dilini kopartır evde besledikleri kuşlara yediririm valla kimin dedikodusunu edeceklermişşşş
söylen canım söylen erkeğin başının etini yemedikçe bir şey yapmıyorlar
hadi bana şiir yaz diyorumda öyle yazıyor mesela gel aşkıma yazıyım demez
hehe ne güzel işteee
uuu senin dedikoudunu belki canımm
aynen öyle iyi yapmışım demiienee bi de baktım her sabah yazıyorum karşılığında bişey yok
neyse hemen yağ yakmalar falan tamam dedim bende barii
yokk kız sürekli akıllarına böyle şeyler gelmezz neyseki ben şiir sevmem o da yazmaz
facede de sevdiceğimin bana ilk yılımızda yazdığı bir söz vardı 2 sene önceki ona yorum yazdımn tekrar , görenlerde beğenmiş falan 2 sene önceki yazıyı populer yaptım tekrardannn
hehe ne güzel işteee
insan karşılık bulamayınca sinir oluyor yaa hakkaten
sen yapıyon ediyon sadece kuru kuru günaydın olmuyo
yok yaa severim ben öyle azcık romantik olsun
seside güzel gitar çalıyodu ama gitar bozuldu şimdi
yoksa kırk kere şarkıda söylettirmiştim
cıplak sesle söyledi gerçi ama gitarla daha bir güzel olur
ne güzel canım özel senin için birşey yazması çok güzel bence güzel bir anınız olurevett o yazıyı bana yazmıştı hala daha benim içinn mesajını vermiş oldumm
evett bi de ilkten farketmedim sonradan aklıma geldi enayi gibi hissettim birden
romantiklik sevilir tabii ama ben şiir yazmayı okumayı hiç sevmem yaa :26:
oo enişte tam romantik çıktı deseneebenimde gitarım var ama öylece durur bilmiyorum çalmayıı
ne güzel canım özel senin için birşey yazması çok güzel bence güzel bir anınız olur
biz uzaktayız ya ben herşeyi saklıyorum saçma gelcek ama marketten up uzun bir alışveriş yapmıştık onun fişi bende atmam kıyamam kiiihakkını yiyemem valla hiç romantik değil diyemem ama arada tabi hatırlatmam gerekebiliyor bazen ama yinede içinden gelerek yapıyor evlilik teklifinde bi kız kulesi fln bekliyorum ama bakalım ne yapçakk
öğrensene ya çalmayı hiç merak sarmıyon mu hem nasıl aldın ki o gitarı :26:
biz daha sinemaya gidemedik ühüüüEvett tabiki hoş şeyler bunlarrrbenimki de içinden gelerek yapar , insan gerçekten ne kadar mutlu oluyorr
yok kızz niye saçma olsunnbende herşeyi saklarım sinema biletleri falan kıyılmaz kii
evlilik teklifinde benimde beklentilerim yüksek valla konusu açılınca da söylerim bekletimin yüksek olduğunuu
küçüklükten beri çook isterdim en son bir kaç sene oldu babam doğum günümde almıştı küçüklük isteğim diye
ama okuldu işti derken kursuna gidemedim şimdi de bilmediğim için meraklanmıyorum duruyo öyle valla arada babam diyo süs için mi aldık ama ne edekkk
biz daha sinemaya gidemedik ühüüü
ayy canım valla ben tıngırtadırdım şimdiye kadar dayanamam kiii
ne kursuna gitçem kendim çala çala öğrenirim nolcekkkk
yalnız senin çocukluk hediyen baya pahalıya patlamış
pekte ucuz olduklarını duymamıştım da yoksa ben benimkine hediye etmeyi çok istiyorum ama baya bi tuzlu diye biliyorum:26:
canım valla biz aramızda yüzük taktık benimkiyle
annesi görünce (ilişkimizi bildiği halde yaklaşık 3 yıldır beraberiz) aaa oğlum bu ne böyle kısmetini neden kapatıyorsun dedi
ben bu anaya güvenerekten hiç aman ailesi yanında diyipte bir yere gönderirmiyimm
kolayını bulsa adamı baş göz edecek hemen
annem belki tahmin ediyodur canım ama bilmiyor bu yasak durumlarını
zaten ilişkiyede pek onayı yok ama yapacak bir şeyide yok kabullenmekten başka
canım ramazandan beri ve halada her akşam kuzeniyle çıkıyor çıkmasa o evine geliyor
bu durumda beni sinir ediyor 1 buçuk ay içinde kaç kez kavga ettim bunun için hala aynı tas aynı hamam
okadar psikolojimi bozdu hatta bi kaç kez ruyamda beni aldattığını gördüm
bıkkınlık geldi artıkk inanırmısın okadar bunaltıyor bazen ayrılalım diyesim geliyor
biz daha sinemaya gidemedik ühüüü
ayy canım valla ben tıngırtadırdım şimdiye kadar dayanamam kiii
ne kursuna gitçem kendim çala çala öğrenirim nolcekkkk
yalnız senin çocukluk hediyen baya pahalıya patlamış
pekte ucuz olduklarını duymamıştım da yoksa ben benimkine hediye etmeyi çok istiyorum ama baya bi tuzlu diye biliyorum:26:
Kızlar ben eve yemeğe geçiyorum.
Geldiğimde burda olursanız devam ederiz.
