• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Biiz bekleme timindeniz piskom bekliye bekliye yaşlancaz :1:
Hehe :)) vallaha yaaa yosun tuttum hee bekle bekle :D
size daha ne kadar var canim bari biz ayni yil evlenek birbirimize destek olalim
Bunlar simdi kocama yemek yapcam der cikar giderler bi sure sonraa:p
Piskko sana sadece bikaç ay önce konuştuklarımızı hatırla ve şuan ki durumuma bak diyorum:9::9: Anladın dimi ne demek istediğimi umutsuzluğa kapılıp daha çok var deyip üzülme bak bi çırpıda oluveriyo herşey:16:
haydi bakalimmm tospa surttek ayagini hepimiz patir patir evlenceeezzzzz :)

Hehe :)) vallaha yaaa yosun tuttum hee bekle bekle :D
size daha ne kadar var canim bari biz ayni yil evlenek birbirimize destek olalim
Bunlar simdi kocama yemek yapcam der cikar giderler bi sure sonraa:p

haydi bakalimmm tospa surttek ayagini hepimiz patir patir evlenceeezzzzz :)

Nerden baksan bi 3 yılı kesin var canım asker yolu gözlücez daha :72:

:52::52::52:
Gaddaaaaarlaaar siziiii :52::52::52:

Yapmazsam icimde kalir valla :))
Karsinina gecipte kis kis gulcemm hehee :))
Piskinlige vurupta hatta nolduuuu bogazina bise mi kacti daa derimmmm :)))))

Yap kiz sende nolcak sonra odetecek diye korkma
simdiden alistir o zaten beklenti icinde olur artik kiz istemeye gelince :)

Yapmazsam icimde kalir valla :))
Karsinina gecipte kis kis gulcemm hehee :))
Piskinlige vurupta hatta nolduuuu bogazina bise mi kacti daa derimmmm :)))))

Yap kiz sende nolcak sonra odetecek diye korkma
simdiden alistir o zaten beklenti icinde olur artik kiz istemeye gelince :)

Kıyaamaaam kıız içim acır benim :2:

Hiç öyle bi düşüncem yok olmadı tuz katim falan diye :1:

Evet tatlım maile büyük harflerle yazdım ya aynen öyle:21:
tamamdır şeker yazıyorum seni de inşallah bütün isimler bir bir silinecek onun da fotosunu eklerim düğünden sonra:27::27:

Kııız bende kıyamam tuzlu kahve falan içirememm içim gideeer kıymış sevdiceğine bu lunna eli sopalı olcek :9::9::9:
sen de bendensin demek valla kıyamadım napim o bana sevdiğim şeyleri ayırıp yedirken nasıl yapardım öyle bi şeyi olmaz olamazzzz:27::27:

Ayyyy sari sekerrrr yesinler siziiiii
nasil mutlu oldummm komsummmmmm Allah tamamini erdirsinn canimmm
Amaaaa nasil guldum kahve icisineeee :))))

yok tatlimm yaaa okadari olmaz bos umitlere kapilmim de
annemden bi onay ciksa kabul ettigini bi gorsem bana yeterdi bu simdilik ama bakalim kismet

Haklisin aslinda canim zamqn ucup gidiyo ama ozeniyo iste insan elinde degil
benim arkadaslarim evlendi cocuk bile bekliyolar ama Allah berkese hayirlisini nasip ediyo
anlıyorum valla hem de çok iyi ben depresyona girdim bi ara patır patır evlendi üni.deki arkadaşlarım o zamanlar sevgilisi dahi olmayanlar bi bakıyodum evlenmiş ben kaç yıldır bekliyorum güya okul biter bitmez evlenecektik olmadı. sonra en olmadık evlilikle alakası olmayanlar evlenmeye başladı günübirlik ilişki yaşayanlar :53::53: böyle oluyodum haberlerini alınca. umutsuzluğun dibindeyken bi anda gelişti her şey allahım hala hatırlıyorum gecenin 2 si uyuyorum sevgilim arıyo hala benimle evlenmek istiyo musun dedi tabiki istiyorum dedim umutsuzca e hadi kalk babanı ikna et dedi manyak:27::27: yattım uyudum kız hiç ciddiye almadım sabah anca idrak ettim:27::27: yani hiç üzülme en ummadık anda bi bakıyosun hayallerin gerçekleşiveriyor canım:16:

