Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

çok cicilerrr
eylülcüm aklıma düşürdün valla bende yaptırcam bunlardan sevdicegime evlendikten sonra

ayyy karar veremiyorum tatlımm tek tek küçük kurabiyelrden mi olsa yoksa bu pasta gibi olan büyük boylardan mı ne yapsam bilemiyourmm fikir söyleyinnn

yaptır tabi tatlım çok hoşuma gitti çalışmıyor olsam kursuna bile giderdim harika yaa kesin nişan kına düğünn kurabiyerlimi de böyle yaptırırım

bi tane olunca hemen biter yaa
küçük küçük bir sürü olsun bence daha cici olur
bnede cok begendm evlenince yaptırım da yiyelim sevdicekle

evet ama bu büyük tekli işte nereye sığdırcam ben bunu anca kendi kutularına koyarlar yedirmem ki kız biterse üzülürüm
ama 60 tl yaa
kız ekstra kutuya gerek yok bence kendi kutusu öyle dandik bi şey değildir kesin

ee herkes tamam diyosa yogunlashemen ayarlayın kuzum
kız oraya gidince sadece evlerle ilgilenip seni unutmasın
hiç sanmıyorum öyle olacağını yavrum 6 yıl dile kolay artık gerisini sen düşün pambişim

Bebeklerim, ben çıkıyorum..
Yrın görüşürüz.
Mucukladım,
güle güle boncuum

canım ben o tek büyük olanı beğendim sizin içinde gayet uygun hoş yani artık karar senin

hmm demi doğru valla 6 yıl da az degil ki
tamam gözü senden baska bişey görmez o zaman safranbolu evleri bahane

bi tane olunca hemen biter yaa
küçük küçük bir sürü olsun bence daha cici olur
bnede cok begendm evlenince yaptırım da yiyelim sevdicekle

kız ekstra kutuya gerek yok bence kendi kutusu öyle dandik bi şey değildir kesin

ben kalpli kutuya onlardan koyup kağıtlara yazılar yazıp koymayı düşünüyodum ya kuzum o zaamanöyle yapmıyım mı

küçük küçüklerle , büyük olanlar aynı kapıya geliyo fiyat olarak bilmiyorum aama ben yemek istemiyorum kıyamam hatıra kalsınnn
aslında aklıma ne geldi o büyükten yaptırayım onların getirdiği kutunun içine de yazdığım kağıtları koyarım güzel olur mu , kalıcı bir hediye olur mu kii yaa ayy :26: bir akıl verinn hepsini almak istiyorum :

tatlım çok hoşlar bunlar ama ben olsam pasta şeklinde olandan alır yerdim yoksa küçük kurabiye alırsam yemediğim kurabiyede aklım kalırdı 2 kişilik olsun bence

tatlım çok hoşlar bunlar ama ben olsam pasta şeklinde olandan alır yerdim yoksa küçük kurabiye alırsam yemediğim kurabiyede aklım kalırdı 2 kişilik olsun bence

ama kurabiyeyi yersek yıl dönümü hediyesi olarka ne kalacak geriye

hmm demi doğru valla 6 yıl da az degil ki
tamam gözü senden baska bişey görmez o zaman safranbolu evleri bahane
dimi yaa

eylülcüm bu bozulan bi şey ne kadar saklayabilirsin ki bi sene iki sene hadi 3 sene de ama küflenir kurtlanır bence. bu anlık hoş bi sürpriz olabilecek bi hediye. ha çok saklamak istiyorsan mesela ben hem nişan hem söz çikolatamdan birer tane saklamıştım sen de küçük yaptırıp bi tanesini saklayabilirsin. ama sonuçta fotoğraf denen bi şey var yıllarca eskimeyen bozulmayan ben olsam büyük yaptırıp bi güzel yerdim sevgilimle fotoğraf çekerdim hem yerken hem bütün halindeyken

evett yaa doğruu ama tekli küçüklerden en az 10-15 tane yapıyorlarmış :105::105: bu seferde yıldönümü olarak ortada bişey kalmamış oluyoo nasıl yapıyım o zaman tatlım büyük yaptırıp içine kağıtlardan koyarım kurabiyesini yeriz kağıtları ona kalır küçüklerden 3-4 tane yapsalardı alırdımm öyle içine eklerdim , acaba şöyle kapli bir kutu alıp kendim süsleyip kağıtları da içine mi koysam kurabiyeyi ayrı olarak veririm zaten yeriz nasıl olur sencee :26:
bir de yaptırdığım yerden rica etsem iki tane küçük kurabiye atıvermez mi içine acepp hediye babındaa :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sormakta fayda var belki olur derler. büyük yaptırırsın yanınada küçüklerden iki tane koyarlar mesela o küçükleri çok istiyorsan sakla bozulana kadar en azından büyüğü de yersiniz afiyetle yani sonuç olarak bu kurabiye yemek için var saklamak için değil ister küçük ister büyük yap bence yenmeli ek olarak süslü kağıtlara içinden geçenleri yaz veya güzel anılarınızdan biraz yaz. mesela hatırlıyo musun şu şu tarihte böyle böyle yapmıştık şu sşu sözün beni çok mutlu etmişti vs. güzel bi iki fotonuzu ekle içine fotoların arkasına istersen o gün yaşamış olduğunuz ve unutamadığın şeyleri yaz mesela. bunları hep saklayabilir ama o kurabiyee yenecek arkadaşşşşş
ben yapmayı düşünüyorum bunlardan evlendikten 1 ay sonra nişanlımın doğum günü kurabiyeleri de mis gibi yicez valla hiç affetmeyiz

selam bebekler nabersiniz ?
sudecim gitmişsin kii:26: ben iyiyim canım 1 gün erken evleniyorum haberin var mı senin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…