Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Eski yazilara bakmasam yeni konu actgnzi goremicektm kizlarrrr--
Herkeseiyi gecelerrrrrrr

cok sevindimmmmm
hayırlı olsun canım inşallah cok güzel gecer cok mutlu olursunuz :119:
ama benden önce evlenmek oldu mu simdi hani aynı gün gelin olcaktık
ama kıskanmadım kiii bi güncükten bişe olmaz

ahh be canım başka gün bulamadık ki 15 eylül istiyorduk ama maşallah 15 inde evlenen evlenene nereye gitsek gündüz 2 ile 6 arası boş diyo akşam dolu. gündüz vakti düğün mü olurmuş bizde 14 ü olsun akşam olsun dedik ve bugün tuttuk ohh üstümden nasıl bi yük kalktı anlatamam hem 15 inde bi daha düğün yapıcam evde kocamla başbaşaa

şaka bi yana gercekten cok sevindim kuzucum bi gün önce bi gün sonra fark etme önemli olan içinize sinmesi hep mutlu olmanız
ondan sonra her gününüz düğün tadında gecer inşallah tatlım
15i cok bereketli olacak desene

saol canım benim aynen öyle 1 gün erken bi gün geç fark etmez demek ki bizim kısmetimiz 14 üymüş hayırlısı olsun da başka bi şey istemem rabbim herkese gönlündeki gibi bi düğün nasip etsin

Tospaya nolmuş noşmuşşşş :26:

Morincim kırmızının son durumunu yaz tatlım ben büyük ihtimal geç girerim öğleden sonra ama okurum geçmişi
Gelsin gelinliğini falan göstersin bize

Günaydın süslüler.
Güne müzik dinleyerek başladım, keyfim pek yerinde

Tosbaam, 1 gün 1 gündür
Valla ben çok sevindim.
Mekan hakkında bizi aydınlat annem

Morincim kırmızının son durumunu yaz tatlım ben büyük ihtimal geç girerim öğleden sonra ama okurum geçmişi
Gelsin gelinliğini falan göstersin bize

sevdiceği gitti köye köydeki düğünün hazırlıkları için. gelinliğinin tam resmi henüz yok olduğunda söylerim paylaşır burası ilede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…