Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

canım benım cok sevındım

valla zor bela konusuyorum canım aynıyım yaa

sende yazdınmı pekı bn hatırlayamadım senı
yok çok fazla takip edecek zamanım yoktu okumakla yetindim
gezi topiğinde çok paylaşım yapmıştım ama nickim değişikti o zaman o yüzden hatırlamıyor olabilirsin

almıraaa hoşgeldin canım
asıl haberler sende neler yapıyorsun

sen gelinliğini gösterdinmi canım yaaaaaaaaa
gösterdiysende ben görmedim

Göstermedim bebeğim Provada foto çekilmedim kii
Atıcam tabiki.Kimler gösterdi bn kaçırıdm
Çok yoğunum bu arad saçlar siyah ve belime kadar oldu.Çok zahmetliymiş bea 6 saat sürdü.Neyse ama değdi.:)

ee madem gelme niyeti yok neden cuma resmi tatiiil diyor. ben olsam bende gelecekmi acaba yoksa diye düşünürüm
canım belkide ikili oynamıyordur ama sürpriz yapacak sana gelecek birden olmazmı?
gelmezsede söyle ozamann önceden böyle demiştin şimdi böyle diyorsun de oda açıklama yapsın .hhh

canıııııııııııım
çokkkkkkk sevindim hayırlı olsun.. birdahada ölene kadar hep bir arada olun artıkkkkkkkk

anlamıyorum.. nekadar uyumlu birbirine yakışan sevgi dolu bir çift görüyordum ben her sözünüzde her fotonuzda :26:

Günaydın kızlar.

Dün akşam direkt yanına gittim, konuştuk ama ikimizde sakindik baştan.

Sonra bi anda alay eder gibi konuşmaya başladık, kahretsin ki alttan alamıyorum bende olayı fitillendiriyorum.

Ben dedim hani resim göster bakayım, yok göstermem diyo, dedim o halde resm falan yok.. Var diye ısrar ediyo hala.

Bende delirdim tabi, işte ben mutluyum , halimden memnunum, özgürüm, kafama göre yaşarım tarzında şeyler söyledim, hararetli bi şekilde kavga ettik vs. o şekilde hoşçakal laştık, ayrıldık.

velhasıl bu herif beni saat 10 da aradı yarım saat konuştuk, bilmediğim neler var hayatında gibi şeyler sormaya başladı, adam psikopata bağladı. saçma sapan şeyler düşünüyo kıskançlık krizine girmiş. Neyse kapattık telefonu.

aradan 5-10 dk gecti watsaptan yazdı.

_iyi mi oldu böyle, gibisinden.

sonra biraz daha konuştuk. hayallerimizden bahsettik. tabi ben dayanamadım ağladım

(yanyana olsak kesin sarılırdıııııkkkk))))

bi müddet sonra ikimizde susstuk, devam etmedik. ben uyudum zaten,
neticede barışmadık kızlar .

Çok uzun oldu, liütfen kusura bakmayın.

almıra pısko eylul napıyosunuz

yawrummm napıyım görüyorsun düğün telaşı yiğenimin doğumgünü:)
hep üst üste.Ama provalarım bitti.Saçlarımı halllettim dün.Siyahtı sen gördün zaten bide dün akşam kaynak yaptrdım
Hep hzırlık hep telaş :) sen nele yapıosun

Canım senin adına o kadar sevindim kiii.

Rabbim dualarını geri çevirmedi. Mutlu mesut yaşayın inşallaaah.

Kızlarrr bu polikistik over hem kilo aldırıyor hemde hamileliği zorlaştırıyomuş , yumurtalıklar çatlamadığı içinnn

Canım benim, çok geçmiş olsun , Allah şifalr versin.
Herşeyin bi çaresi vardır. Kontrollerini aksatma hiç.

kıyamam size yaa
barışacaksınız siz bence
barışmak gibi bir niyeti olmasa o kavdan sonra arar mı.yazar mı
hayallerimizden bahsettik demşşsn en çok orası dokundu bana

yaa istanbulda mı tanıştınız
evet canım saygısızlık çok kötü. bizim ilişkidede birkaçdefa oldu. benimkisi çok saygılı çok düzgün bi insandı ama son zamanlarda saygıda bozulmalar oldu ve bu benı çok üzüyor.. bilmiyorum ya düzelir ya biter ama bu şekilde gitmez.
saygı olmadan hiçbirşey olmuyor canım eğer düzelmeyeceğinden eminsen hiç düşünme bile.

almıra pısko eylul napıyosunuz
karnım ağriiyyy

günaydın kızlar
nazarboncugundan haber alan var mı ?

bu arada beni tanımayanlar olabilir dün katıldım aranıza
birkaç kişiyle sohbet ettik
20 yaşındayım öğrenciyim
hoşgeldin canım bende öğrenciyim 22 yaşındayım
vallahada bu sabah uyandım dedim pembegelin naptı acaba
hiç haberde vermedi
çoookk sevindim canım adına darısı uzaklık çekenlerin başına olsun

canım benım cok sevındım

valla zor bela konusuyorum canım aynıyım yaa

sende yazdınmı pekı bn hatırlayamadım senı
geçmiş olsun canım

sağol kuzum inşallah geçer çok üzgünümm bunları şimdiden yaşıyo olmak çok kötüü

sende üzme kendini tatlım dayanamazsınız 9 yılı kimse bir anda yok sayamaz elbet bir zman sonra barışırsınız konuşup sorunlarınızı çözersiniz

allah sağlık sıhhat versin dee :105:

Göstermedim bebeğim Provada foto çekilmedim kii
Atıcam tabiki.Kimler gösterdi bn kaçırıdm
Çok yoğunum bu arad saçlar siyah ve belime kadar oldu.Çok zahmetliymiş bea 6 saat sürdü.Neyse ama değdi.:)

yaa en kısa zamanda senin gelinliğide bekliyoruzz
herkes gösterdi diyebilirim:)
saçlarıda göster hatta bir bakalım nasıl omuş arkadaşımız:)

yok biz eskişehirde tanıştık
istanbula aşık oldum demek istedim
benimkide çok saygılıydı beni kırmamak için elinden geleni yapardı. şimdi en ufak bir tartışmada ağzını bozuyor
ne değişti diye soruyorum. sen beni bu hale getirdin diyor.
velhasıl çok kez oldu bu olay. ben elimden geleni yapmalıyım diyerek kestirip atmadım. Ama dünkü olayın üstüne dayanamadım artk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…