Düşünceli hatunun hali bir başka oluyorrr yaaaaaaaa
Valla bravo kuzum![]()
Oyle canım dusunmek lazım ılerıyıı
Evlılık bır aıle olmak boyle bırsey...Fedakar ve dusuncelı olacaksın...Bız kadınlar olmasak erkekler gercekten bır hıc
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşünceli hatunun hali bir başka oluyorrr yaaaaaaaa
Valla bravo kuzum![]()
Oyle canım dusunmek lazım ılerıyıı
Evlılık bır aıle olmak boyle bırsey...Fedakar ve dusuncelı olacaksın...Bız kadınlar olmasak erkekler gercekten bır hıc![]()
Yuvayı dişi kuş kurar diye boşuna demiyorlar
Herşeyi düşünürüz en ince ayrıntısına kadar onlar bilmez ki öyle düşünmeyi bile![]()
O soz cok dogruu...Erkekler dusunmez kı bazı seylerı ama ben sanırım o konuda sanslıyım benım esım hep ılerıye donuk planlar yapar ve ne dedıyse de cıktıInsallah es konusunda sende cok sanslı olursun canım benım
![]()
İnşallahhh amin canımmm amiin Allahım mutluluğunuzu bozmasın![]()
Amınnnn ınsallahhhTatlım yaa 2 gundur kabuslar goruyorum dudagımda ucuk var canımı cok yakıyor
Yatmadan dualar okurum tesbıhler cekerım ama nedendır bılmıyorum 2 gecedır durum bu...Dun gece yataktan kalkıp dua okudugumu hatırlıyorum ama ne gordugumu hatırlamıyorum![]()
Alla alaaa
Canını sıkan kafana taktığın bişey mi var
Bende pek rüya görmezdim ama bu sıralar nerdeyse her gece bende çok rüya görüyorum :44:
Yooo bırsey yok cok sukurr...Neden boyle oldu anlamıyorum...Son gunlerde ruya gormuyordum hıc hatta esıme anneme falan da soyledım sımdı bu cıktııBu gece de olacak dıye korkuyorum
Bu arada sahurunu yapıyor musun ? Ben yapıyorum suan![]()
Alla Alla Hayra yor inşallah kötü düşünme
Yaptım tatlım benafiyet olsuuuunnn
![]()
Cıddı soyluyorum cok korkunc seyler ama hatırlamıyorumInsallah bu gece olmaz
Sagol tatlım sen de bayagı hızlısın hangı arada yedın![]()
Gittim yedim hemencecik ezan okunuyor şimdi![]()
Afıyet olsun canımDaha 10 dk var burada
Uykum hıc yok yahuuuu![]()
Tşk ederim tatlm
Şuan için benmde hiç yok
Napsak ya :44:
Burada yazısmaktan baska sanırım bırlıkte yapabılecegımız bırsey yokk![]()
Uyuyo mu senin herif![]()
Cıkan bulasıgı yıkadım da ondan gecıktımUyuyorr kuzucugumm
Ramazan gırdı gırelı onu da ıhmal ettımYatakta uyutuyorum sonra kalkıyorum buraya gırıyorum
Patladı patlayacak valla banaa![]()
ayy allahtan son günler düzene girersin bundan sonra
Valla ağzından girer burnundan çıkar![]()
Kk bagımlılık yapıyor zatenDun aksam annemlere gıtmıstık telefondan bır kk ya gıreyım ne var ne yok dedım
Yeterrrr dedıı
Tamam dedımm
Su ramazanı hayırlısıyla atlatsakk
Sporuma ve bır ıse baslasam tekrar
Benı zor gorursun artıkkk
![]()