Kııız kalkıyorum zaten beni zor kaldırıyolar 10da kahvaltıydı derken snra hazırlan denize in yoğun hatun oldum sizin yüzünüzden bana evde yatma yatma dediniz bak görüşemez olduk
canım bilemedim ki ben benimkine sormuştum nekadar civarı diye 400 felan dedi:26:aaa niye kız gidiverin bir günn , ben çok severim sevdiğimle sinemaya gitmeyii
ilk günler tıngırdattım tabii ama bilmeden çalınmıyo hiç bişey kuru gürültüü
yokkk canımmm 100 küsür tl ye de var normal gitar sonuçta o kadar da pahalı değil kii , paranı biriktirip alabilirsin bence
canım bilemedim ki ben benimkine sormuştum nekadar civarı diye 400 felan dedi:26:
şimdi birde hediye ya öyle dandik birşeyde almak istemem bakalım işte aslında bi dolanmak sormak lazım
ama hadi aldım sınırdan geçirmekte zor dert bir değil ki anacım
canım biz buluşmayı becerebilelim de sinemaya evlendikten sonrada gideriz artık ne yapak
canım biz kaynanayla tanışmıyoruz daha ama ilişkimizi biliyor kaç yıl olduoooo ozaman sonuna kadar haklısın canımmm.. bu durum farklı. kaynana cadı biraz sanırsam. ben olsam o kaynanaya bende asla güvenmezdim. benimkinin annesi beni çok sever hatta beni üzerse ona kızar neden kızı üzüyorsun diye o sebepten güveniyorum demekki kaynana ile alakalıymış
senin annenin neden onayı yokki ne güzel işte aynı bölümü okuyorsunuz aynı mesleği yapacaksınız uyum içinde bir ömür geçireceksiniz,onaylanmayacak bir durum yok aslında ama :26:
kuzeni kız mı canım?
kaldıki erkek bile olsa bende rahatsız olurum HERRR akşam beraber olmalarından,helede kız ise zaten asla ben müsade etmem kuzen muzen dinlemem yane
sen kafaya kuzen davasını çok taktığın için görmüşsündür o rüyayı hiç takılma ona boşver. ama söyle yani ki söylemişsinde zaten tepkisi ne oluyo tamam mı diyor o benım kuzenim sen ne karışıyorsun havalarında mı?
yok canım ya böyle sebepten ayrılık olmaz ama sen eninde sonunda yola getirirsin onu:114::114:
hakkaten ucuzlarıda varmış ama anlamam ki hiç gitardan ayol neyine görede seçip alcamm
bak şöyle klasik gitarlar meselaGitar Klasik Manuel Raymond Siyah MRC375BK - 724TIKLA.COM
MyDukkan.com :: Gitarlar
canım biz kaynanayla tanışmıyoruz daha ama ilişkimizi biliyor kaç yıl oldu
benimki diyor annem gelip geçici sanıyor ondan öyle dedi sana tepkisi olduğundan değil fln ama bilemedimm:26:
tatlıııııımmmmmmmsen olayı iyice karıştırdınn
ben bulgaristandayım tıp okuyorum
sevgilim türkiyede ve doğulu(annemin ön yargıları var ve istemiyor) kendisi bankada çalışıyor yeni girdi gişe asistanı olarak
pc programcılığı mezunu şimdide açıktan kamu yönetimi okuyor
kuzeni erkek canımm kız olamaz zatenn onu dünyadan silerim
aslında benim suçum var benim iyi niyetliliğimi böyle kötüye kullanacağını düşünemedim
normalde nereyede gitse izin ister istemeyince kıyameti koparıyorum
bu da bir defasında bana dedi aşkım kuzenimle çıkabilirmiyim
kuzenden çokta çok iyi dostlar bende dedim ki buna çıkabilirsin aşkım kuzeninle olunca içim rahat oluyor aklım sende kalmıyor dedim
demez olaydımmm ne kadar kötüye kullanıyor bak gör şimdiiii
hakkaten ucuzlarıda varmış ama anlamam ki hiç gitardan ayol neyine görede seçip alcamm
bak güzel fikir bu gitar olayı güzel bir hediye olur heee
ben benim rahat olduğumu bilsin istedim o yüzden söyledim aklı bende kalmasın diyehmm anladım canım yok zaten sana karşı değildirde öyle düşünüyorsa bile ailesi ile tatile asla göndermemem için sebep bu bana
aaaaaaaaaaaa ben neden ikinizide aynı okulda diye hatırlıorum kiiiii:26:
siz nereden tanıştınızki ozaman
aaaaaaaaaaaahhh ahh pisko inan aynı hatayı bende yaptımmmmmm:26:
benim istemediğim hiçbiryere gitmezdi bi ark. var bende severim iyi çocuk birgün bana onunla nargile içmeye gidelimmi didi bende aynı senin söylediğin şeyi söyledim.
o gün bugün her ama herrr akşam dışarı çıkıyorlar beraber:120::120:
sadece benimle buluştuğu zamanlarda ayrılar ondada zırt pırt telle arar nezaman geleceksin diye..!!!
bazen buluşmaz onunla sorarım neden buluşmadınız hayret diye o sevgilisiyleymiş o yüzden ...
cidden o hatayı birdaha hiçkimse için asla yapmam.. yaptım şimdide önünü alamıyorum.kıskanmak değil benımkı ama cidden çok sinir oluyorum bazen ..
bi bakınmam lazım yaaa aklıma çok yattı bu fikir yalnız hakkaten getirip götürmesi zor olcakkızz neyini seçicenn klasik mi çalıyor özelliklerine bakarsın işte internetten ona göre seçersin , bence de çalıyorsa çok hoş bir hediye olurrr
bi bakınmam lazım yaaa aklıma çok yattı bu fikir yalnız hakkaten getirip götürmesi zor olcak
ben sınırdan geçirsemde kendisi uçakla geliyor uçağa alırlar mı ki koca gitarıı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?