Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ayy buna da bayıldım galiba kendimi lışverişe adayacagım az sonra
bunlarla kahvaltı yapmak ne güzel olr demi sevdicegimle

bende tatiiiiiiilll istiyorummmm
köftee olmakk istiyorummmmm
ama benim herif izin vermiyooooo
hasret kaldım denize kumaaa

ama neden izin vermiyor yaaaa ailenle git sende onada karışacak diil . oda gitmesin ozaman
yada olmadı beraber gidin o başka odada kalsın ama

olmazz tabikiside yaaa saçmalama o nasıl kötü bir düşünce öyle kov şeytanı kötü düşünme

Yok yok olmaz.
Geçen gün self servisten kimlerle mesajlaşmış, konuşmuş numaralarını aldım
gittim yanına göstedim numaraları böyle oldu

zaten hep benim numaram 3*4 tane arkadaşlarının numarası
benden gizli iş çeviremez.
Çok şeytanım galiba

hadi yaaa. kıza bak erkekten maço
ben ailesi ile olunca pek karışmam sanırım canım ya .. ve hatta karışmıyoumda :26:
acaba karışsammı

Son düzenleme:
hadi yaaa. kıza bak erkekten maço
ben ailesi ile olunca pek karışmam sanırım canım ya .. ve hatta karışmıyoumda :26:
acaba karışsammı

biz karışıyoruz.
kıskançlık damarımızda var bi kere.
gerçi o benden beter.
atıyorum ailece pikniğe gitcez, burnumdan getirir. gıcıktır biraz. ama napcan, çekicen katlanıcan mecbur. bi de alışılmışlık var biliyo musun. alışığım yani bu tavırlarına.

ama aynı şeilde bende opna yapıyorum ki görsün beni bazen ne kadar zor durumlara sokuyo

bazen de hiç karışmam o da beni serbest bıraksın diye ama yok bırakmıyo ben onu serbest bıraktığımla kalıyorum

offfffffff kızım sen çok fenasın yaaa:26::26::96::96::83::83:

ama neden izin vermiyor yaaaa ailenle git sende onada karışacak diil . oda gitmesin ozaman
yada olmadı beraber gidin o başka odada kalsın ama
canım beraber gidecez yanıma gelme diye durdura bilirmisin bi erkeği
göndermiyor valla tatlımm annem kaç kez dedi hadi tatile gidelim diye
hep bir bahane uydurdum yok işte hastayım yok sınavım var stajım var vs vs
yalanda değil vardı ama kaçıp gidebilirdimde bi kaç günlüğüne
bende göndermiyorum ki tatlımm ister debelensinn umurumda olmazz Gİ DE MEZZZ
zaten annesi akrabaları kapalı pek gitmiyorlar denize fln 3 senedir birlikteyiz hiç daha duymadım annemler tatil düşünüyor dediğini
belki arkadaşlarıyla heves ederdi ama göndermiceğimi bildiği için hiç o konulara girmez
o kadar karı kız içine kendi aellerimle atarmıyım yaaa olacak iş değil valla

hoş benımkınınde damarında var aşırı kıskançlık ama ben onu bayağı alıştırmıştım ailemle iken yada yakın arkadaşlarımla iken karışmaması gerektiğine bazen burnumdan getirir bazen serbest bırakır ruh haline göre
ama ben yapamıyorum ya .. yapsamda onun kadar yapamıyorum yapmacık oluyor
yani arkadaşları ile olsa bende asla izin vermemde ailesiyleyken benım içim rhat oluyor onun yaptığını yapamıyorum

elime geçse dövcemmmm o dereceyiz canımm
kuzeniyle bi sohbet içindeler, okudum yazdığını.
ben bile bozuldum valla
çek kulaklarını

içinden nasıl geliyosa öyle davran
çok sıkmakta iyi değil tabiki ve de yapı meselesi birazda.

her ihtimale karşı yine de didikle
hem erkekler sever böyle ilgili kızları

biz beraber gideceğiz gibi birşey tabi kısmet olursa ama ben ailemle gideceğim oda karşı pansiyonda kalacak
he annen sevgilinin yasak koyduğunu bilmiyor yani değilmi .. bilse karışır zaten sanırım
arkadaşlarıyla bende göndermem ki hiç sormadı bile bugune kadar aynı hesap. ama ailesi ile olunca nedense benden vize çıkıyor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…