- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen aminnn canim insalahh
Yok kiz tabikide okul bitmeden gitcek o zaten 5 ay yapcak gitsin gelsin Allahin izniyle
canim yaa ben yapamam oyle valla sevgili beklemek baska koca beklemek bambaska
illaki zor olcak ama evlendikten sonra gondermekte cok koyardi bana
yoksa aman askere gitmeyene kiz yok dusuncesinde degilim
Bayılıyorum bunlara yaaa
[video=youtube;bxMTa9GBBRI]http://www.youtube.com/watch?v=bxMTa9GBBRI[/video]
ahahahahsüper ultra deli bunlar kız bayıldım
![]()
Been seninkini görmedim hiç :44:
Albüm yapsana bi tatlm çok merak ettim![]()
kocam aradıaslına bakarsan ben de ne seni ne de sevgilini hiç görmedim
ordaysan yapim
Yaptıım
Peek fotomuz yok hep yanlız olduğumuz için
Arada işte yanımızda birileri olursa çektiriyoruz![]()
bizimde öyle canım ama ossun düğün fotolarımız olacak bi sürü maşallah çok yakışıyosunuz canım ama ufacık tefecikmişsin hakkaten, negzell![]()
Eveeeeeetttt miniciğim beeeeen
Yanında krdeşi gibim duruyorum onlar bakımsız hallerim tabii
Sağol kuzuum sizde çok yakışıyorsunuz yuvanız mutluluğu daim olsun Rabbim bian önce o günleri bana da göstersin inşaallahhhh![]()
ossun her dem piliç görünürsünamin saol kuzum
inşallah o günler tez zamanda gelir canım siz birbirinizi sevmekten vazgeöçmeyin yeter zaman geçip gidiyo bi bakıyosun nişan düğün peş peşe oluveriyor.
Vazgeeeeççmeeeeeeeemmmmm yüreğinden ellerindeeeennn
İnşallah bi okulumuzu bitirebilseydik hayırlısıyla
Hıı hııı hep kçük göstercem 17 diyolar bana
Halbuki 23üm![]()
kaçınca senen okulda canım? kız şimdi okul sizin meşgaleniz ben okul bittikten sonra 2 sene bekledim o daha zor oluyor neyse ki geçti gittişimdi değil de ilerde daha çok kaymağını yersin şöyle 30 una gelince 25 sanıcaklar mutlu olucaksın güzel valla şanslısın bu konuda
bende isterdim küçük göstermek
![]()
Soon sene ikimizinde tatlım valla öyle 30umda da kçük sancaklar 40ımda da 5o de de
Bakalım okul btnce napcaz![]()
anammmmmm kız son senenizmiş daha ne işte 2014 de okul biter inşallah hemen askere gider kısa dönemdir inşallah o da geçer gider 1,5 sene döndükten sonra 5 ay muhlet veriyorum iş bulsun alsın çiçeini çikilatasını gelsin istesinler seni nişanı yaptınız mı zaten gerisi gelir![]()
Yok yıvrım uzun dönem :2:
Allahım hemencik zamanı geçiriversin bnde nişanlı hatun olıım
Okul bitince nişan yapılsa nişanlılık uzun olsa olmaz mı :44:
Askerdeyken fln daha rahat giderim ziyaretine
tabi canım keşke nişanı hemen yapsanız görüşmeler daha kolay oluyorama tek kötü yanı aileler dahil oluyo her kafadan bi ses sıkıntı oluyo illaki bunu da düşünmek lazım