Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

valla canım çok kullanışlı olduğunu söleyebilirim benim de babamlarda aynen öyle ama yanında birileri varken hani sürekli etrafa bakılıyo haliyle bi elin orda kalıyo tezgahın üstü,bulaşıklar falan orda bir fazlalık bile dağınık gösteriyo ya sürekli düzen olmalı ama diğer türlü akşam ne yedin,belki bitkindin temizlik yapamadın pek göze görünmüyo

evet hep temiz düzenli olmam gerek :1::1::1:
başta dikkat ederim de hevesim kacar mı sonra bilmiyorum:52::52:

hmm evet tatlım o şekilde olabilir madem

çok istiyorsun öyle alın ozaman hevesin var belli içinde kalmasın :34::34:

bi an heveslendim hoşuma gitti :21:
ama iyi düşünüp karar vermem lazım ya sonra kocamın başının etini yerim memnun kalmazsam nıye bu evi tuttuk neden engel olmadın bana diye :27::27::27::27:

hmm gişe memuru mu .. ailenin böyle tepki vermesine şaşırmadım. genelde aileler maddi anlamdada denk olsun istiyorlar sevgimiz aşkımızla çok ilgilenmiyorlar...
önemli olan senin sevmen bence kimin ne olacağı hiç belli olmaz bir bakmışsın bankanın genel müdürlüğünde genel müdür yardc falan olmuş... kaldıki olmasa bile önemli olan sevebilmek anlaşabilmek. bence.. bizimkilerde kafadan doğululara hiç sıcak bakmıyolardı. hatta babam ben küçükken çok büyük konuşmuş asla kızımı bi doğuluya vermem diye ama bak kısmet işte... heryerin iyisi kötüsü var. insanların genellenerek yargılanmasına çok kızıyorum.bu babam bile olsa kızdım kızacağımda...
demekki iyi kalpliymiş seninki anılınca mesaj attığına göre

olleeyyy fotoyu bekliyorum ozamaaaannn:16::16:
aynen canım doktorun halinden doktor anlar diyor
ama geçendede beni erkek arkadaşınla ne zaman tanıştırcan dediii
zaman geçtikçe yavas yavas kabulleniyor sankiii:52::52:
canım dediğin gibi hiç belli olmaz zaten gişede kalmaya niyeti yok ama daha bismillah çok yeni zaman göstercek
mulakatta buna sormuşlar zaten hedefin nelerdir bankada diye deli demiş müdürün koltuğunda müdürde tabi karşısında:53::53:
ben annemede dedim zaten hayatta vazgeçmem diye inadımıda bilir
yapma etme kızım dedi ama nafile kabullenecek eninde sonunda:34:

baban peki biliyor mu canım sevgilini tanıştılar mı yani
tepkisi ne oldu öğrenince bukadar büyük konuşmuş:26:

hmm sesi düşünmemiştim :18:
bey nıye tv izliyomus canım gelsin yardım etsin bilerek gürültü yaparım ben :27::27::27:
işleri bitirince beraber izleriz tv yi :23::23:
misafirler için ayrı bi oda daha var orayı salon yapıp koltuk takımımı o ayrı odaya koyarım diye düşündüm bi de mutfakla birleşik olan odayı günlük oturdugumuz oda yaparız o zaman pek sorun olmaz belki :52::52::52:
hehe tabi canım o da var beraber yaparsınız:1:
ev sinmiş gibi sanki içine tek derdin mutfaksa bence içinde kalmasın yerleşin hem senin içinde birebir deneyim olur
sonuçta almıyorsunuz evi kiralicaksınız sonradan değiştirirsiniz(ev değiştirmek zor olsada)

ama iyi düşünüp karar vermem lazım ya sonra kocamın başının etini yerim memnun kalmazsam nıye bu evi tuttuk neden engel olmadın bana diye :27::27::27::27:

valla tutmazsanda niye tutmadık içimde kaldın diye yersin kocanın başının etini
kanımızda var napalım :33::52::52::52:

canım dediğin gibi hiç belli olmaz zaten gişede kalmaya niyeti yok ama daha bismillah çok yeni zaman göstercek
mulakatta buna sormuşlar zaten hedefin nelerdir bankada diye deli demiş müdürün koltuğunda müdürde tabi karşısında:53::53:

ev sinmiş gibi sanki içine tek derdin mutfaksa bence içinde kalmasın yerleşin hem senin içinde birebir deneyim olur
sonuçta almıyorsunuz evi kiralicaksınız sonradan değiştirirsiniz(ev değiştirmek zor olsada)

evet sadece mutfak kafama takıldı kuzum :26:
neyse bir iki gün daha düşüneym diğer evlere de bi bakayım da öyle karar vereyim canım :31:
taşınmak da zor olur dediğin gibi :1:
benimki de der sen sectin simdi niye şikayet ediyosun :27::27::27::27::27:

valla tutmazsanda niye tutmadık içimde kaldı diye yersin kocanın başının etini
kanımızda var napalım :33::52::52::52:

