• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

:54::54:
Oyle canım dusunmek lazım ılerıyıı :34:
Evlılık bır aıle olmak boyle bırsey...Fedakar ve dusuncelı olacaksın...Bız kadınlar olmasak erkekler gercekten bır hıc:ssz:

Yuvayı dişi kuş kurar diye boşuna demiyorlar :31:
Herşeyi düşünürüz en ince ayrıntısına kadar onlar bilmez ki öyle düşünmeyi bile :1:

Yuvayı dişi kuş kurar diye boşuna demiyorlar :31:
Herşeyi düşünürüz en ince ayrıntısına kadar onlar bilmez ki öyle düşünmeyi bile :1:

O soz cok dogruu...Erkekler dusunmez kı bazı seylerı ama ben sanırım o konuda sanslıyım benım esım hep ılerıye donuk planlar yapar ve ne dedıyse de cıktı:nazar:Insallah es konusunda sende cok sanslı olursun canım benım:16:

O soz cok dogruu...Erkekler dusunmez kı bazı seylerı ama ben sanırım o konuda sanslıyım benım esım hep ılerıye donuk planlar yapar ve ne dedıyse de cıktı:nazar:Insallah es konusunda sende cok sanslı olursun canım benım:16:

İnşallahhh amin canımmm amiin Allahım mutluluğunuzu bozmasın :nazar:

İnşallahhh amin canımmm amiin Allahım mutluluğunuzu bozmasın :nazar:

Amınnnn ınsallahhh :nazar: Tatlım yaa 2 gundur kabuslar goruyorum dudagımda ucuk var canımı cok yakıyor:14:
Yatmadan dualar okurum tesbıhler cekerım ama nedendır bılmıyorum 2 gecedır durum bu...Dun gece yataktan kalkıp dua okudugumu hatırlıyorum ama ne gordugumu hatırlamıyorum:14::14:

Amınnnn ınsallahhh :nazar: Tatlım yaa 2 gundur kabuslar goruyorum dudagımda ucuk var canımı cok yakıyor:14:
Yatmadan dualar okurum tesbıhler cekerım ama nedendır bılmıyorum 2 gecedır durum bu...Dun gece yataktan kalkıp dua okudugumu hatırlıyorum ama ne gordugumu hatırlamıyorum:14::14:

Alla alaaa :53:
Canını sıkan kafana taktığın bişey mi var
Bende pek rüya görmezdim ama bu sıralar nerdeyse her gece bende çok rüya görüyorum :44:

Alla alaaa :53:
Canını sıkan kafana taktığın bişey mi var
Bende pek rüya görmezdim ama bu sıralar nerdeyse her gece bende çok rüya görüyorum :44:

Yooo bırsey yok cok sukurr...Neden boyle oldu anlamıyorum...Son gunlerde ruya gormuyordum hıc hatta esıme anneme falan da soyledım sımdı bu cıktıı:14:Bu gece de olacak dıye korkuyorum:14:
Bu arada sahurunu yapıyor musun ? Ben yapıyorum suan:ssz:

Yooo bırsey yok cok sukurr...Neden boyle oldu anlamıyorum...Son gunlerde ruya gormuyordum hıc hatta esıme anneme falan da soyledım sımdı bu cıktıı:14:Bu gece de olacak dıye korkuyorum:14:
Bu arada sahurunu yapıyor musun ? Ben yapıyorum suan:ssz:

Alla Alla Hayra yor inşallah kötü düşünme
Yaptım tatlım ben :1: afiyet olsuuuunnn :29:

Cıkan bulasıgı yıkadım da ondan gecıktım :27::27: Uyuyorr kuzucugumm:16::16:
Ramazan gırdı gırelı onu da ıhmal ettım:ssz:Yatakta uyutuyorum sonra kalkıyorum buraya gırıyorum:27:
Patladı patlayacak valla banaa :27::27:

:52::52::52: ayy allahtan son günler düzene girersin bundan sonra

Valla ağzından girer burnundan çıkar :1::1::1:

:52::52::52: ayy allahtan son günler düzene girersin bundan sonra

Valla ağzından girer burnundan çıkar :1::1::1:

Kk bagımlılık yapıyor zaten :52:Dun aksam annemlere gıtmıstık telefondan bır kk ya gıreyım ne var ne yok dedım:36: Yeterrrr dedıı:52:Tamam dedımm:9: Su ramazanı hayırlısıyla atlatsakk:16:Sporuma ve bır ıse baslasam tekrar :16: Benı zor gorursun artıkkk:52:

Son düzenleme:
Kk bagımlılık yapıyor zaten :52:Dun aksam annemlere gıtmıstık telefondan bır kk ya gıreyım ne var ne yok dedım:36: Yeterrrr dedıı:52:Tamam dedımm:9: Su ramazanı hayırlısıyla atlatsakk:16:Sporuma ve bır ıse baslasam tekrar :16: Benı zor gorursun artıkkk:52:

Okul başlayınca bende pek girmiyorum akşamları sadece
12de yatıyorum tavuk gibi en geç 2de falan :27::27:
kışın ben çok uyuyorum ya :1:

Adamı cinnete getircen sende hee :52::52::52:

Back
X