Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Su akar yolunu bulur demişler tatlım. Şimdiden sıkıntı yapma kendine. İnan yoluna giriyo çözülüyo. Bak bende neler diyodum babam bas bas bağırıyodu seni ona vermem diye. Ama şimdi herşey düzeldi. Sizinde öyle olacak inşallah.

bağırsın canım nolmuş
baksana ortak arkadaşlar çıkmış
amcan gözü kapalı verin demiş baban tabiki yumşar
bizde böyle birşey imkansız ne yazıkki
annemin dedemin insafına kaldım işte

neyse canım karartliyalım şimdi içimizi
baktın mı ciciler felan başka neler neler oldu

Biliyomusun henüz çıkıpta hiçbişey bakamadım. İnternetten elbise bakıyorum ama kafama göre yok. En yakın zmnda halletmem lazım

Biliyomusun henüz çıkıpta hiçbişey bakamadım. İnternetten elbise bakıyorum ama kafama göre yok. En yakın zmnda halletmem lazım
12 gün kalmış kızz daha ne en yakını
hangi tarih oluyor bu şimdi 7 eylül mü

12 gün kalmış kızz daha ne en yakını
hangi tarih oluyor bu şimdi 7 eylül mü

Kuzum ilk etapta sadece isteme ve söz olacağı için bi hazırlık yapmayacağım. Yani bi elbise bi de yüzük bakacağız. Başka bişey var mı aklıma gelmeyen:44:

Kuzum ilk etapta sadece isteme ve söz olacağı için bi hazırlık yapmayacağım. Yani bi elbise bi de yüzük bakacağız. Başka bişey var mı aklıma gelmeyen:44:
canım bir iki hafta sonra nişan yapılmicak mı zaten
önce söz yüzüğü sonra onları çıkarıp nişan yüzüğü mü takçaksınız

nişanda kaç kişiyi çağırcaksınız mesela
eve sığdırabilcekmisiniz hepsini
:26:

Son düzenleme:

Yok tatlm direk alyans alacağız. Nişanda sadece yakın akrabalar olacak. Ama evde sıkıntı yaratacak. Bilmiyorum belki bikaç ay bekleyip salonda nişan yaparım ama büyük nişanda çok gereksiz bişey offf diyorum ya çok kararsızım ben:44:

e canım sözde alyansları takınca nişanda ne takçaksınız:44:
benim bildiğim sözde kıza tektaş takılır
nişandada artık kızada erkeğede alyans
tabi ikisinin arası baya varsa kızda tektaş varken erkekte ince birşey alır takar ama sizinki hemen olcak zaten

valla canım özeniyosan salon nişanlarına yap derim ama onsuzda olur hiç umurumda olmaz diyosan topla eve herkesi oh miss

Cnm direk alyans alıcaz hem sözde hem nişanda onlar takılıcak işte olmaz mı:44:

Cnm direk alyans alıcaz hem sözde hem nişanda onlar takılıcak işte olmaz mı:44:
canım nasıl yapçaksınız ki ama nişandan önce çıkartıp sonra tekrardan mı takçaksınız
ben mesela bak nasıl yapmayı düşünüyorum işte vakti gelince
şimdi bu bana evlenme teklifi yapçak ya o zaten tektaş takçak ozm
bizde çok uzaklık var ya sözu es geçmeyi düşünüyorum
istemeye geldiklerinde annesi derse eğer adet yerini bulsun ben takim yüzüğünü diye(eltime sözde tektaşı kendi takmış çünkü)
bir gün önceden yüzüğü veririm sevgilime mesela istemeden sonra annesi taksın aile arasında takılmış gibide olcak hem bende muradıma erip evlilik teklifimide almış olcam
nişandada zaten alyans takcaz işte arayı bende uzun tutmayı düşünmediğim için ben tektaşımlayken sevgilim birşey takmasada olur

İşte şu zmnlarda bende tek taşlı olmayı planlıyodum ama ne tektaşı evlilik teklifi bile alamadım daha

İşte şu zmnlarda bende tek taşlı olmayı planlıyodum ama ne tektaşı evlilik teklifi bile alamadım daha
içine sindiyse böylesi ozm baskı yap söylen her akşam nişan arifesindeyiz bir teklif bile yok diye
valla aileler alyansı taktı mı seninkinden tektaşı zor alırsın canım
ben kaç zamandır kazıyorum kafasına teklifi
teklif almadan nişan yapmam dedim tmm yaa teklif etçem diyor
tektaşsız mı gelin olcam ben bana nee

hem sözdede nişandada aynı alyansları tak çıkar tak çıkar uğraşmayalım sen bana bi tektaş al olayı kapatalım de

Son düzenleme:
kötü olan ne nolduuuu doğru düzgün anlat şunu

Polikistik over mi ne varmışş test yapılıcak dedii :85: ilaç verdi hasta olmam için yumurtalıklarla ilgili bir sorun ne olduğunu tam anlamak için hormon testi gerekiyo falan dedi :105::105:

Polikistik over mi ne varmışş test yapılıcak dedii :85: ilaç verdi hasta olmam için yumurtalıklarla ilgili bir sorun ne olduğunu tam anlamak için hormon testi gerekiyo falan dedi :105::105:
çok geçmiş olsun canım
çok hastayım derken bunu mu diyodun grip olmuşsun fln sandım bi an
testler ne zaman yapılcak canım
daha ilerlemeden tedavini olursun canım en azından daha gençsin yaşın küçük korkma hiç emi

hastalığın üçüncü günü dedi , ilacı içmeyecektim zaten neyseki hasta oldum gerek kalmadı ilaca , bilmiyorum çok gerildim yumurtalıklar falan deyince bende film koptu orda zaten :18:

bir üzüntü sıkıntı stres sağlıksız beslenme kilo artışı vs gibi şeyler buna çok etki eder dedi hormon bozukluğu varsa ne olacak pekiii kaldıramam ben böyle şeyleriii :105: bir de kadın doğum bölümü her taraf hamile , bebekli kadın doluyduu sinir oldumm

bende benimkine üzüntü sıkıntıdan olurmuş anladın sen onu dedim çok üzüldü ben seni üzüyo muyum falan diye bende bundan sonra ona göre davran dedim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…