• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bende iyiyim işte canım doktor ilaç verdi bakalım ilaçla düzenlemeye çalışıcaz , sinir üzüntü stresten uzak dur dedi ama nasıl olacaksaa :26: bir de 4-5 kilo vermeye çalış dediii :ssz:

napıyosun cınımmm :8::8:

sormaaa benimdee sabah öyleydiii :93::120:
söyle o sevgiline üzmesin seniii :20:

ne ayrı ne barışık garip bir durumdayız:ssz:
oh süper yaa azcık kalmışşş :24:
o zaman düzeltin arayı,bak vazgeçemysnz:16:

bide bize sor az mııı.. şafak sıkıştırıyo:1:

bende iyiyim işte canım doktor ilaç verdi bakalım ilaçla düzenlemeye çalışıcaz , sinir üzüntü stresten uzak dur dedi ama nasıl olacaksaa :26: bir de 4-5 kilo vermeye çalış dediii :ssz:

napıyosun cınımmm :8::8:

sormaaa benimdee sabah öyleydiii :93::120:

işteyim,uyumamak için zor druyorum:ssz:

bugün biter mi bee

söyle o sevgiline üzmesin seniii :20:
söyledim zaten en ufak şeyde ayy üzülüyorum ayy çok stres yapıyorum diyorum , bişey olunca hemen yoksa beni üzücek misin yoksa bana bağırıyo musun diyorumm :60: kıll oluyo iyiki doktor bişey dedi diyooo :1::38:
o zaman düzeltin arayı,bak vazgeçemysnz:16:

bide bize sor az mııı.. şafak sıkıştırıyo:1:

işteyim,uyumamak için zor druyorum:ssz:

bugün biter mi bee

niye o kadar uykun geldi kızz kahve falan iç :7: biterr biterrr az kaldıı :31:

Son düzenleyen: Moderatör:

söyledim zaten en ufak şeyde ayy üzülüyorum ayy çok stres yapıyorum diyorum , bişey olunca hemen yoksa beni üzücek misin yoksa bana bağırıyo musun diyorumm :60: kıll oluyo iyiki doktor bişey dedi diyooo :1::38:

:1::1::1:
aferin sana da onada :1:

iyi ettin canım
hoşgeldin ozaman aramıza :16:
bende istanbulda yaşıyorum bekarım çalışıyorum. 2 yıllıkda bir ilişkim var 3. yılımıza gireli bir ay oluyor bakalım :16:
topiğimiz aslında çok hareketlidir ama bu raalar böyle herkes bi telaşta çoğumuzda evlilik telaşında topiğimizde çok evlenen nişanlanan var o sebepten durgunuz bu aralar:)

hoşbulduk canım :16:
benimde 3yıllık bir ilşkim var 4.yılımıza 1ay önce girdik..topiğin evlenip nişanlananlardan birgün bizde oluruz inşallahhh :) darısı basımıza surda bir nişan bohçası topiği açalım kızz :)

şükür sizee kzım 100ler 200ler napsın :1::1:
Bende geçtim o yollardan. :ssz:

bugünlerime şükür tabi.

Gelse de nişanlansak :27::27::27:

son günlerde çok yoruldum, hala ayaklarımın tabanları acıyo düşün.
uykusuzda kaldım bide.
bi kaç güne düzene girer

:1::1::1:
aferin sana da onada :1:
ihihihi çok eğlenceli oluyo amaa tabiki abartmamam şartıyla :1: bir de kilo verebilsemmm :30:
hoşbulduk canım :16:
benimde 3yıllık bir ilşkim var 4.yılımıza 1ay önce girdik..topiğin evlenip nişanlananlardan birgün bizde oluruz inşallahhh :) darısı basımıza surda bir nişan bohçası topiği açalım kızz :)

maşallahh benimde daha yeni 2.yılım olduu :16: inşallah yaa görürüz o günleriii :10:

Bende geçtim o yollardan. :ssz:

bugünlerime şükür tabi.

