Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

neyse canım hayırlısı bakalım neler olcak

sen anlat bakalım birşeyler
ne var ne yok

oo kimler gelmiş kimlerr
sizi gören cennetlik valla
napıyon kız taptaze gelin adayı

oo kimler gelmiş kimlerr
sizi gören cennetlik valla
napıyon kız taptaze gelin adayı

Kuzuuuuum boş zmnlarımda söz elbisesi arıyorum kaçaklığımı mazur gör İyiym tatlım ne giyeceğim, nişanı ertelemelimiyim, büyük nişan mı yapsam diye kararsızlıktan o bunalım senin bu bunalım benim savruluyorum Sen napıyosun tatlım

neyse canım hayırlısı bakalım neler olcak

sen anlat bakalım birşeyler
ne var ne yok

aman nolsun canım yaa hayat merkezimde o var işte onunla iyiysem herkesle hayatla herşeyle iyiyim onunla kötüysem herşeyle kötüyüm
kötü oluyor böylede:)
ev alıyor babam hemde onların oturduğu semtte annem oraları çok beğeniyordu normalde aramızda 1 saat mesafe var şimdi aynı semtte oturacağız onun telaşı var evde annem sürekli ev eşyası bakıyor babam ev bakıyor falan:)
bana hiçbirşey fark yapmaz orada olak yiter :):)
bugünde liste çıkarttım tatile giderken valizime koymam gerekenler diye.sonra unutuyorum birşeyler pişman oluyorum gidince:)
birde az önce işyerimi aradı açtım tlf seni çoook seviyorum çok özledim 'dedi suratıma kapattı. ve aslında şuanda aramız açık.kızgınım ona hala... ama yinede mutlu olmaktan alamıyorum işte kendimi sevindim öyle yapınca :26:

hımmm şimdi sadece isteme ve söz olsun mu diyosunuzzz
söz elbisesi arıyorum dedin de:26:
canım aile arası konuşulacak birşey bu aslında
seni verdikten sonra zaten bir sıkıntı kalmicağı için
nişanı birazcık daha erteleyebilirsin içine sine sine olsun
yok ben dayanmıyom diyosan ozm tak yüzüğü gitsin anacım

biz ne yapalım yavrum yuvarlanıp gidiyoz işte
haberler gelinlerimizde biz rutin kavgalarımızı hiç aksatmadan yapıyoruz zaten

Neeee Çok tatlı

Cnm baştan isteme söz nişan birarada olsun diye konuştuk ama düşündüm herşey aceleye gelmiş olacak istediğim gibi olmayacak. Sonra dedim nişan bikaç hafta sonra olsun evde olsun. Sonra diyorum bi yüzük takmaya eve mi alıcaz insanları acaba büyük nişan mı yapsam diyorum. Üff çok fena karıştım ben:26: Bi de işin kötüsü herkes diyoki sen nasıl istersen öyle olsun kimse yönlendirmiyo beni benim içime sinsin diye. O yüzden kararsız kararsız geziyorum.
Aman aman aksatmayın kavgaları. Denge bozulmasın sonra

anlat tabiiii
asıl olaylar sendee bebiiğimmm herkes bilsinki muttluluğunu

Tanışma olayını anlatmamıştım dimi burda. Dur onuda bi özet geçeyim.
Kızlar perşembe gecesi geldiler. O kadar heyecanlı stresli olacağımı hiç tahmin etmezdim. Babam onlar gelmeden önce söylenip duruyo söyle az otursunlar, 1 saati geçerse ben kalkar giderim, ben vazgeçtim gelmesinler fln mahvetti beni o gece
Sonra geldiler heyecanım yatıştı. Birbirlerine alışınca çok güzel sohbet oldu. Babamla onun babası balkona geçtiler bayağı koyu muhabbete ettiler. Ben çok mutlu oldum tabi
Halamlar amcamlar fln herkes beğenmiş memnun oldular. Amcamla babasının ortak tanıdıkları varmış. Amcam biraz soruşturmuş gözü kapalı verin kızı çok iyi insanlar demişler. Babamın içi rahatladı iyice yumuşadı gönlü razı oldu sevdiğimle bende havalara uçtuk

hay ben senin kırıldığın adamın alnından öpeyim tabi senin müsadenle
anam adama bakk yaaa kızım sen bu adam pamuk ellerle sar sakın bırakma ama sevindim yinede diyor yaa
Allahım yaaaaa benide arasa ya böyleeee
desem aşkım arada sınır var ama nasıl arim der bide sen biyerde çalışmıyon ki iş yerini ariyim der peehhhh isteyen bak ne güzel yapıyor iştee
oh ohh valla canım hayat sana güzell biz geberiyoruz hasretten buralarda

müsade senin canım
ya evet o çok yapıyor böyle birden sürprizler falan ama sorun onun iyiyken çooooooooooooooook iyi kötüykende çooooooook kötü olması ortası yok yani
hoş nekadar kötü olursa olsun en fazla bir iki güne hatasını anlayıp bir adım atmaya çalışır ama bu seferde ben attırmam o adımı. acayip bişey işte yaa 3. yılımıza girdik daha çözemedim onu. hatta kendimide. çünkü ben bukadar aşık morinciyi de ilkdefa onun sayesinde keşfediyorum...
canım ya hasrette güzeldir olsun ama birarada olmanın zevki başka tabii.. inşallah sizinde hasretliğini kısa bir sürede biterr kii canıııımmm

aaaa hiç bozarmıyız dengeyi
maşallah de ikide tükür
ben unutsam kavga etmeyi o unutmaz
oh ne güzel işte canım karışanın edenin yok
bencede aceleye getirme nişanı güzelcenek yapın
zaten bak baban beğenmiş ortak tanıdıklar varmış
sorun fln çıkmaz bundan sonra herşeyini gönlüne göre yap

ne güzel ama yaa çoook sevindim adınaa
bizim ne ortak tanıdıklar olabilir nede biz erkek tarafnı tanıyoruz kızı rahatlıkla verin diyen birisi çıkacak
ne yapçam ben bilmiyorumm

nasıl özlediiiiimmm anlatamammm:105:
hiç bir tarifi yok kiii yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…