• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

karıştırdım galiba bu senede bende yalnız kalıcam diyen sen değilmiydin morcinmiydi:9::9::9::9:

:1::1::1::1::1:
yaa zuzu ben o sorunu ouyunca baana sorduğunu tahmin ettim aslında ama bozuntuya vermedim :51::1::1::1:

bende ailemle yaşıyorum abim evli birde erkek kadeşim var ama o iki ay sonra ünv için başka şehre gidecek o sebepten bende bi evin bi kızı kalacağım dedim :21:

tmm şimdi anladım :))))))bilmiyodum morincim daha dün bir bugün iki sizi tanımya çalışıyorum:) hayırlısı olsun canım

eylülcüm konuyu bilmiyorum sormayacağımda özelin diye her ne olursa olsun üzülme tatlım umarım sorununu çözersin

tmm şimdi anladım :))))))bilmiyodum morincim daha dün bir bugün iki sizi tanımya çalışıyorum:) hayırlısı olsun canım

eylülcüm konuyu bilmiyorum sormayacağımda özelin diye her ne olursa olsun üzülme tatlım umarım sorununu çözersin

amin sağol :34:
öyle tabikide karşılıklı olarak tanımaya çalışıyoruz:1:

ama ben çok unutkanım aklımda hiç bişey kalmadı hanginiz ne iş yapıyosunuz öğrenmem biraz vakit alıcak sora sora şimdiden söylim:9:

bu arada hayırlı cumalar canlar
bol bol salavat getirin bugün
cuma akşamları Peygamber Efendimize selamlarımız iletilirmiş...

canım 4 kere mide kanaması geçirdikten sonra tutamıyorum 4-5 senedir bide troıd hastasıyım 5 senedir tedavi görüyorum her ay hastaneye gidip kan veriyorum değerlerim bakılıyo her sabah düzenli hap içiyorum...p.tesi okmeydanı hastanesine gidicem bakalım umarım iyi çıkar sonuçları

Eneem kızlar çok heyecanlıyım :9:

İş yeri ramazanda belli günlerde soru soruyo bilenler arasında kura çekiliyo kurada çıkanlara iftar yemeği ödülü veriliyo bende dün katıldım bildim de bakalım birazdan çekiliş var çıkar mıyım acabaa :52::51:

:17::17::17::17::17::17:
canım 4 kere mide kanaması geçirdikten sonra tutamıyorum 4-5 senedir bide troıd hastasıyım 5 senedir tedavi görüyorum her ay hastaneye gidip kan veriyorum değerlerim bakılıyo her sabah düzenli hap içiyorum...p.tesi okmeydanı hastanesine gidicem bakalım umarım iyi çıkar sonuçları
Çok geçmiş olsun cnm bu genç yaşta 4 kere mide kanaması. Allah korumuş seni. Sebebi neymiş peki bunların:26:
akşam olsada gitsek hiç çalışsaım yok yaa
Eveeet +1 diyorum. Bende hiç çalışmak istemiyorum. Eve gidelim boş boş takılalım pinekleyelim :27:

hm anladım geçmiş olsun cnm allah acil şifalar versin..
inşallahhh

Back
X