hoşgeldin tatlımmvalla sende işi bıraktın görüşemez oldukkkk
bende öyle kimse gelmşyo artıkk eski topikte daha çok muhabbetimiz oluyorduu
Napıyosun bakalımmm
canım hazırlıklara tam gaz devam ediyorum o yüzden gündüzleri pek giremez oldum ama akşamları bi bakıyım diyorum kimsecikler olmuyo tabi:26: birazdan yine çarşıya gidicem alışveriş yapıcaz. c.tesi günü nişanlıma çeyizden kalan götüremediğim eşyaları göndericem hazır gönderiyorken kalan alışverişi tamamlayıp öyle göndereyim dedim. bi de annemle kardeşim elbise bakıcaklar daha karar veremediler düğünde ne giyecekelrine gelinden beter çıktılarsen napıyosun kuzum görüşme gününüz yaklaşıyo sevgilinle dimi
Gud morning
Hav ar yu ne var yu
Hoşgeldin kuzumm iyi senden ne var ne yokkk :98::98:
canım hazırlıklara tam gaz devam ediyorum o yüzden gündüzleri pek giremez oldum ama akşamları bi bakıyım diyorum kimsecikler olmuyo tabi:26: birazdan yine çarşıya gidicem alışveriş yapıcaz. c.tesi günü nişanlıma çeyizden kalan götüremediğim eşyaları göndericem hazır gönderiyorken kalan alışverişi tamamlayıp öyle göndereyim dedim. bi de annemle kardeşim elbise bakıcaklar daha karar veremediler düğünde ne giyecekelrine gelinden beter çıktılarsen napıyosun kuzum görüşme gününüz yaklaşıyo sevgilinle dimi
gelinliğe karar verdim canım dikimine başladılar muhtemelen önümüzdeki hafta sonuna doğru ilk provamı yapıcam bakalım heyecanla bekliyorum inşallah düşündüğümüz gibi olur ve üstümde görünce de içime siner
ohh ohhh tam gaz devam tabii ne kaldı şurdaaa
Gelinlik işi ne oldu senin kuzum , karar verdin dimiii :26: ne güzel tatlımm bu günlerinn tadını çıkarrr
evet kuzum bende çalışıyorum öyleee , inşallah haftasonu buluşucaz bakalımmm
Gud morning
Hav ar yu ne var yu
benim annemle kardeslerim aldı elbiselerini dün bütün gün onlar için gezdk sonunda karar verdiler
benden şık olacaklar nerdeyse
Hoşbuldum bebişim.
Bu ara 'Güneşi beklerken' e sarmıştım 8. bölümünü anca bitirdim ve sahalara döndüm
Lady ye demiştim ki:
- ay ne salak bi dizi izlemem ben onu
bu zamana kadar ki tüm bölümlerini izledim.
şşşttt Lady duymasın :18:
gelinliğe karar verdim canım dikimine başladılar muhtemelen önümüzdeki hafta sonuna doğru ilk provamı yapıcam bakalım heyecanla bekliyorum inşallah düşündüğümüz gibi olur ve üstümde görünce de içime sinersende de heyecan vardır şimdi canım ne de olsa 2 aya yakın olacak görüşmediğiniz
La bende aldım elbisemi.benim annemle kardeslerim aldı elbiselerini dün bütün gün onlar için gezdk sonunda karar verdiler
benden şık olacaklar nerdeyse
Tosbik yeeeğğğrum.gelinliğe karar verdim canım dikimine başladılar muhtemelen önümüzdeki hafta sonuna doğru ilk provamı yapıcam bakalım heyecanla bekliyorum inşallah düşündüğümüz gibi olur ve üstümde görünce de içime sinersende de heyecan vardır şimdi canım ne de olsa 2 aya yakın olacak görüşmediğiniz
yavrummmmmmmmmözledim kız nasulsun bakam
yaniii beğendin mi demek istiyorsun :44: bence de çok güzelllama o keremin amacını anlamış değilimmm
hoşbulduk , nasılsınn gülüüümm
Süperim.
Sen nasılsın topraaam
azcık bozuşmuşunuz seninkiyle?
Düzeldik de.
iyiyim kuzuumm
Ben onu çözemedim henüzzBu sabah farklı duygular besliyorum ona karşı benide kendine benzetti sağolsun
Kafayı yidimm
Bi eylülünki bide senin ki tam sopalık
bi güzel pataklayın şunları yahu.
üzüp duruyolar sizi
yok yok üzülmüyorum artık ben
Hayatta mutlu olmaya değer birsürü sebep var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?