Gelse de nişanlansak :27::27::27:

son günlerde çok yoruldum, hala ayaklarımın tabanları acıyo düşün.
uykusuzda kaldım bide.
bi kaç güne düzene girer

uuu nişan demekk ahh ahh biz pisskooyla en sondayız sanırsamm :5::32:

evet doğru canım düğün telaşı falan haftasonu dinlenirsin artıkk :12::12:

uuu nişan demekk ahh ahh biz pisskooyla en sondayız sanırsamm :5::32:

evet doğru canım düğün telaşı falan haftasonu dinlenirsin artıkk :12::12:

Pazar gününe de çok var be annem :5:
bu akşam erken uyumayı deniyim en iyisi .

Artık yeter da beklediğimiz. :17:

maşallahh benimde daha yeni 2.yılım olduu :16: inşallah yaa görürüz o günleriii :10:

inşallah canım walla benm şu aralar isteme olayları gündemde ama bizimkiler yanaşmıyor imkansız gibi bişey oldu ya :(

Son düzenleme:
Pazar gününe de çok var be annem :5:
bu akşam erken uyumayı deniyim en iyisi .

Artık yeter da beklediğimiz. :17:
kızz bakarsın bende 2014 sonlarında patlatı veririm nişanı :32::1: ama kısmet tabii ona bakarsak doğru yeter beklediğiniz sıra sendee :4:
hımm evet erkenden uyu canımm sabah kalkmak kötü yaa bir de şimdi havalar soğumaya başladı daha beter olduuu :120::120:
inşallah canım walla benm şu aralar isteme olayları gündemde ama bizimkiler yanaşmıyor imkansız gibi bişey oldu ya :(

hadi yaa neden yanaşmıyolarr , bizimde okul konuları var işte bekliyoruzz :31:

kızz bakarsın bende 2014 sonlarında patlatı veririm nişanı :32::1: ama kısmet tabii ona bakarsak doğru yeter beklediğiniz sıra sendee :4:
hımm evet erkenden uyu canımm sabah kalkmak kötü yaa bir de şimdi havalar soğumaya başladı daha beter olduuu :120::120:

beklemeye göre karar verecek olursaK, çoktan evlenmiş iki bebe yapmış olmam lazımdı :27::27:

daha yaşım küçük 24 25 de inşAllah. :21:

kışın 11 dedi mi benm uykum geliyodu :1:

çok sebep var 1.benm evlenmem yada nişanlanmamla evdeki maddi problemler büyücek 2.sevgilmin dükkanı var durumlaı falan iyi arabası evi var ama dükkanda çalışması babamla annemin ona biraz yukarıdan bakıyo olması küçümsüyor demiyeyim de daha iyileri çıkar diyo hep annem :(
3.yaşım daha küçükmüş tamam büyük te değilim küçk te değilim hani hayat benm hayatım ve 1sene de nişanlı kalmak istiyorum zaten..
bakalım nolcak hayırlısı artık canm :43:

beklemeye göre karar verecek olursaK, çoktan evlenmiş iki bebe yapmış olmam lazımdı :27::27:

daha yaşım küçük 24 25 de inşAllah. :21:

kışın 11 dedi mi benm uykum geliyodu :1:

evet bencede en az 2 bebe olmalıydıı :emir_bebek: :1: bende 25 i geçirmek istemiyorum yaa evlilik için snaki 25- 26 yı geçince yaş geçmiş gibiii :26:

11 mi 10 da yatarım benn :1: :ssz:

evet bencede en az 2 bebe olmalıydıı :emir_bebek: :1: bende 25 i geçirmek istemiyorum yaa evlilik için snaki 25- 26 yı geçince yaş geçmiş gibiii :26:

11 mi 10 da yatarım benn :1: :ssz:

26 bana da öyle geliyor nedense :26:

ama sen erken kalkıyorsun . ben 8:10 gece kalkıyorum

Back
X