanı süpürdüm temizledim cillop gibin yaptım

Günaaydınnn

Nasılsınız Hatunlarrr
günaydın ballı lokma tatlısı aman hadii hayırlısı

gunaydın yavrularrrrr

morincimmmmmmm morincimmmm kız vallaha rüyamda seni gördüm orda da sana morincim diyodum

Son düzenleme:

10 numara 5 yıldız
Senin gibi elemanı asla bırakmam !
Bayramdan sonra çıkışını da vermem ..
(Patronunun iç sesi )

aa tospaaaaamm hayır olsun inşallah nasıl gördünkiiii :44::44:
yanında kk dan bi kız daha var ama tam hatırlamıyorum kırmızı olabilir bize gelmişsiniz ne güzel oturuyoduk sohbet falan sonra bi kargaşa başladı rüya tamamen boyut değiştirdi sen gittin başka şeyler görmeye başladım ama sahura bi uyandım morincimm aklımdaydın vallahi

a tospaaaa senin olay ne oldu yaa patron babanı aramadı mı baban itiraf etmedimi

yok canım aramadı babamı ama işten çıkmam diye içini rahatlıyo anladığım kadarıyla çünkü henüz bi eleman gelmedi yerime. ben size diyorum bu adam tecrübeli birini almayıp yeni mezun birini alıp işi öğretmeye kalkarsa gecelerrrrrrrrrrr ahhh karaa gecelerrrrr diye büroda müzik çala çala iş yaparlar

Aslında bende değişircem avatarıda , üşeniyorum
çok model var karar veremiyorum kii
hoşbulduk canımcımm nasılsınnn

iyiyim bende canımm ne olsun , dün bir akrabaya iftara gittik sonra düğme işi vardı içiçe geçiriyosun onlardan yaptık ayy ne zor parmaklarım uyuştuu , düğmelerinizin kıymetini bilinn

Tospaam seninkinin sürprizi ne olduu

hoşbulduk boncuğummmm
nasılsın bugün keyifler nasıl bakim
Çokusperim morincim.
Dün gördün mü bilmem, askerim haftaya geliyor hava değişimine

verir verir iişe geldiğimde 9 buçuğu geçiyodu gerçi o da gelmemiş görmedi yanii

3 buçuk yazmışım yaa
hay maaşalahh. azıttın iyice
Aynen ama ben beğenemiyorum ki, dur bakayım bende biraz

hee kırmızıdır o kesin ozaman ben dedim ya kırmızılara gittim diye o aklında kalmıştır senin
sen evlen istanbula gelde kimbilir belkim senlede kahvaltıya yemeğe gelip gederiz
senin partonu kara günler bekliyor desene

aa biliyorum yaa bende bir ara etiket işi yapıyordum ev mahvoluyordu 3 gün yaptım sonra annem kızdı birdaha izin vermedi
zaten çok kazandırdığı birşeyde yoktu ya hani ek gelir olsun bana demiştim ozamanlar =))

Çokusperim morincim.
Dün gördün mü bilmem, askerim haftaya geliyor hava değişimine

hay maaşalahh. azıttın iyice

Aynen ama ben beğenemiyorum ki, dur bakayım bende biraz

sormadın ama:44: bende çokk iyiyim bugün olumlu huzurlu pozitif bir enerji var üzerimde

aa ayıpsın boncuğum biliyorsun geçmişi okuyan azimli vardı o benim
okudum canım çok sevindim gözün aydın ,darısı tüm hasret çekenlerin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…