• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

al sende tatlım ben kitap yurdun dan inidirimli aldım baya 3 ünü 27 Tl ye aldım , evet çok günah tabi bende merakla okuyorum canım :18:

şuan elimde okuyacağım 20 ye yakın kitap var canımmmmm
yememiş içmemiş kitap aldırmışım benimkine zamanında....
onları birtireyimde sonra yeni kitap alacağım ama sendekileri not aldım ilk onları alırım

şuan elimde okuyacağım 20 ye yakın kitap var canımmmmm
yememiş içmemiş kitap aldırmışım benimkine zamanında....
onları birtireyimde sonra yeni kitap alacağım ama sendekileri not aldım ilk onları alırım

niye o kadar kitap aldırmışsın :1:

onları bitir de alırsın tabi canım benimde evde 2 yarım kalan kitabım varrr :68:

niye o kadar kitap aldırmışsın :1:

onları bitir de alırsın tabi canım benimde evde 2 yarım kalan kitabım varrr :68:

ya ben kitap almayı çok seviyorum:1::1::1: okumayı da seviyorum ama almayı daha çok seviyorum
onlada nezaman bi avm ye girsek hemen d&r dan bir kitap aldırırdım :33::34::1::1::1::1::1:

Peki 27tl'ye nasıl aldın o 3 kitabıı şekerimmm

kitapyurdunda ikili teklif diye bir şey vardı 2 kitabı set yapmışlardı indirimli diğer kitapta indirimliydi toplamda 27 yaptı canım zaten pahalı kitaplar değil :21:

en önemli konudayım şu ann :18:

hmm belkii:26::26:
ama yabancılar türklerden daha çok saygı duyuyorlar neredeyse müslümanların ibadetlerine ....
hiç belli olmaz belki talep olması lazımdır:23::23:

yopk canım öyle bi potansıyel hepsi almanyadan temelli gelen insanlar call center çalıştığım yer yoğun tempo

Olsun saygıdan biz yine abla diyelim ama istemezsen zuzummmm da derim ben sanaaaa :1::1::1::8::8::9::9:

teşekkür ederim canım ince düşüncenden dolayı ama sen zuzu de kendimi yaşlı hissedicem sayenizde bak şimdi dibe vurdum ben bugün:9::9::9::9:

Back
X