Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

uuu senin dedikoudunu belki canımm

aynen öyle iyi yapmışım demii enee bi de baktım her sabah yazıyorum karşılığında bişey yok
neyse hemen yağ yakmalar falan tamam dedim bende barii

yokk kız sürekli akıllarına böyle şeyler gelmezz neyseki ben şiir sevmem o da yazmaz

facede de sevdiceğimin bana ilk yılımızda yazdığı bir söz vardı 2 sene önceki ona yorum yazdımn tekrar , görenlerde beğenmiş falan 2 sene önceki yazıyı populer yaptım tekrardannn

hehe ne güzel işteee
insan karşılık bulamayınca sinir oluyor yaa hakkaten
sen yapıyon ediyon sadece kuru kuru günaydın olmuyo

yok yaa severim ben öyle azcık romantik olsun
seside güzel gitar çalıyodu ama gitar bozuldu şimdi
yoksa kırk kere şarkıda söylettirmiştim
cıplak sesle söyledi gerçi ama gitarla daha bir güzel olur

evett o yazıyı bana yazmıştı hala daha benim içinn mesajını vermiş oldumm

evett bi de ilkten farketmedim sonradan aklıma geldi enayi gibi hissettim birden

romantiklik sevilir tabii ama ben şiir yazmayı okumayı hiç sevmem yaa :26:

oo enişte tam romantik çıktı desenee benimde gitarım var ama öylece durur bilmiyorum çalmayıı

ne güzel canım özel senin için birşey yazması çok güzel bence güzel bir anınız olur
biz uzaktayız ya ben herşeyi saklıyorum saçma gelcek ama marketten up uzun bir alışveriş yapmıştık onun fişi bende atmam kıyamam kiiihakkını yiyemem valla hiç romantik değil diyemem ama arada tabi hatırlatmam gerekebiliyor bazen ama yinede içinden gelerek yapıyor evlilik teklifinde bi kız kulesi fln bekliyorum ama bakalım ne yapçakk

öğrensene ya çalmayı hiç merak sarmıyon mu hem nasıl aldın ki o gitarı
:26:

Evett tabiki hoş şeyler bunlarrr benimki de içinden gelerek yapar , insan gerçekten ne kadar mutlu oluyorr

yok kızz niye saçma olsunn bende herşeyi saklarım sinema biletleri falan kıyılmaz kii
evlilik teklifinde benimde beklentilerim yüksek valla konusu açılınca da söylerim bekletimin yüksek olduğunuu

küçüklükten beri çook isterdim en son bir kaç sene oldu babam doğum günümde almıştı küçüklük isteğim diye
ama okuldu işti derken kursuna gidemedim şimdi de bilmediğim için meraklanmıyorum duruyo öyle valla arada babam diyo süs için mi aldık ama ne edekkk

Son düzenleyen: Moderatör:
biz daha sinemaya gidemedik ühüüü
ayy canım valla ben tıngırtadırdım şimdiye kadar dayanamam kiii
ne kursuna gitçem kendim çala çala öğrenirim nolcekkkk
yalnız senin çocukluk hediyen baya pahalıya patlamış
pekte ucuz olduklarını duymamıştım da yoksa ben benimkine hediye etmeyi çok istiyorum ama baya bi tuzlu diye biliyorum:26:

aaa niye kız gidiverin bir günn , ben çok severim sevdiğimle sinemaya gitmeyii

ilk günler tıngırdattım tabii ama bilmeden çalınmıyo hiç bişey kuru gürültüü

yokkk canımmm 100 küsür tl ye de var normal gitar sonuçta o kadar da pahalı değil kii , paranı biriktirip alabilirsin bence

oooo ozaman sonuna kadar haklısın canımmm.. bu durum farklı. kaynana cadı biraz sanırsam. ben olsam o kaynanaya bende asla güvenmezdim. benimkinin annesi beni çok sever hatta beni üzerse ona kızar neden kızı üzüyorsun diye o sebepten güveniyorum demekki kaynana ile alakalıymış
senin annenin neden onayı yokki ne güzel işte aynı bölümü okuyorsunuz aynı mesleği yapacaksınız uyum içinde bir ömür geçireceksiniz,onaylanmayacak bir durum yok aslında ama :26:
kuzeni kız mı canım?
kaldıki erkek bile olsa bende rahatsız olurum HERRR akşam beraber olmalarından,helede kız ise zaten asla ben müsade etmem kuzen muzen dinlemem yane
sen kafaya kuzen davasını çok taktığın için görmüşsündür o rüyayı hiç takılma ona boşver. ama söyle yani ki söylemişsinde zaten tepkisi ne oluyo tamam mı diyor o benım kuzenim sen ne karışıyorsun havalarında mı?
yok canım ya böyle sebepten ayrılık olmaz ama sen eninde sonunda yola getirirsin onu:114::114:

bak şöyle klasik gitarlar mesela
Gitar Klasik Manuel Raymond Siyah MRC375BK - 724TIKLA.COM

http://www.mydukkan.com/urunler.asp?gid=1

Son düzenleyen: Moderatör:
Kııız kalkıyorum zaten beni zor kaldırıyolar 10da kahvaltıydı derken snra hazırlan denize in yoğun hatun oldum sizin yüzünüzden bana evde yatma yatma dediniz bak görüşemez olduk

