Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmm![]()
sağol tatlımm iyiyim bende diyetteyimhımm niye öyle aceleye geldi ki kız
hayırlı olsun
nasıl geçti evde mi yaptınız aile arasında mıı anlat bakalım tecrübe edinelimm
![]()
günaydınn canımmm nerelerdeydinnnn![]()
Biz bikaç hafta sonra olur diye planlıyoduk. Ama oturduk konuştuk bi anda karar verdik. Kv gece bize geldi neler yapılıcak diye konuşuldu. Ertesi gün annemle kv bohça alışverişine çıktı. Ertesi günde isteme söz nişan bi arada oldu. Evde oldu 50-60 kişiydik. 2 günde herşey yetişti çok şükür. Herşey benim içime sindi ukte olan bişey kalmadı çoook güzelDarısı başına cnm benim
![]()
nişanlı nasılsın
![]()
![]()
günaydın canımmm işlerim vardı biraz geç girdimmm..... dünde sen kaçtın ki birden bire yok oldun :26:
bebeğim sana nişanlı diyelin artık![]()
![]()
ohhh ne güzell hepsini bir arada çıkardın demekkmaşallah canım ne giydin nişanlık abiye mı aldın yoksa elbise falan mıı :115: düğün ne zaman pekii karar verdiniz miiiii :123:
aminnn inşallah bir an öncee![]()
![]()
Nişanlı gibi pıtır pıtırımSen nasılsın aşk tazelemiş güzellik
![]()
iş çıkış saatimdi ya işleri toparladım çıktımm , hımm iyi yaptın canımmm![]()
ahhh kızlar dün diyetkolik.com diye bir siteden güya diyet paketi falan aylık bir paket aldım 15 tl ye ben sandım ki kişiye göre ne yemem ne yapmam gerekir onu söyleyecek ama pakette sadece yediklerini , içtikleri , yaptığın egzersizleri yazıyorsun ona göre kalori hesabını yapıyosunn , çok sinir oldumm boş yereee![]()
ben anlamam resim istiyooommm
Aslında abiye gibi ama düz elbise gibideÇoook sade bi abiye diyeyim ben sana kuzum. Narçiçeği rengi omzunda dore boncuk gibi bişeyler vardı belinde de dore kemeri var öyle bişey işte
![]()
şaka gibi yaa. resmen para tuzağı olmuş artık herşey.. terbiyesizler.....
boşver sen onları canım
bence kendin uğraş yemeyi kes çokta değil 3 4 kilo verilir yani
veya pilates.com du sanırım o siteden kapıda ödemeli pilates seti sipariş et bence evde kendin pilates yap hem sıkılaşıyorsun hemde süper bir spor bence . ben aldım daha başlamadım ama başlayacağım cd si falanda var ne uğraşıcam spor salonuyla bilmemne evimde salonumda kendim yaparım pilatesimi :)
ben anlamam resim istiyooommmmailime at bi tane merak ettim
ahh bizde o günleri görebilecek miyiz kızz morincimmmm
sorma kandırıyolar benim gibileri işteeeesanki ne yediysem kaç kalori dye internettende bakardımm
kestim zaten ama karın bölgemde sorun olduğu için egzersiz olmadan erimez o göbekkpilatesi de yanlış kullanımda bel rahatsızlıklarına sebep oluyomuş ne bileyim , karın bölgesi için bir alet almam lazım :26:
abur cubur u öğle yemeğini falan baya kestim sabahları nesfit aldım ondan yiyorum , bölgesel zayflama için egzersiz şartmış da çok zorrr![]()
canım vdsini izleyerek yaparsın bir sorun olmaz kendi kendine yaparsan sıkıntı olur. ben bi kullanayım sana söylerim kolay mı zor mu :)
kes abur cuburu en çok kiloyu abur cubur aldırıyor zaten
selam kızlaaarrr![]()
selam cnm hoşgeldin