- 21 Ocak 2013

- 25.045

- 866

- 168

- 34

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
al sende tatlım ben kitap yurdun dan inidirimli aldım baya 3 ünü 27 Tl ye aldım , evet çok günah tabi bende merakla okuyorum canım :18:
al sende tatlım ben kitap yurdun dan inidirimli aldım baya 3 ünü 27 Tl ye aldım , evet çok günah tabi bende merakla okuyorum canım :18:
tatlıımm kitaplar nedirrr isimleri söylermisiniz???
şuan elimde okuyacağım 20 ye yakın kitap var canımmmmm
yememiş içmemiş kitap aldırmışım benimkine zamanında....
onları birtireyimde sonra yeni kitap alacağım ama sendekileri not aldım ilk onları alırım
niye o kadar kitap aldırmışsın
onları bitir de alırsın tabi canım benimde evde 2 yarım kalan kitabım varrr![]()
bizim bankada var çok şükür mescidimiz kılıyoruz inşallah sizin işyerindede mescit yapmak gibi bir sevaba girerler birgün![]()
ayh tişekkür ederim![]()
Abla kusura bakma zuzu falan dedik amaa bilmedeeenNe iş yapıyosunn zuzuuu ablacımmmm
![]()
Peki 27tl'ye nasıl aldın o 3 kitabıı şekerimmmKabirde İlk gece : 1 - 2 - 3 canım![]()
Kaşını gözünü oynatma bağa , başım bağlı benim![]()
ben yabancı şirkette çalışıyorum canım o biraz zor:)
Peki 27tl'ye nasıl aldın o 3 kitabıı şekerimmm
hmm belkii:26::26:
ama yabancılar türklerden daha çok saygı duyuyorlar neredeyse müslümanların ibadetlerine ....
hiç belli olmaz belki talep olması lazımdır![]()
yopk canım öyle bi potansıyel hepsi almanyadan temelli gelen insanlar call center çalıştığım yer yoğun tempo
ozaman zor desene
allah yardımcın olur inşallah kaza ibadetlerini kabul eder...
ay yok be ne ablasıtipimi görsen eminim demezsin abla
![]()
Olsun saygıdan biz yine abla diyelim ama istemezsen zuzummmm da derim ben sanaaaa![]()