Son zamana bırakma sen yinede.İnşallah siz benden dahada mutlu olun bitanem benim. İsteme söz nişan hepsi bi arada olacak. O yüzden yetiştirilecek bişey kalmıyo bebeğim. Ben hala nişanlanacağımı idrak edemediğimden ne yapılacağını düşünmüyorum bile
o kadar kız verdik gelin aldık hiç merak salıp bu bohçalarda ne var diye bakmadım ayol benNe oluyo bu bohçaların içinde anlat bakıyım
İnşallah siz benden dahada mutlu olun bitanem benim. İsteme söz nişan hepsi bi arada olacak. O yüzden yetiştirilecek bişey kalmıyo bebeğim. Ben hala nişanlanacağımı idrak edemediğimden ne yapılacağını düşünmüyorum bile
Kıyamam sana yivruuuum. Olsun olsun sende para bitmez vardır yastık altında
Aslında illa olmak zorunda değil tatlım. Tamamen gösteriş. Kız tarafına iç çamaşırı, makyaj malzemesi, yelek tülbent fln koyuluyo. İstemezsen hiç yapmazsın. Biz yapacakmıyız hiç bilmiyorum. Ya daha hiçbişey konuşmadık biz:18:
Sen bide beni düşün
Son zamana bırakma sen yinede.
nişanlıktı hediyeliklerde vs. insanın eli ayağına dolaşıyo.
biz daha 2-3 ay önce yaptık.
bu işlerin içinden geldim ben
-pijama-terlik-havlu-seccade-tesbih-iç çamaşırı- parfümü traş losyonları vs.- çorap- eşofman. gibi şeyler canım.
Son zamana bırakma sen yinede.
nişanlıktı hediyeliklerde vs. insanın eli ayağına dolaşıyo.
biz daha 2-3 ay önce yaptık.
bu işlerin içinden geldim ben
-pijama-terlik-havlu-seccade-tesbih-iç çamaşırı- parfümü traş losyonları vs.- çorap- eşofman. gibi şeyler canım.
Ladym tatil planı yok mu daha evde mi geçireceksin bütün yazı çık gez dolaş bizim yerimizede balımKışın oluyo da yazın evden çıkmadığım için hiç param olmuyo
bana sorsalar bohça bohça götürülmeye gerek yok , sevdiceğimin eksiklerini ben alırım oda benim eksiklerimi alır anlaşırızAma benim kayınvalideciğim çok seviyo böyle süslü püslü gösterişli şeyleri mecbur yaparız sanırım Hem daha çook var kii Ben sizden öğrenirim o zamana kadar
Ayy benimde araştırmam lazım bilmiyorum bende:26:
enee ben yakında çeyiz işine giricem lan paraya para demem
Ladym tatil planı yok mu daha evde mi geçireceksin bütün yazı çık gez dolaş bizim yerimizede balım
Aslında en güzeli öyle. Ne gerek var böyle adetlere. Gerçi onlarında bi hatırası oluyo
aa ben duydum ki ayfomla iş birliği halindeymişiniz.
nikah şekeri vs vs.
ne oldu o olay?
Ladym tatil planı yok mu daha evde mi geçireceksin bütün yazı çık gez dolaş bizim yerimizede balım
Aslında piko mudur nedir. onları sarıyolarya. onda cok iş var.kuzum ben kendi işimi kendim halletmeye çalışıyorum
Ayfo burda olsa beraber iyi iş çıkarırız ama uzakta olunca olmuyo maalesef, üstelik artık insanlar biblolu değilde tamamen elde yapılmış nikah şekerlerini tercih ediyo araştırdım epey.. Ben hazır çeyizlik getirtmeyi düşünüyorum nasıl olur ki elimde kalmaz satarım değil mi
Yok kuzum şuanda karar verdm atlıcam arabaya gdicem 1 saate kdar çkıcam
bizim yazlığa 1bçuk saat uzaklıkta dua edin bana yolda başıma bişi gelmesin :18:
Aslında piko mudur nedir. onları sarıyolarya. onda cok iş var.
şşşşttt. izin aldın mı?
girerim ama artık çok geçç
düşünüyorum ama önce o beni düşünsün doğum günüme çok az kaldıRüyamda sürpriz yapıyodu yapsa keşke nasıl sevinirim
yok bibiğim. ablamın düğünü var eylülün ilk haftasını.
kızlardan tüyo alıyorum
bebişiiiimmm
hoşgeldiiiiiiin.
Huuu
hoşgeldin yevrum.
sabah bugün burdayım dedim güyaaa.
Elektrkler kesildi.
Sıkıntıdan öldüüüm.
eve gittim kitabımı aldım geldim. baktım elek. gelmiş. salladım kitabı
Şuan Türk Malı'nı izliyosuuunnn
Yaramış sana. Maaşallah.
Evet 1 ay hava değişimi..
Sanki tamamen gelmiş gibi.
kasım sonu temelli gelcek Allah izin verirse bakalım, bu kadar beklemiş. sıkarız dişimizi
kavuştuk
Yok kuzum şuanda karar verdm atlıcam arabaya gdicem 1 saate kdar çkıcam
bizim yazlığa 1bçuk saat uzaklıkta dua edin bana yolda başıma bişi gelmesin :18:
evet kuzum çok şükürsen barıştın mı sevgilinle ?
Ben o çay bardaklarına bayıldım bul bana ondan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?