Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

erzurum cok uzak ya
uludag iyidir iyi

kemer falan düşünüyoruz kuzum ya çok uzak olmaması lazım yolda zaman kaybetmek istemiyoruz

Bi an önce karar verin artık.
Millet en önce balayını ayarlar, siz en sona bırakmışsınız
Senden hiç beklemezdim

Vitrin+Büfe+Büfe Aynası+Yemek Masası+4223 Sandalye (6 adet) oluşuyo canım. ben aldırmıyorum ki nişanlım alalım diyo ben de bayıla bayıla ivet diyorum canım saolsun nişanlım beğenmediğim bi şeyi kendi beğenmemiş gibi davranıyor bana hiç sıra gelmeden işi halletmiş oluyoruz

hem daha şık hemde ağır duruyo diğer modellere göre.
güzel tercih bebişim.

Antalya diycem, olmıcak !
aynen öyle tatlım şimdi netten bakıyoruz dünde nişanlım bi önden gezdi mobilyacıları falan gidince direkt bakıp karar vermesi kalacak inşallah

Nazarrr kızz ehliyeti alayım da arabayı evden kaçırıp kaçırıp gelirim sizin oralaraa

demiyo ki tospa istanbula gelince arabayı kaçırıp akarız senle gündüzleree kız nazar sevgilisi orda ya ondan diyo bak yoksa sana da kaçıp gelmez bu cadı

Zevkleriniz uyuşuyosa daha rahat olur tabi.
Bizim hiç uyuşmaz. illa benim de görmem lazım

Bana el sallar kaçar bu dimi, haklısın tosbağm onu akıl edemedim !

erzurum cok uzak ya
uludag iyidir iyi

kemer falan düşünüyoruz kuzum ya çok uzak olmaması lazım yolda zaman kaybetmek istemiyoruz

aslen oranın bi ilçesinden olduğu için çok büyütmüyoruz gözümüzde canım mesafeyi hem uçak var palandökenden sonra köye de götürürüm seni diyor ama henüz o kadar zaman sonraki tatili düşünemiyorum önce bi balayına karar versem yeter

haydi bakalım hayırlısı canımm
haftayaymış sınav zaten
alırsın ehliyeti mis gibide kullanırsın arabayı

Hayırlı olsun balım. Islatalım
Talan ederiz buraları , gel

amin canlarım sağolun bakalım inşallah cumartesiye az kaldı :18: 2 ders daha var gerçi sınava kadar
evet evett talan ederiz valla oohh ohhh

ayy kurabiyerle kafayı yedim beğendiğim sitelere mail gönderdim detaylı bilgi için , cevaplar geldikçe kime yazdığımı unuttum
genelde fiyatlar aynı çok tutuyo yaa kurabiyesi , kutusuu, kargosu eneee taksit falan olsaydııı iyiydii
bende şöyle bir şey yaptırsam mı özel tasarım anlamlı olurdu hemm nasıl kızlarrr

Bi an önce karar verin artık.
Millet en önce balayını ayarlar, siz en sona bırakmışsınız
Senden hiç beklemezdim

nasıl olsa otellerin memleketindeyiz diye rahat davrandık heralde
ben cok severim böyle işlerimi son zaman halletmeyi kuzum
baksana millet sevgilisi olmadan çeyizini almaya başlıyor ben daha yeni alıyorum

Zevkleriniz uyuşuyosa daha rahat olur tabi.
Bizim hiç uyuşmaz. illa benim de görmem lazım

Bana el sallar kaçar bu dimi, haklısın tosbağm onu akıl edemedim !

aslında benim gidişim formalite gibi bi şey hee o derece benzer bizim zevklerimiz. bak mesela alışverişe gideriz ona bi şey alıyoruz mesela direk aynı şeye yöneliriz ya da ramazanın ilk günü gelmişti ya bana ayakkabı bakıyoduk ben kendimi kaybetmiş bakınıyorum bi ayakkabı getirdi gösterdi bayıldım resmen bu konuda güvenirim ona. sadece bana alacağı kıyafetleri sevmen çünkü çok kapalı alıyor ama bana çanta ayakkabı alabilir ne bilim evimiz için her türlü şeyi alabilir yeter ki kıyafet almasın

hmm öyle bi durum varsa o ayrı tabi canım
o zaman gidersiniz hem memleketini de görmüş olursun güzel olur

nasıl olsa otellerin memleketindeyiz diye rahat davrandık heralde
ben cok severim böyle işlerimi son zaman halletmeyi kuzum
baksana millet sevgilisi olmadan çeyizini almaya başlıyor ben daha yeni alıyorum

Sana diyorum ama bende öyleyim ya.
yumurta kapıya dayanınca ancak..

Ne güzel ya. Şanslısın bebişim

eylüllllllllll bu çok şekermiş kız hem de çok anlamlı olur denizci adama böyle bi kurabiye ama bol bol foto çek hatıra kalsın yedikten sonra mundar olmasın

yavrularım ben çıkıyoreeee
görüşürüüüzzz
güle güle bebek yine gel

hmm öyle bi durum varsa o ayrı tabi canım
o zaman gidersiniz hem memleketini de görmüş olursun güzel olur
kış için mantıklı bi seçim olur canım ama şimdi nereye gitsem amasra mı safranbolu mu yoksa karadeniz turumu yapsak ya da ecnebi ülkelerine gidip rezil rezil konuşmaya mı çalışsam

tur yorucu olmaz mı canım ya zaten düğünde yorulup gidiceksiniz
ama safranbolu falan cok mantıklı bence sakinlik huzur aşk

tur yorucu olmaz mı canım ya zaten düğünde yorulup gidiceksiniz
ama safranbolu falan cok mantıklı bence sakinlik huzur aşk

annem de safranbolu diyor babamla gitmişlerdi bi zaman. hatta bi konakta kalmışlar annem anlata anlata bitiremiyor. nişanlım da olumlu safranboluya mimar ya ordaki evleri görmek istiyor. dur bi yoğunlaşıyım yine safranboluya

evet ama bu büyük tekli işte nereye sığdırcam ben bunu anca kendi kutularına koyarlar yedirmem ki kız biterse üzülürüm
ama 60 tl yaa

ee herkes tamam diyosa yogunlashemen ayarlayın kuzum
kız oraya gidince sadece evlerle ilgilenip seni unutmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…