Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Son zamana bırakma sen yinede.
nişanlıktı hediyeliklerde vs. insanın eli ayağına dolaşıyo.

o kadar kız verdik gelin aldık hiç merak salıp bu bohçalarda ne var diye bakmadım ayol ben Ne oluyo bu bohçaların içinde anlat bakıyım

biz daha 2-3 ay önce yaptık.
bu işlerin içinden geldim ben
-pijama-terlik-havlu-seccade-tesbih-iç çamaşırı- parfümü traş losyonları vs.- çorap- eşofman. gibi şeyler canım.

Kışın oluyo da yazın evden çıkmadığım için hiç param olmuyo

bana sorsalar bohça bohça götürülmeye gerek yok , sevdiceğimin eksiklerini ben alırım oda benim eksiklerimi alır anlaşırız Ama benim kayınvalideciğim çok seviyo böyle süslü püslü gösterişli şeyleri mecbur yaparız sanırım Hem daha çook var kii Ben sizden öğrenirim o zamana kadar

Ayy benimde araştırmam lazım bilmiyorum bende:26:

enee ben yakında çeyiz işine giricem lan paraya para demem

Kışın oluyo da yazın evden çıkmadığım için hiç param olmuyo
Ladym tatil planı yok mu daha evde mi geçireceksin bütün yazı çık gez dolaş bizim yerimizede balım

Aslında en güzeli öyle. Ne gerek var böyle adetlere. Gerçi onlarında bi hatırası oluyo

Ladym tatil planı yok mu daha evde mi geçireceksin bütün yazı çık gez dolaş bizim yerimizede balım

Aslında en güzeli öyle. Ne gerek var böyle adetlere. Gerçi onlarında bi hatırası oluyo

ben pek önem vermem öyle şeylere bencede hiç gereği yok , hele o çeyize koyulan danteller yokmu beni deli ediyo kullanmam ama illa olacak diyolar

aa ben duydum ki ayfomla iş birliği halindeymişiniz.
nikah şekeri vs vs.
ne oldu o olay?

kuzum ben kendi işimi kendim halletmeye çalışıyorum
Ayfo burda olsa beraber iyi iş çıkarırız ama uzakta olunca olmuyo maalesef, üstelik artık insanlar biblolu değilde tamamen elde yapılmış nikah şekerlerini tercih ediyo araştırdım epey.. Ben hazır çeyizlik getirtmeyi düşünüyorum nasıl olur ki elimde kalmaz satarım değil mi

Yok kuzum şuanda karar verdm atlıcam arabaya gdicem 1 saate kdar çkıcam
bizim yazlığa 1bçuk saat uzaklıkta dua edin bana yolda başıma bişi gelmesin :18:

Aslında piko mudur nedir. onları sarıyolarya. onda cok iş var.
Yok kuzum şuanda karar verdm atlıcam arabaya gdicem 1 saate kdar çkıcam
bizim yazlığa 1bçuk saat uzaklıkta dua edin bana yolda başıma bişi gelmesin :18:

şşşşttt. izin aldın mı?

hee anladım bende diyorum ne oldu bian şaşırdım
evlenmeye ne ara karar vermiş nasıl vermiş hayır facebooktada görmedim öyle birşey olsa faceyi sallarsın sen bikere

Oh valla neyden hava değişimi aldı
kıl dönmesi mi yoksa boğazından dolayı mı ?

Az kaldı nazarım az..
Kasımda güneş senin için , nisanda da benim için doğacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…