öyle bişey yapabilsek 5ede razı olurum kız
GÖĞÜSlerim popom falan minnacık kaldı kıyafetle kapatıyorum allahtan bol giyiyorum yoksa çok çirkinim
artık barıştığınıza göreeee.
yer içersin
kafana takcak bişi de yok.
itiraz istemiyorum.
aaa kan benim damar benim
Oo nişanlanacak hatun gelmişMuhabbet varmış niye bi el etmiyosunuz canlar
evet çok şükür bir kaç gündür 3 öğün yiyorum aralarda atıştırıyorumEpey bi süre tartılmayıda düşünmüyorum bakalım alabilecekmiyim kilo
Can benim canan benim
Napıyosunuz gençlik yeni uyandım
oo nişanlanıyomuşsun lunnam hayırlı olsuunnMuhabbet varmış niye bi el etmiyosunuz canlar
Oo nişanlanacak hatun gelmiş
naber yevrum
Face 'de sayfa acıcam 'sasa kilo alsın diyenler '
İzledin mi o kan vermek istemeyen ergenin videosunu.
sizeneeee kan benim damar damar beniiimmmmm
Oo nişanlanacak hatun gelmiş
naber yevrum
Face 'de sayfa acıcam 'sasa kilo alsın diyenler '
İzledin mi o kan vermek istemeyen ergenin videosunu.
sizeneeee kan benim damar damar beniiimmmmm
az sonra akşam olcak, niye uyandın ki
iyi işte napalım.
çalışan kesim olarak 8 de uyandık.
Kızda para var huzur var isterse hiç kalkmaz. Ama böyle nispette yapma yani uyuyan var uyuyamayan varNapıyosunuz gençlik yeni uyandım
Evet sasham çooook teşekkür ederim. Şaka maka nişanlı hatun olucam bendeoo nişanlanıyomuşsun lunnam hayırlı olsuunn
Eveeeet o benim bim bam bom
Çoook iyiym tatlım akşama sevgilimi görücem heyecanlıyım. 3 sene sonra hala heyecanlanıyorum ya
bi 5 kiloda ben alabilir miyim lütfen:26:
Sasha barışmışsınız çooooook sevindim herkes mutlu olsun aşık olsun ne güzel
izle izle ama cocuk cok küfürbazoo nişanlanıyomuşsun lunnam hayırlı olsuunn
aç aç ne kadar beğeni o kadar kilo olsuun
A yok izlemedm izleyimm
Eveeeet o benim bim bam bom
Çoook iyiym tatlım akşama sevgilimi görücem heyecanlıyım. 3 sene sonra hala heyecanlanıyorum ya
bi 5 kiloda ben alabilir miyim lütfen:26:
Sasha barışmışsınız çooooook sevindim herkes mutlu olsun aşık olsun ne güzel
Kızda para var huzur var isterse hiç kalkmaz. Ama böyle nispette yapma yani uyuyan var uyuyamayan var
Evet sasham çooook teşekkür ederim. Şaka maka nişanlı hatun olucam bende
Sizde barışmışsınız bende senin için çoooook sevindim balım. Hep böyle mutlu olun inşallah
izle izle ama cocuk cok küfürbaz
o kadar kilo fazla ama. neyse yarısını da sarı şekere veririzbirazda lady e ohh şişşşsiin iyce
Aşkınız bitmesin hiç
E nişana cok az kaldı.
Bohça nişanlık nasıl yetişcek?
İzliyosun öyle zottirik diziler rüyalarına giriyo işteBilmiyorum ki kuzuum öyle gözümü açamadım
Rüyamda ekşin vardı ondan herhalde
Film çevirdim resmen he aksiyon tarzında
o zaman ben onu evde izleyim ya
Yok yok benim için 10 kilo iyidir iyi3 kilosunu lunnaya verebilirim belkim
Kız ben bu bohça işinden falan hiç anlamıyorum illaki o bohçalar olmak zorundamı
Kızda para var huzur var isterse hiç kalkmaz. Ama böyle nispette yapma yani uyuyan var uyuyamayan var
Evet sasham çooook teşekkür ederim. Şaka maka nişanlı hatun olucam bende
Sizde barışmışsınız bende senin için çoooook sevindim balım. Hep böyle mutlu olun inşallah
İnşallah siz benden dahada mutlu olun bitanem benim. İsteme söz nişan hepsi bi arada olacak. O yüzden yetiştirilecek bişey kalmıyo bebeğim. Ben hala nişanlanacağımı idrak edemediğimden ne yapılacağını düşünmüyorum bileizle izle ama cocuk cok küfürbaz
o kadar kilo fazla ama. neyse yarısını da sarı şekere veririzbirazda lady e ohh şişşşsiin iyce
Aşkınız bitmesin hiç
E nişana cok az kaldı.
Bohça nişanlık nasıl yetişcek?
Kıyamam sana yivruuuum. Olsun olsun sende para bitmez vardır yastık altındaYok kuzum ya öküzlüğüm için dedim uyumazdm normalde bu kdar
Para bende ne gezer
Çokk züğürtüm bu sıralar
İzliyosun öyle zottirik diziler rüyalarına giriyo işte
tek damatla sana yapılır. aileye yapmıcaksanız .
ama illa olur, adettir bu.
İzliyosun öyle zottirik diziler rüyalarına giriyo işte
Aslında illa olmak zorunda değil tatlım. Tamamen gösteriş. Kız tarafına iç çamaşırı, makyaj malzemesi, yelek tülbent fln koyuluyo. İstemezsen hiç yapmazsın. Biz yapacakmıyız hiç bilmiyorum. Ya daha hiçbişey konuşmadık biz:18:o zaman ben onu evde izleyim ya
Yok yok benim için 10 kilo iyidir iyi3 kilosunu lunnaya verebilirim belkim
Kız ben bu bohça işinden falan hiç anlamıyorum illaki o bohçalar olmak zorundamı
ne güzel ya ben bile heyecan yaptım şimdi pır pır oldu kalbim içimde kelebekler uçuşuyo
Amiinn hepimiz inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?