Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

hoşgeldin tatlımm valla sende işi bıraktın görüşemez oldukkkk

bende öyle kimse gelmşyo artıkk eski topikte daha çok muhabbetimiz oluyorduu

Napıyosun bakalımmm

canım hazırlıklara tam gaz devam ediyorum o yüzden gündüzleri pek giremez oldum ama akşamları bi bakıyım diyorum kimsecikler olmuyo tabi:26: birazdan yine çarşıya gidicem alışveriş yapıcaz. c.tesi günü nişanlıma çeyizden kalan götüremediğim eşyaları göndericem hazır gönderiyorken kalan alışverişi tamamlayıp öyle göndereyim dedim. bi de annemle kardeşim elbise bakıcaklar daha karar veremediler düğünde ne giyecekelrine gelinden beter çıktılar sen napıyosun kuzum görüşme gününüz yaklaşıyo sevgilinle dimi

ohh ohhh tam gaz devam tabii ne kaldı şurdaaa

Gelinlik işi ne oldu senin kuzum , karar verdin dimiii :26: ne güzel tatlımm bu günlerinn tadını çıkarrr

evet kuzum bende çalışıyorum öyleee , inşallah haftasonu buluşucaz bakalımmm

Hoşgeldin kuzumm iyi senden ne var ne yokkk :98::98:

Hoşbuldum bebişim.
Bu ara 'Güneşi beklerken' e sarmıştım 8. bölümünü anca bitirdim ve sahalara döndüm

Lady ye demiştim ki:
- ay ne salak bi dizi izlemem ben onu

bu zamana kadar ki tüm bölümlerini izledim.
şşşttt Lady duymasın :18:

benim annemle kardeslerim aldı elbiselerini dün bütün gün onlar için gezdk sonunda karar verdiler
benden şık olacaklar nerdeyse

gelinliğe karar verdim canım dikimine başladılar muhtemelen önümüzdeki hafta sonuna doğru ilk provamı yapıcam bakalım heyecanla bekliyorum inşallah düşündüğümüz gibi olur ve üstümde görünce de içime siner sende de heyecan vardır şimdi canım ne de olsa 2 aya yakın olacak görüşmediğiniz
Gud morning
Hav ar yu ne var yu

yavrummmmmmmmm özledim kız nasulsun bakam

benim annemle kardeslerim aldı elbiselerini dün bütün gün onlar için gezdk sonunda karar verdiler

bizimkiler daha bugün almaya niyetli bile değiller iyice her tarafı gezelim ablan gelince karar veririz diyolar allahım elbisesiz kalacaklar şöyle sıcakalar biraz kırılsın diye bekliyoruz ondan sonra çıkıcaz evden bunalıyorum mayışıyorum öğlen güneşinde çıkınca senin gelinlik durumları ne alemde bebek? ilk prova ne zaman?

yaniii beğendin mi demek istiyorsun :44: bence de çok güzelll ama o keremin amacını anlamış değilimmm

oo çok güzel canımm inşallah gönlündeki gibi olurr

var tabiii ama 2 hafta önce görüşmüştük ya kız sen nerde kaldınn şimdi tekrar buluşucazzz :13:

La bende aldım elbisemi.
ama kına için bulamıyorum

Tosbik yeeeğğğrum.
Özledimmm

Çok az kaldııııı
siz balayına nereye gidicektiniz annem?

yaniii beğendin mi demek istiyorsun :44: bence de çok güzelll ama o keremin amacını anlamış değilimmm

Beğendim tabi kızım.
Kerem Zeynep ' e aşık olcak işte. boşuna debeleniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…