Biiz bekleme timindeniz piskom bekliye bekliye yaşlancaz :1:
duyan da 30 yaşında zannedicek kız bak işte teee 24 üme kadar bekledim:27::27:

Piskko sana sadece bikaç ay önce konuştuklarımızı hatırla ve şuan ki durumuma bak diyorum:9::9: Anladın dimi ne demek istediğimi umutsuzluğa kapılıp daha çok var deyip üzülme bak bi çırpıda oluveriyo herşey:16:
+1 geldi tospiktennnn:27::27: yok mu arttıran:27::27:

Sonuna kadar arkandayim yavrummm :))
Kolay mi kiz almak hatta ben accuk kara biber atmayida dusunuyom tuz beni kesmezz haha :)))
az cadı değil bu kız heee:27::27:

Kıyaamaaam kıız içim acır benim :2:

Hiç öyle bi düşüncem yok olmadı tuz katim falan diye :1:
Aman canim ne icin acicak adami kizilcik sopasiyla dovmicen ya :))
Ama heveslenmiyosanda yapmazsin yani
benum icimde kalir valla bidahada nerde tuzlu kahve icircem :D

Hmmm e tmm canim ayni iste bizde 2016 gibi evlencez Allahin izniyle
aynen benimkininde daha askerligi var :/

Allah yardımcımız olsun kuzum ya askerlik bitince de hoop diye olmıcak iş güç arıyo derken :50:
Hayırlısı olsun Rabbim gönlümüzdeki insanı nasip etsin de inşaallah gerisi önemli değil elbet kavuşulur :16:

Hmmm e tmm canim ayni iste bizde 2016 gibi evlencez Allahin izniyle
aynen benimkininde daha askerligi var :/

boşverin askerliği anacım evlenin bi de onun için beklemeyin:27::27: ben daha askerliğini evlendikten sonra beklicem:26: kız piskom senin okul bitmeden gitsin gelsin işte daha seni beklemesin zamanı uzatmayın gitsin gelsin bi an önce

boşverin askerliği anacım evlenin bi de onun için beklemeyin:27::27: ben daha askerliğini evlendikten sonra beklicem:26: kız piskom senin okul bitmeden gitsin gelsin işte daha seni beklemesin zamanı uzatmayın gitsin gelsin bi an önce

Aynenn bnde katılıyorum valla gitsn gelsin bian önce :ssz:

tamamdır şeker yazıyorum seni de inşallah bütün isimler bir bir silinecek onun da fotosunu eklerim düğünden sonra:27::27:

sen de bendensin demek valla kıyamadım napim o bana sevdiğim şeyleri ayırıp yedirken nasıl yapardım öyle bi şeyi olmaz olamazzzz:27::27:

anlıyorum valla hem de çok iyi ben depresyona girdim bi ara patır patır evlendi üni.deki arkadaşlarım o zamanlar sevgilisi dahi olmayanlar bi bakıyodum evlenmiş ben kaç yıldır bekliyorum güya okul biter bitmez evlenecektik olmadı. sonra en olmadık evlilikle alakası olmayanlar evlenmeye başladı günübirlik ilişki yaşayanlar :53::53: böyle oluyodum haberlerini alınca. umutsuzluğun dibindeyken bi anda gelişti her şey allahım hala hatırlıyorum gecenin 2 si uyuyorum sevgilim arıyo hala benimle evlenmek istiyo musun dedi tabiki istiyorum dedim umutsuzca e hadi kalk babanı ikna et dedi manyak:27::27: yattım uyudum kız hiç ciddiye almadım sabah anca idrak ettim:27::27: yani hiç üzülme en ummadık anda bi bakıyosun hayallerin gerçekleşiveriyor canım:16:

duyan da 30 yaşında zannedicek kız bak işte teee 24 üme kadar bekledim:27::27:

