• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

çok sebep var 1.benm evlenmem yada nişanlanmamla evdeki maddi problemler büyücek 2.sevgilmin dükkanı var durumlaı falan iyi arabası evi var ama dükkanda çalışması babamla annemin ona biraz yukarıdan bakıyo olması küçümsüyor demiyeyim de daha iyileri çıkar diyo hep annem :(
3.yaşım daha küçükmüş tamam büyük te değilim küçk te değilim hani hayat benm hayatım ve 1sene de nişanlı kalmak istiyorum zaten..
bakalım nolcak hayırlısı artık canm :43:

ya bu aileler neden böyleler anlamıyorum ...:26:

merhaba canm tam da ben sana yazıcaktım sen yazdın :)
sevgilimn tekel bayisi var şükür işleri iyi..zaten maddi durumları da iyi evi arabası var düğün de yapabilcek durumda ama sanırım benm devlet kurumunda büro personeli olmam onu küçük görmelerine sebep oluyo :(

evet canm bizm aile kalabalık en büyük benm ve sorumlulugum da büyük eve katkım çalıştııgm için çok haliyle nüfus kalabalk olunca da masraflar cok o yüzden zor..3senedr çalışıyorum zaten baya borçtan sıkıntıdan kurtulduk ama bu maddiyat çok berbat bişiy ya para geldikçe nereye gittgini anlamıyosun ki :(
çözülmeyecek şeyler değil sevglimn ailesi de çok seker insanlar ailesi evimize geldi annemle falan tanıstılar niyetlerinin ciddi oldugunu da beyan ettiler ama gel de annem ve babama anlat anlatabilirsen :(

ailen yanlış yapıyor canım
hem bu devirde ticaretle uğraşanlar memurları geçtide gidiyor bile artık neyini küçük görüyorlar anlamadım.. ama sen 4 yıldır birlikte olduğuna göre bir şekilde ailenide ikna etmeye kararlısın bence :24::23:

cv istiyosun anlaşılan:27:

yaş 22
ön muhasebeciyim.
71 gün snra asker yarime kavuşuyorum.:16:

sende gönder bakm:37:
benm yaş 21 bir devlet kurumunda büroda çalışıyorum..
3yıllık (hatta 4.yıla girdik) bir ilşkim var..asker yolu beklemek nedir ben iyi bilirim sen bana sor :)

ah canım canım canım inşaallahhhh:16:
bizde heyecanla o günleri bekliyoruuuuuuuzzz:27:
maşallah diyelim ozaman seninde bayaı olmuş ... oda manisadan değil mi ?
düşünüyormusunuz peki yakın zamanda söz nişan vs
yaşın kaçtı cnm senin? :34:
evet canm o da manisadan..yasım 21 söz nişan düşünüyruz hatta bakarsan arkadslara durumu anlattım :14:

bahane iştee belki de yaşın küçük diye bahane buluyorlardır 22 yaşındayım bende ve küçük biraz tabiki , sende istemesiydi sözüydü nişanıydı 2 seneyi falan bulur zaten yaşım da gelmiş olur dee:52:
evet ama evlenince çalışıp ailene veremezsin sonuçta , ırk ayrımı derkenn :44:

ırk derken yani aynı memleketten değiliz tam şehir söylemiyeym de hani yok şu şehirli olanlar şöyle şöyle olurmus gibi sacma inançlar işte..

:

ya bu aileler neden böyleler anlamıyorum ...:26:
bende anlamıyoruuummm :(

Son düzenleme:
içmem ben öyle antin kuntin şeyler:120:

illa kii neskayfe:19:
yokkk ekinezyanın tadı çok hoş yeşil çay gibi acı değil tatlı bir tadı var , all iç bakıyımm şunuu ııı :1:
benm yaş 21 bir devlet kurumunda büroda çalışıyorum..
3yıllık (hatta 4.yıla girdik) bir ilşkim var..asker yolu beklemek nedir ben iyi bilirim sen bana sor :)

evet canm o da manisadan..yasım 21 söz nişan düşünüyruz hatta bakarsan arkadslara durumu anlattım :14:

bende anlamıyoruuummm :(

anladım canımm ama 4 yıl da az değil kararlı olduğunu görsünler bence , vermezseniz kaçarım daha mi ıyı olur hee de :1:

yokkk ekinezyanın tadı çok hoş yeşil çay gibi acı değil tatlı bir tadı var , all iç bakıyımm şunuu ııı :1:

anladım canımm ama 4 yıl da az değil kararlı olduğunu görsünler bence , vermezseniz kaçarım daha mi ıyı olur hee de :1:

hangi derde devaymış:19:

ay bide grip olcam, burnum tıkalı gibin:2:

yok öyle dersem anam cok dik kafalıdır walla terliği geçirir kafama :52:

aa öyle mi.
nerde yaptınız askerliği:72:

biz acemi birliğini zonguldakta yaptık :9:
usta birliğimizi kocaeli izmitte karakolda yaptık canımcım şükür askerlik bitti geçti :32:

Son düzenleme:
Back
X