olsun bibiiim gez sen hava al yine iyidir bizim yerimizede yüz
şurada az kaldı okulların açılmasına:18:

canım bilemedim ki ben benimkine sormuştum nekadar civarı diye 400 felan dedi:26:
şimdi birde hediye ya öyle dandik birşeyde almak istemem bakalım işte aslında bi dolanmak sormak lazım
ama hadi aldım sınırdan geçirmekte zor dert bir değil ki anacım
canım biz buluşmayı becerebilelim de sinemaya evlendikten sonrada gideriz artık ne yapak

yokk yaa ne 400 ü daha ucuza var

hee o zaman boşver sınır mınır evlendikten sonra alırsın
hımm o da doğru canım hayırlısyıla tabii :123:

canım biz kaynanayla tanışmıyoruz daha ama ilişkimizi biliyor kaç yıl oldu
benimki diyor annem gelip geçici sanıyor ondan öyle dedi sana tepkisi olduğundan değil fln ama bilemedimm:26:

tatlıııııımmmmmmm sen olayı iyice karıştırdınn
ben bulgaristandayım tıp okuyorum
sevgilim türkiyede ve doğulu(annemin ön yargıları var ve istemiyor) kendisi bankada çalışıyor yeni girdi gişe asistanı olarak
pc programcılığı mezunu şimdide açıktan kamu yönetimi okuyor
kuzeni erkek canımm kız olamaz zatenn onu dünyadan silerim
aslında benim suçum var benim iyi niyetliliğimi böyle kötüye kullanacağını düşünemedim
normalde nereyede gitse izin ister istemeyince kıyameti koparıyorum
bu da bir defasında bana dedi aşkım kuzenimle çıkabilirmiyim
kuzenden çokta çok iyi dostlar bende dedim ki buna çıkabilirsin aşkım kuzeninle olunca içim rahat oluyor aklım sende kalmıyor dedim
demez olaydımmm ne kadar kötüye kullanıyor bak gör şimdiiii

hmm anladım canım yok zaten sana karşı değildirde öyle düşünüyorsa bile ailesi ile tatile asla göndermemem için sebep bu bana

aaaaaaaaaaaa ben neden ikinizide aynı okulda diye hatırlıorum kiiiii:26:
siz nereden tanıştınızki ozaman
aaaaaaaaaaaahhh ahh pisko inan aynı hatayı bende yaptımmmmmm:26:
benim istemediğim hiçbiryere gitmezdi bi ark. var bende severim iyi çocuk birgün bana onunla nargile içmeye gidelimmi didi bende aynı senin söylediğin şeyi söyledim.
o gün bugün her ama herrr akşam dışarı çıkıyorlar beraber:120::120:
sadece benimle buluştuğu zamanlarda ayrılar ondada zırt pırt telle arar nezaman geleceksin diye..!!!
bazen buluşmaz onunla sorarım neden buluşmadınız hayret diye o sevgilisiyleymiş o yüzden ...
cidden o hatayı birdaha hiçkimse için asla yapmam.. yaptım şimdide önünü alamıyorum.kıskanmak değil benımkı ama cidden çok sinir oluyorum bazen ..

hakkaten ucuzlarıda varmış ama anlamam ki hiç gitardan ayol neyine görede seçip alcamm
bak güzel fikir bu gitar olayı güzel bir hediye olur heee

kızz neyini seçicenn klasik mi çalıyor özelliklerine bakarsın işte internetten ona göre seçersin , bence de çalıyorsa çok hoş bir hediye olurrr

ben benim rahat olduğumu bilsin istedim o yüzden söyledim aklı bende kalmasın diye
bazen istemeyerekte olsa izin veriyorum ve seziliyor yani sırf kırılmasın diye tamam dediğim
kuzeninide çok sever kuzenide aynı şekilde onu beraberken kaliteli vakit geçirsinler istedim
aklı bende olmasın ay pisko izin verdi ama eve erken gideyim surat yapmasın fln böyle düşünceler olmasın aklında istedim
ve inanki bunu söylerken arada görüşüyolardı yine öyle devam etçek sanıyordum ama erkeğin ipini gevşek bırakmaya gelmiyor kulağıma küpe oldu bari birdaha asla aynı hatayı yapmammmm
canım biz şu meşhur facebooktan tanıştık sohbet muhabbet diye diye 7 ay sonra teklif geldi 3 ay sonrada 3 yıl olcak evet dediğimden beriannemle tanışma durumları fln da olmadı daha erken zatende ben anneme söylemiştim annem kesinlikle istemiyordu şimdi susuyor birşey demiyor ama beni vazgeçiremez aslaa
bu arada sen nerelisin canım

kızz neyini seçicenn klasik mi çalıyor özelliklerine bakarsın işte internetten ona göre seçersin , bence de çalıyorsa çok hoş bir hediye olurrr
bi bakınmam lazım yaaa aklıma çok yattı bu fikir yalnız hakkaten getirip götürmesi zor olcak
ben sınırdan geçirsemde kendisi uçakla geliyor uçağa alırlar mı ki koca gitarıı:26:

bi bakınmam lazım yaaa aklıma çok yattı bu fikir yalnız hakkaten getirip götürmesi zor olcak
ben sınırdan geçirsemde kendisi uçakla geliyor uçağa alırlar mı ki koca gitarıı:26:

bilmem ki alırlar belki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…