evet evet ister istemez zamanla alışıyorlar canımmm

benım babam biliyor canım 2 yıl oldu artık e ailemle yaşıyorum bir şekilde söylemek zorundayım
geçen yıl ramazanda iftara gelmişti bizim eve annem babam dayımlar falan bizdeydi hep öylelikle tanıştılar
ve babam kabullendi. aslında bizim olaylar biraz karışık ve cetrefilli ama ben sana özet geçtim işte öyle söylüyüm :)
ama babam hala deni deli etmek için uğraşır bazen.deli oluyorum onunla ilgili bana laf sokunca... bende onun ailesi ile tanıştım yemeğe gitim falan.şimdili aramızdaki resmiyet bunla sınırlı bakalım zaman ne gösterecek inşallah mutlu oluruz hepimiz:16:
senin annede eninde sonunda kabullenecek
seninkide iyi demiş mülakatta hedefi bilinsin belli olsun en azından değilmi ama :1:

nedir bu çektiklerimiz böyle hiç bilmem valla ya insanoğlu cok değişik:26::26:
sizin ufukta evlilik gözüküyor mu hı:17::17:

evet canım gözüküyor konuşuyoruz falan ama birikim yapıyoruz şuanda hayırlısı ise 2 yıl içinde söz nişan düğün hepsi olmuş olacak inşallah:16:

hahahahhaa o da büyük ihtimal :1::1:
her şartta olan sevdicegime olacak kıyamam ben ona :17:

hehe:1::1::1:
önce başının etini yersin
ondan sonrada kıyamazsın sıralama bu şekilde oluyor genelde:35:
inşallah içine sinecek olan hangisi ise onu seçersin canım 2 günün var sen iyice düşünnnn

evet canım gözüküyor konuşuyoruz falan ama birikim yapıyoruz şuanda hayırlısı ise 2 yıl içinde söz nişan düğün hepsi olmuş olacak inşallah:16:

çok sevindim canım hadi inşallah herşey gönlünce olur:nazar::nazar:
bizim de birikim ihiyacı askerlik derken gözüm korktu cok hemde:31::31:

evet evet ister istemez zamanla alışıyorlar canımmm

benım babam biliyor canım 2 yıl oldu artık e ailemle yaşıyorum bir şekilde söylemek zorundayım
geçen yıl ramazanda iftara gelmişti bizim eve annem babam dayımlar falan bizdeydi hep öylelikle tanıştılar
ve babam kabullendi. aslında bizim olaylar biraz karışık ve cetrefilli ama ben sana özet geçtim işte öyle söylüyüm :)
ama babam hala deni deli etmek için uğraşır bazen.deli oluyorum onunla ilgili bana laf sokunca... bende onun ailesi ile tanıştım yemeğe gitim falan.şimdili aramızdaki resmiyet bunla sınırlı bakalım zaman ne gösterecek inşallah mutlu oluruz hepimiz:16:
senin annede eninde sonunda kabullenecek
seninkide iyi demiş mülakatta hedefi bilinsin belli olsun en azından değilmi ama :1:
oo sizin iş baya ilerlemiş sen rahatsın valla canım sadece ciddi bi karar aldığınızda ailelere açıklamak kalmış
herkes maşallah kabullenmiş tanışıyor herkes
benim daha çok yolum var :31:

öylede canım mülakattan çıkınca müdür gelmiş yanına demiş
benim yerimde gözün var hıı diyee:26:

evet sadece mutfak kafama takıldı kuzum :26:
neyse bir iki gün daha düşüneym diğer evlere de bi bakayım da öyle karar vereyim canım :31:
taşınmak da zor olur dediğin gibi :1:
benimki de der sen sectin simdi niye şikayet ediyosun :27::27::27::27::27:
sen bi gez dolaş daha dediğin gibi ama adamada kıyma sonra yaa yazıkkk
sen ne dersen onu yapçak zaten:16:

Bundan sonra herkes ederi kadarrr niye alemin tek üzüleni benimmm :24::24: :89:

oo sizin iş baya ilerlemiş sen rahatsın valla canım sadece ciddi bi karar aldığınızda ailelere açıklamak kalmış
herkes maşallah kabullenmiş tanışıyor herkes
benim daha çok yolum var :31:

öylede canım mülakattan çıkınca müdür gelmiş yanına demiş
benim yerimde gözün var hıı diyee:26:

evet canım ilerlettik biz bayağı :16::16:
inşallah sende en kısa zamnada o yolu gecersin mutlulukla:34:
şakasına takılmıştır canım ya zannetmiyorum sinirden söyleyeceğini :26::27:

evet canım ilerlettik biz bayağı :16::16:
inşallah sende en kısa zamnada o yolu gecersin mutlulukla:34:
şakasına takılmıştır canım ya zannetmiyorum sinirden söyleyeceğini :26::27:
inşAllah canım daha çok var bize ama 3 yıl okul var daha
bayramda anasıyla tanıştırcaktı ama gelemiyor biliyosun:31:
bakalım kısmet artıkk geç olsunda güç olmasın
kimse engel olmaya çalışmasında ben razıyım herşeye

hehe:1::1::1:
önce başının etini yersin
ondan sonrada kıyamazsın sıralama bu şekilde oluyor genelde:35:
inşallah içine sinecek olan hangisi ise onu seçersin canım 2 günün var sen iyice düşünnnn

sen bi gez dolaş daha dediğin gibi ama adamada kıyma sonra yaa yazıkkk
sen ne dersen onu yapçak zaten:16:

yok yok kıyamam ben kocacığıma kızlar :69:
ay cok heyecanlı 17 gün sonra evimizde olucaz sadece ikimiz :70:
resmen yeni bi aile olucaz :103::81:

Back
X