sağol taltım inşallah
pco dedi işte kesin bu yani hormonlara bakacak bu yüzden , tamamiyle geçmiyo diyolar
zaten şu yaptığım sıkıntı stresten geçmiycek geçeceği varsa da pff
canlarımmmmm merhabaaeskileri okumadan edemedim nazarım deli gibi seviyosunuz bu aşk bitmez biraz kendinizi dinleyin geçecek
morincim zati tatil telaşında ohhh sefan olsun
bizimde misafiir gelecek ıslak kek yapıcam şimdi ama üşeniyorumkızlar size sorayım belki biliyosunuzdur. şimdi ben milföy hamurunu merdaneyle inceltsem biraz öyle harcını koysam kapatsam kabarmaz mı? yani şekli bozmuş olmam dimi?
adam senin huyunu biliyo, takmıyo artık bitti giittilerisözünü tut bibiğim
heheevet istemiyor canım ama kavga ederken çok kızdırmıştı beni ondan öyle hemen barışmak istemiyordum..deli oluyorum ya ben adama biz küsüz hatta ayrıyız diyorum adamın umurunda değil... kavga ederken en son bitti bu ilişki diyerek kapatmıştık konuyu çünkü ...:44::44:
okudum özel mesajını canımsııııııııııııınnnnnnnn.canlarımmmmm merhabaaeskileri okumadan edemedim nazarım deli gibi seviyosunuz bu aşk bitmez biraz kendinizi dinleyin geçecek
morincim zati tatil telaşında ohhh sefan olsun
bizimde misafiir gelecek ıslak kek yapıcam şimdi ama üşeniyorumkızlar size sorayım belki biliyosunuzdur. şimdi ben milföy hamurunu merdaneyle inceltsem biraz öyle harcını koysam kapatsam kabarmaz mı? yani şekli bozmuş olmam dimi?
hoş geldin canımmbi de benim kötü bi haberim var canım sıkkın aslında. ablam düğünüme gelemiyo kızlardoktor yasakladı yolculuk yapmasını ayına girmiş oluyo sağlık durumları pek iyi değil bu hamileliğinde baya sıkıntı yaşadı gelmesini istiyorum ablam düğünümde yanımda olsun istiyorum ama sağlığı önemli hem onun hem minik bebişin özel arabayla gitse olmaz mı diyoruz uzanır yol boyunca, doktor sorumluluk almam diyor
bi de benim kötü bi haberim var canım sıkkın aslında. ablam düğünüme gelemiyo kızlardoktor yasakladı yolculuk yapmasını ayına girmiş oluyo sağlık durumları pek iyi değil bu hamileliğinde baya sıkıntı yaşadı gelmesini istiyorum ablam düğünümde yanımda olsun istiyorum ama sağlığı önemli hem onun hem minik bebişin özel arabayla gitse olmaz mı diyoruz uzanır yol boyunca, doktor sorumluluk almam diyor
aman canım duygu karışıklığı oldu bende
aşka mı geleyim kızayım mı anlamadım şimdi
akşam dedim neyle uyuyosun(sordum çünkü çok sıcak orası açılıp saçılmasın evde kız misafir var)
şortla fb t-şörtüm dedi bu iyi peki dedim bende
neden aşkım dedi sordum aşkım öyle dedim
ne trip atıyon dedi banaalla alla ne tribi dedim
iyi uyuyom ben dedi bende kızdım tmm ii geceler bb dedim kapattım
fenere triplendim sandı bu kesin ben cimbomluyum çünkü
ama ağzımı bile açmadım gayet normal bişe sordum kendi düşünsün valla
ne demek canımm
ama hakkaten çok sıkıntı yapıyosunn
sende beni verseneee
aman canım duygu karışıklığı oldu bende
aşka mı geleyim kızayım mı anlamadım şimdi
akşam dedim neyle uyuyosun(sordum çünkü çok sıcak orası açılıp saçılmasın evde kız misafir var)
şortla fb t-şörtüm dedi bu iyi peki dedim bende
neden aşkım dedi sordum aşkım öyle dedim
ne trip atıyon dedi banaalla alla ne tribi dedim
iyi uyuyom ben dedi bende kızdım tmm ii geceler bb dedim kapattım
fenere triplendim sandı bu kesin ben cimbomluyum çünkü
ama ağzımı bile açmadım gayet normal bişe sordum kendi düşünsün valla
ne demek canımm
ama hakkaten çok sıkıntı yapıyosunn
sende beni verseneee
bi de benim kötü bi haberim var canım sıkkın aslında. ablam düğünüme gelemiyo kızlardoktor yasakladı yolculuk yapmasını ayına girmiş oluyo sağlık durumları pek iyi değil bu hamileliğinde baya sıkıntı yaşadı gelmesini istiyorum ablam düğünümde yanımda olsun istiyorum ama sağlığı önemli hem onun hem minik bebişin özel arabayla gitse olmaz mı diyoruz uzanır yol boyunca, doktor sorumluluk almam diyor
benim suçum günahım yok trip yaptığımda aşkım demiyom ben ona ordan anlıyo bişe olduğunu ama akşam gayet normal konuştumhehe. kavga sebepleriniz çok tatlı
şakalaşıyor gibisiniz he .....
ama zaten genelde kavgalar ufak veya büyük hep yanlış anlaşılmaktan kaynaklanıyor sanırım ya...
sende ne oldu dediğinse söyleyeydin ya evde kız var ondan sordum diye. cadııııı
ahh şu sözleri bi dedemin ağzından duysammmhehe
tamam kuzucum bende seni verdim gitti............... bu ilişkinin sonu cizreye gider
benim suçum günahım yok trip yaptığımda aşkım demiyom ben ona ordan anlıyo bişe olduğunu ama akşam gayet normal konuştum
aman aklı yok mu işte kendi düşünsün bizim evde erkek misafir olsaydı evi başıma yıkardı ben yine bişe demedim ne giydin dedim sadece
öyle canım evet haklısın heleki mesajlaşmada daha çok yanlış anlaşılma oluyor
ahh şu sözleri bi dedemin ağzından duysammm
kızlar, bira ya da vodka içtiniz mi hiç?
votka içtim bende ne oldu kıkızlar, bira ya da vodka içtiniz mi hiç?
bira içmiştim ünvdeyken :120::120::120:
nolduki kuzum
bira votkaya göre hafiftirben dün benim paşaya dedim ki.
sen yoksun giiderim içerim ohh, karışamazsın dedim.
şimdi mesaj atmış, içiçeksen beraber içeriz diyo .
ben lafın gelişi söylemiştim aslında, özellikle uyuz olsun diye
bira votkaya göre hafiftir
birde votka genelde sek içilmez.vişne suyuyla içmiştim ben
benimde kafam bozuk şu sıralar
aklıma getirdiğin iyi oldu
bi ara çıkıp votka alayım
gece içerim
ben dün benim paşaya dedim ki.
sen yoksun giiderim içerim ohh, karışamazsın dedim.
şimdi mesaj atmış, içiçeksen beraber içeriz diyo .
ben lafın gelişi söylemiştim aslında, özellikle uyuz olsun diye
haklısın işin birde o boyutu varkız içmeye korkuyorum ama, ben o kadar günah dedim ona içirmiyodum pek.
şimdi klkp kendim içicem ahahaha.. bana bak ya
vodkayı bilmem ama biranın iğrenç bir tadı var. hemde tadı umurumda değil zaten ben günah olduğu için artık ağzıma sürmüyorum. ben lafın gelişi söylemiştim sana diye söylersin.
heme neden öyle yazdıki barışma çanlarımı çalıyooooooooooorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?