ayyy alıntılar iyice karıştıııııııı![]()
hep senin yüzünden sen yaptün sen sen ben yapmadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canımm yok biraz rahatsızım bu aralar pko yla uğraşıyorum
sende ne var ne yok :13:
gönül yarasına doktornda caresi yok kiiii:44:aman doktor canım doktor derdime bir care bul![]()
amin kuzum inşallahhakkınızda hayırlsıı olsun canım benım![]()
4 gün canım![]()
Bebeğimmmm nasılsınkomşuuuuuuummmmm![]()
Eylülüm hiç konuşamadık seninle çok geçmiş olsun bitanem kafana takma olur mu tatlım. Kulüpte pco ile ilgili bir sürü topic var kafana takılan bişey olursa ordalardan bilgi alabilirsin
Lunnaa![]()
Az kaldı kuzum azcık daha sık dişini düğündenden sonra sonsuza dek mutlu yaşadılar yazısı çıkacakiyiyim tatlım benim vallaha iyi gitsin diye mücadele ediyorum.vallaha gelin olmak düğün telaşı damadın stresi derken hafiften delirmeye doğru gidiyorum ama hayırlısı:) sen nasılsın canım..
hoşbulduk canım benim iyiyim şükür sen nasılsın?
aaa çamur atma bakemmhep senin yüzünden sen yaptün sen sen ben yapmadım![]()
hımm kolay gelsin canımmsağol canım nasıl olayım işlere devam,yoğun geçiyodu ne zamandır akşa uyumuyom resmen bayılıyom :)
sen neler yaptın sevgilin mi sıktı canını yaa![]()
Bebeğimmmm nasılsın
Eylülüm hiç konuşamadık seninle çok geçmiş olsun bitanem kafana takma olur mu tatlım. Kulüpte pco ile ilgili bir sürü topic var kafana takılan bişey olursa ordalardan bilgi alabilirsin
bendeBebeğimmmm nasılsın
aaa çamur atma bakemm
ceza veriyom tek ayak üstü kollarınıda kaldırrr![]()
ohoo akşam skypede bile konuştukkk sesini duyduummmmcanımmmmmmmmmmmmmmmmm
iyice düzelttinizmi siz arayı bakayımmmmm![]()
sen bi dur bacakların uyuşunca görürüm seniiböyle ceza mı olur pühh saha![]()
iyim tatlıııımmmm seni sormalıııBebeğimmmm nasılsın
hımm kolay gelsin canımm
amann onun her zamanki şeyleri işte asıl canımı sıkan kadın hastalıklarına gittim polikistik over gözüküyo dedi kısaca pco diyolarmış yeni öğrendim
sağol lunnamm inşallah geçer tatlımm :105:
Evet o topiklere baktım baya ama işte yarın ki testten sonra belli olacak net olarak :18:
sen bi dur bacakların uyuşunca görürüm senii
yüz kırbaç mı diyeydim onu mu istiyon![]()
e hadi bakalım öyle olsunkafayı cezaylan bozdu ya gel anlaşma yapalım kıyma bana![]()
ohoo akşam skypede bile konuştukkk sesini duyduummmm
şimdi çalışıyo yazamıyo bankada kamera var tepesinde![]()