Su akar yolunu bulur demişler tatlım. Şimdiden sıkıntı yapma kendine. İnan yoluna giriyo çözülüyo. Bak bende neler diyodum babam bas bas bağırıyodu seni ona vermem diye. Ama şimdi herşey düzeldi. Sizinde öyle olacak inşallah.aaaa hiç bozarmıyız dengeyi
maşallah de ikide tükürben unutsam kavga etmeyi o unutmaz 
oh ne güzel işte canım karışanın edenin yok
bencede aceleye getirme nişanı güzelcenek yapın
zaten bak baban beğenmiş ortak tanıdıklar varmış
sorun fln çıkmaz bundan sonra herşeyini gönlüne göre yap
ne güzel ama yaa çoook sevindim adınaa
bizim ne ortak tanıdıklar olabilir nede biz erkek tarafnı tanıyoruz kızı rahatlıkla verin diyen birisi çıkacak
ne yapçam ben bilmiyorumm
bağırsın canım nolmuşSu akar yolunu bulur demişler tatlım. Şimdiden sıkıntı yapma kendine. İnan yoluna giriyo çözülüyo. Bak bende neler diyodum babam bas bas bağırıyodu seni ona vermem diye. Ama şimdi herşey düzeldi. Sizinde öyle olacak inşallah.
bağırsın canım nolmuş
baksana ortak arkadaşlar çıkmış
amcan gözü kapalı verin demiş baban tabiki yumşar
bizde böyle birşey imkansız ne yazıkki
annemin dedemin insafına kaldım işte
neyse canım karartliyalım şimdi içimizi
baktın mı ciciler felan başka neler neler oldu
12 gün kalmış kızz daha ne en yakınıBiliyomusun henüz çıkıpta hiçbişey bakamadım. İnternetten elbise bakıyorum ama kafama göre yok. En yakın zmnda halletmem lazım
12 gün kalmış kızz daha ne en yakını
hangi tarih oluyor bu şimdi 7 eylül mü
canım bir iki hafta sonra nişan yapılmicak mı zatenKuzum ilk etapta sadece isteme ve söz olacağı için bi hazırlık yapmayacağım. Yani bi elbise bi de yüzük bakacağız. Başka bişey var mı aklıma gelmeyen:44:
canım bir iki hafta sonra nişan yapılmicak mı zaten
önce söz yüzüğü sonra onları çıkarıp nişan yüzüğü mü takçaksınız
nişanda kaç kişiyi çağırcaksınız mesela
eve sığdırabilcekmisiniz hepsini:26:
e canım sözde alyansları takınca nişanda ne takçaksınız:44:Yok tatlm direk alyans alacağız. Nişanda sadece yakın akrabalar olacak. Ama evde sıkıntı yaratacak. Bilmiyorum belki bikaç ay bekleyip salonda nişan yaparım ama büyük nişanda çok gereksiz bişey offf diyorum ya çok kararsızım ben:44:
e canım sözde alyansları takınca nişanda ne takçaksınız:44:
benim bildiğim sözde kıza tektaş takılır
nişandada artık kızada erkeğede alyans
tabi ikisinin arası baya varsa kızda tektaş varken erkekte ince birşey alır takar ama sizinki hemen olcak zaten
valla canım özeniyosan salon nişanlarına yap derim ama onsuzda olur hiç umurumda olmaz diyosan topla eve herkesi oh miss
canım nasıl yapçaksınız ki ama nişandan önce çıkartıp sonra tekrardan mı takçaksınızCnm direk alyans alıcaz hem sözde hem nişanda onlar takılıcak işte olmaz mı:44:
canım nasıl yapçaksınız ki ama nişandan önce çıkartıp sonra tekrardan mı takçaksınız
ben mesela bak nasıl yapmayı düşünüyorum işte vakti gelince
şimdi bu bana evlenme teklifi yapçak ya o zaten tektaş takçak ozm
bizde çok uzaklık var ya sözu es geçmeyi düşünüyorum
istemeye geldiklerinde annesi derse eğer adet yerini bulsun ben takim yüzüğünü diye(eltime sözde tektaşı kendi takmış çünkü)
bir gün önceden yüzüğü veririm sevgilime mesela istemeden sonra annesi taksın aile arasında takılmış gibide olcak hem bende muradıma erip evlilik teklifimide almış olcam
nişandada zaten alyans takcaz işte arayı bende uzun tutmayı düşünmediğim için ben tektaşımlayken sevgilim birşey takmasada olur
içine sindiyse böylesi ozm baskı yap söylen her akşam nişan arifesindeyiz bir teklif bile yok diyeİşte şu zmnlarda bende tek taşlı olmayı planlıyodum ama ne tektaşı evlilik teklifi bile alamadım daha
bebısım sen nıe bna ozelden cvp yazmıyosun kuseyımmı hııııııııııİşte şu zmnlarda bende tek taşlı olmayı planlıyodum ama ne tektaşı evlilik teklifi bile alamadım daha
geçmiş olsun hayırdır:26:Çok hastayım kızlarrr :105::85::85:
geçmiş olsun hayırdır:26:
sen doktora da gidecektin dimi nolduu ne dedii
kötü olan ne nolduuuu doğru düzgün anlat şunuevett çok kötüüü
kötü olan ne nolduuuu doğru düzgün anlat şunu
çok geçmiş olsun canımPolikistik over mi ne varmışş test yapılıcak dedii :85: ilaç verdi hasta olmam için yumurtalıklarla ilgili bir sorun ne olduğunu tam anlamak için hormon testi gerekiyo falan dedi :105::105:
çok geçmiş olsun canım
çok hastayım derken bunu mu diyodun grip olmuşsun fln sandım bi an
testler ne zaman yapılcak canım
daha ilerlemeden tedavini olursun canım en azından daha gençsin yaşın küçük korkma hiç emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?