Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ben sakinim şuan.
dünde öyleydik.

göz göze gelmemeye calıştık gelince güldük cnkü, o yüzden alay etmeye başladık.

Tamam, sakince cevaplar vercem. söz

ben sakinim şuan.
dünde öyleydik.

göz göze gelmemeye calıştık gelince güldük cnkü, o yüzden alay etmeye başladık.

Tamam, sakince cevaplar vercem. söz

bizimki iyice kafayı yemiş. ben gelme bizim tatile dediğim halde geliyor., şuanda küsüsz ama adam aşkımlı konuşuyor bankayı arayıp seni seviyorum deyip kapatıyor şimdide aramış tatil için oralarda giyecek birşeyim yok bu akşam seni almaya geliyorum bana bikaç tisort kaprı falan alalım beraber diyor
ya gelme biz konuşmuyoruz diyorum ama yok tamam o konuyu sonra hallederiz diyor. gülemmi ağlıyımmı :26::44:

o arar alır senin gönlünü
istemiyoruuummmmm aramıyo zaten wattan yazıyo sabah günaydın yazmadı
dedim insan girmiş bakmış bi günaydın yazar bari
sende seni seviyorum demeden uyudun diyo

bide utanmadan şimdi bana diyor sen iyimisin bugünlerde hıhhh

bir bak neler yaşamışlarrr birderdim var da açtım
canım baktımm ama korkutma kendini
gayette güzel şeyler yazmışlar
hepsini okuyamadım ama tedavisi varmış küçük yaşta kolay geçiyomuş
ben bu sene artık kadın hastalıkları dersine gircem şimdiye kadar yoktu
pek bi bilgim yok kitaplar hele elime geçsin bende yardımcı olmaya çalışırım

ben damadı çok sevdimmm
bende istiyorum böyle güzel emrivakilerr
kızı gözüm kapalı verdim gittiiii

he evet sakindin ama sonra cırlayıverdin :)
tamam bebeğim sana güveniyorum....

ahahaha.

Küs kalmak istemiyor işte adam. tama desen ölür müsün.
Hem neden gelmesinmiş sizle . Kaçarsın yanına gidersin azcık olmaz mı?

Son düzenleme:

hehe delisiniz siz ya
seni seviyorum demeden yattın
bütün kavgalarınız bu sebeplerden olur inşallah

sağol taltım inşallah
hastalık yüzünden mi canım?
ama dur bakalım hemen böyle yapma bi doktora git tekrar netleşsin herşey :26:

pco dedi işte kesin bu yani hormonlara bakacak bu yüzden , tamamiyle geçmiyo diyolar
zaten şu yaptığım sıkıntı stresten geçmiycek geçeceği varsa da pff

sağol taltım inşallah

pco dedi işte kesin bu yani hormonlara bakacak bu yüzden , tamamiyle geçmiyo diyolar

yani bencede..
o kadar stres yaptın ki şuan.

ilaçlarını düzenli al, tekrar görün bi doktora ondan sonrası düşünülür. ama gözünü seviyim bu kadar sinir stres yapmaaa.

canını sıkma bak streste tetikliyomuş moralini yüksek tut inşallah test sonuçları temiz çıkacak canım

gelinimmmmm çok sevindim rabbim hiç ayırmasın sevenleri şimdi ev kurma telaşın başlayacak halıydı perdeydi beyaz eşyası o su busu pihuvvv

yani bencede..
o kadar stres yaptın ki şuan.

ilaçlarını düzenli al, tekrar görün bi doktora ondan sonrası düşünülür. ama gözünü seviyim bu kadar sinir stres yapmaaa.
bakalım ilaç içmiyorum şu an hormon testi yapılacak ondan sonra tedaviye başlar herhaldee
canını sıkma bak streste tetikliyomuş moralini yüksek tut inşallah test sonuçları temiz çıkacak canım
:

moralimi yüksek tutamıyorum iştee , ev falan düzemiycemm bennn :2::2:

ahahaha.

Küs kalmak istemiyor işte adam. tama desen ölür müsün.
Hem neden gelmesinmiş sizle . Kaçarsın yanına gidersin azcık olmaz mı?

sözünü tut bibiğim

hehe evet istemiyor canım ama kavga ederken çok kızdırmıştı beni ondan öyle hemen barışmak istemiyordum..deli oluyorum ya ben adama biz küsüz hatta ayrıyız diyorum adamın umurunda değil... kavga ederken en son bitti bu ilişki diyerek kapatmıştık konuyu çünkü ...:44::44:

canlarımmmmm merhabaa eskileri okumadan edemedim nazarım deli gibi seviyosunuz bu aşk bitmez biraz kendinizi dinleyin geçecek
morincim zati tatil telaşında ohhh sefan olsun

bizimde misafiir gelecek ıslak kek yapıcam şimdi ama üşeniyorum kızlar size sorayım belki biliyosunuzdur. şimdi ben milföy hamurunu merdaneyle inceltsem biraz öyle harcını koysam kapatsam kabarmaz mı? yani şekli bozmuş olmam dimi?

bi de benim kötü bi haberim var canım sıkkın aslında. ablam düğünüme gelemiyo kızlar doktor yasakladı yolculuk yapmasını ayına girmiş oluyo sağlık durumları pek iyi değil bu hamileliğinde baya sıkıntı yaşadı gelmesini istiyorum ablam düğünümde yanımda olsun istiyorum ama sağlığı önemli hem onun hem minik bebişin özel arabayla gitse olmaz mı diyoruz uzanır yol boyunca, doktor sorumluluk almam diyor

hehe delisiniz siz ya
seni seviyorum demeden yattın
bütün kavgalarınız bu sebeplerden olur inşallah
aman canım duygu karışıklığı oldu bende
aşka mı geleyim kızayım mı anlamadım şimdi
akşam dedim neyle uyuyosun(sordum çünkü çok sıcak orası açılıp saçılmasın evde kız misafir var)
şortla fb t-şörtüm dedi bu iyi peki dedim bende
neden aşkım dedi sordum aşkım öyle dedim
ne trip atıyon dedi bana alla alla ne tribi dedim
iyi uyuyom ben dedi bende kızdım tmm ii geceler bb dedim kapattım
fenere triplendim sandı bu kesin ben cimbomluyum çünkü
ama ağzımı bile açmadım gayet normal bişe sordum kendi düşünsün valla

sağol taltım inşallah

ne demek canımm
ama hakkaten çok sıkıntı yapıyosunn

hahahaha
bütün emrivakileri hep böyle güzel olsa kişki :)
tamam ozaman sen verdin madem bende gidiyorum
sende beni verseneee

bakalım ilaç içmiyorum şu an hormon testi yapılacak ondan sonra tedaviye başlar herhaldee

moralimi yüksek tutamıyorum iştee , ev falan düzemiycemm bennn :2::2:

kız ne alakası var niye ev düzemeyeceksin? sen kötülerine denk gelmişsin ben daha önce okumuştum vardı bi tane topik pco hastalarının yazdığı. kimisi hiç pco hastası olduğunu bile anlamıyo hamile kalıyo kimisi de işte tedavi oluyor. çatlama iğneleri var canım. yumurta doğal yolla çatlamıyosa iğne vuruluyosun yumurtan çatlıyo. hem dur allah korusun daha net bi şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…