- 15 Ekim 2009
- 13.355
- 71
- 413
Yanlız Kalıyosun derken![]()
karıştırdım galiba bu senede bende yalnız kalıcam diyen sen değilmiydin morcinmiydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlız Kalıyosun derken![]()
Çok özürdilerim ama canım ben konuyu bilmiyorum üzme kendiniii![]()
Senin yanındayken iyi sadece , anlattıklarından ben öyle anladım eylülüm. :44:
karıştırdım galiba bu senede bende yalnız kalıcam diyen sen değilmiydin morcinmiydi![]()
karıştırdım galiba bu senede bende yalnız kalıcam diyen sen değilmiydin morcinmiydi![]()
tmm şimdi anladım :))))))bilmiyodum morincim daha dün bir bugün iki sizi tanımya çalışıyorum:) hayırlısı olsun canım
eylülcüm konuyu bilmiyorum sormayacağımda özelin diye her ne olursa olsun üzülme tatlım umarım sorununu çözersin
ama ben çok unutkanım aklımda hiç bişey kalmadı hanginiz ne iş yapıyosunuz öğrenmem biraz vakit alıcak sora sora şimdiden söylim![]()
Yoook ben 7 yıldır yanlız değilimÖmür boyuda kalmam inşallahhhhh
![]()
akşam olsada gitsek hiç çalışsaım yok yaa
niyetli misin ?
Çok geçmiş olsun cnm bu genç yaşta 4 kere mide kanaması. Allah korumuş seni. Sebebi neymiş peki bunların:26:canım 4 kere mide kanaması geçirdikten sonra tutamıyorum 4-5 senedir bide troıd hastasıyım 5 senedir tedavi görüyorum her ay hastaneye gidip kan veriyorum değerlerim bakılıyo her sabah düzenli hap içiyorum...p.tesi okmeydanı hastanesine gidicem bakalım umarım iyi çıkar sonuçları
Eveeet +1 diyorum. Bende hiç çalışmak istemiyorum. Eve gidelim boş boş takılalım pinekleyelimakşam olsada gitsek hiç çalışsaım yok yaa
canım 4 kere mide kanaması geçirdikten sonra tutamıyorum 4-5 senedir bide troıd hastasıyım 5 senedir tedavi görüyorum her ay hastaneye gidip kan veriyorum değerlerim bakılıyo her sabah düzenli hap içiyorum...p.tesi okmeydanı hastanesine gidicem bakalım umarım iyi çıkar sonuçları