+1 geldi tospiktennnn:27::27: yok mu arttıran:27::27:

az cadı değil bu kız heee:27::27:
canim depresyon demiyim de cok uzuluyorum aradaa efkarlaniyom oyle
insanlarin ne guzel telaslari var ben sinavlarla cebellesiyorum
Bazen diyorum deger mi omrumun akip gitmesine mutsuz olmaya ama aileminde hayallerini yikamam
iki arada bi deredeyim iste ne gitsem ne kalsamm :((

Allah yardımcımız olsun kuzum ya askerlik bitince de hoop diye olmıcak iş güç arıyo derken :50:
Hayırlısı olsun Rabbim gönlümüzdeki insanı nasip etsin de inşaallah gerisi önemli değil elbet kavuşulur :16:
Aynen aminnn canim insalahh

Yok kiz tabikide okul bitmeden gitcek o zaten 5 ay yapcak gitsin gelsin Allahin izniyle
canim yaa ben yapamam oyle valla sevgili beklemek baska koca beklemek bambaska
illaki zor olcak ama evlendikten sonra gondermekte cok koyardi bana
yoksa aman askere gitmeyene kiz yok dusuncesinde degilim

Aynen aminnn canim insalahh

Yok kiz tabikide okul bitmeden gitcek o zaten 5 ay yapcak gitsin gelsin Allahin izniyle
canim yaa ben yapamam oyle valla sevgili beklemek baska koca beklemek bambaska
illaki zor olcak ama evlendikten sonra gondermekte cok koyardi bana
yoksa aman askere gitmeyene kiz yok dusuncesinde degilim

Aaaa 5 aysa iyi kız hemen yapsın gelsin işte gözaçıp kapayıncaya kdar biter :10:

canim depresyon demiyim de cok uzuluyorum aradaa efkarlaniyom oyle
insanlarin ne guzel telaslari var ben sinavlarla cebellesiyorum
Bazen diyorum deger mi omrumun akip gitmesine mutsuz olmaya ama aileminde hayallerini yikamam
iki arada bi deredeyim iste ne gitsem ne kalsamm :((
kız dur ne ertelemesi ne bi şeysi 22 yaşındasın 25 yaşında evlensen hiç geç değil hatta ideal bi yaş evlilik için ben öyle çok küçük yaşta evlilikleri sevmiyorum azıcık sevgililiğin tadını çıkaralım dimi ama hem doktor olacaksın sonra zaten hemencecik düğünü yapıcaksın. kolay mı o kadar emek ediyosun bi anda yok saymak seninki kaçmıyo ya evlenirsiniz hayırlısıyla o tatlı telaşlarını burada paylaşıcaz seninle:16:

Kııız amaaan düğüne 8 gün kalmş ne askerliği :27::27::27::27::27:

Düğün klibi yapcakmısınız
Evdeysen yükliyim buraya bitane bayılıyorum onlara çook tatlılar :27::27::27::27:

evdeyim kuzum yükle bakım nasıl bi şeymiş. ondan yapıcak mıyız bilmiyorum da güzelse söyliim yapalım:27::27: şimdilik bildiğim dış mekan fotoğraflarımızı fethi paşa korusunda çektiricez eğlenceli olacağını düşünüyorum bakalım:16::16:

kız dur ne ertelemesi ne bi şeysi 22 yaşındasın 25 yaşında evlensen hiç geç değil hatta ideal bi yaş evlilik için ben öyle çok küçük yaşta evlilikleri sevmiyorum azıcık sevgililiğin tadını çıkaralım dimi ama hem doktor olacaksın sonra zaten hemencecik düğünü yapıcaksın. kolay mı o kadar emek ediyosun bi anda yok saymak seninki kaçmıyo ya evlenirsiniz hayırlısıyla o tatlı telaşlarını burada paylaşıcaz seninle:16:

evdeyim kuzum yükle bakım nasıl bi şeymiş. ondan yapıcak mıyız bilmiyorum da güzelse söyliim yapalım:27::27: şimdilik bildiğim dış mekan fotoğraflarımızı fethi paşa korusunda çektiricez eğlenceli olacağını düşünüyorum bakalım:16::16:

Kııız çok güzel hemencik yüklüyorum :1:

Back
X