ohh ohh maşallah al bakalım gelin hanımmahh sen gelmeden puf olmuşum net gidince vodeme geçtim ama o arada tekrar kk ya gelmeyi unuttum çünkü alışveriş yaptım evime
girmedim kuzum bdv ye netten mutfağıma ciciler aldım
ben akşamlarıda giriyodum normaldede eski bir diziyi açtım izliyorum ''cemberimde gül oya''evimde mandal yok:18::18: mandal almam lazımişsiz olmak çok sıkıcı sabah erken uyanma derdi yok hayır kocamın yanında olsam sıkılmazdım da ev kızı olmak bağaa göre deilmiş anladım:26: uykumda gelmiyo gel pisi pisi desem gelmez mi ki buralar neden böyle sessiz:26: gece olduğu için olabilir mesela
Ufff neden kimse yok kiiii amaaa:97::97::97:
haniiiiiiiiiiiii geldim sen yoksuun :26::26:
Burdayım yaa kızzzmoralmanlarım çöküşte yineee
hayırdııııııııırrr canımm:26:
ne oldu yineeee
ne yaptı yine bu enişte
haftasonu inş. buluşacağız ya bir düğün varmış mahallede düğün hangi günse o gün gelemezmiş bende millet için beni görmye gelme iyiii dedim sadece bu kadar yani birden bi parladı , sana insan gibi bişey söylüyruz ne milleti ağzını topla yarn bi gün benimde düğünüm olucak yeter be bencilliği bırak kendindne başka kimseyi düşünmüyosun dedii , şok oldum
hmm o şekilde parlaması kötü olmuş canım ama çok yakın bir arkadaşının düğünü falandır belki öyle diyeceğine bende geleyim falan deseydin keşke. erkekler bukadar sıkıya gelemez bence canım ona gitme buna gitme ben varken neden oraya gidiyorsun vs sürekli böyle şeyler söylersen duyacağında bunlar olur. hoş seninkindede var bi ayar bozukluğu oda ayrı bir konu ama ..
büyütülecek birşey değil canım sen sitem etmek yerine tatlı dille söylemeye çalış bazı şeyleri..
bende anlamadım ki birden parladı eneee dedim ne oluyo ne deidm ki benbi de ben senin oyıncağın değilim her dediğin olamaz çok bencilsin dedi ne alaka ama ayrıca düğün akşamdır biz gündüz buluşucaz o gün komple ne yapacak kirvelik mi edecek adama anlamadım yaa sinir oldum çok bir de insna gibi bişey söyledik hayvanlık etme dedi en çok ona takıldım zatenn :2:
Günaydın canım nasılsınn
günaydınn kızlarrr
yok deve abartmış oda herzamanki gibi
canım düzelmeyecek bu çocuk ya artık iyice sıktı ya neden uzatıyorsunki hala bu ne saygısızlık anlamıyorum. bırak gitsin yoluna yaaa:26:
iyiyim canım yaa poaça yemekten bir hal oldum oturuyorum(artık çalışıyorum demeye utanıyorum kızıyolar ) Sen nasılsın ne yapıyorsun
nasılsın canımmgunaydın canımmmm
çalışıyo musun kiii :44:ne yapayım uğraşıp duruyorum yineee
nasılsın canımm
evet tatlım çalışıyorum oturuyorum çoğunluk
bende öyle ve çok sıkılıyorumm isyan edesim var bu hayataaaçok sinirim bozukkk
uyukluyorum sinek avlıyorumYinede geçmiyo zaman ..
Benimde sinirlerim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?