• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

hakkaten yaa niye böyleyimm :18: niye bir tek bana oluyo size de olsun :19: :1: kendi kendimi stresten bitirdim heeee :49::49::49:

kızcağızım delimisinnnnnnnnnnnnnnnnnn.. bana böyle olmasın diyeceğine sizede olsun diyorsun bi acayipsin heee:19::37:
bencede sen neden böylesin... her konuda bukadar olumsuz düşünme hayat güzel yaşamak güzel evlenmek güzel istedikten sonra herşey olurda zaten :34: olumlu düşün kuzum olumlu. ortada birşey yokken bile bu şekilde düşünerek yok yere stres yaratıyorsun kendine yaaa :1:

kızcağızım delimisinnnnnnnnnnnnnnnnnn.. bana böyle olmasın diyeceğine sizede olsun diyorsun bi acayipsin heee:19::37:
bencede sen neden böylesin... her konuda bukadar olumsuz düşünme hayat güzel yaşamak güzel evlenmek güzel istedikten sonra herşey olurda zaten :34: olumlu düşün kuzum olumlu. ortada birşey yokken bile bu şekilde düşünerek yok yere stres yaratıyorsun kendine yaaa :1:

şaka baptım :32: inşallah bakalımmm , hadi ben kaçtım görüşürüz kızlarrrrrrrr :54:

hmm tamam ozaman ben içten dememiştim zaten :27:............. seneye evlen ozaman:33:
bende seneye evleneceğim işalla sana 27de evlenmenin güzelliklerini anlatırım artı:32::16::33::32::24:k
yok be seneyede evlenmiyim hemen. 23ümde cahil cahil. :27:
tamam sen bana 27.yaşın güzelliklerini anlatırken bende sana 23'ünde çıpçıtır tazeccik evliliğimi anlatırım :33:

olabilir kuzumm tama düşünmiyeceeem :112: dün nesfit almaya gittim kendime güya diyetteyim yaa nesfit çucuk falan aldım sonra bir de baktım pudinglerr 2 tane de puding aldım küçük çikolata aldım :ssz: maksat bir tane şey için markete gitmiş olmıyım diyeee :1: ahh ahhh :56::56:

şakasına diyorumm yaa sende hep kızıyosun banaa :58::58: :63:

ahahaha. diyet ürünlerinin hepsini aldın zannettim bian ama sen daha kötüsünü yapmışsın :27: diyette olan birinin çikolata puding neyine allasen :9:

kızmıyorum ki, trip atıyorum :27:

yoksa sende mi pasta istiyorsun. ama sen diyetlisin.
diyetlisin ne demekse. niyetlisin gibi :52:

ya ama sen benim canımsın ki. :38:
alınmadığını bildiğim için, sana nazım geçtiği için böyle yapıyorum ki been :38:

bugün beni çok güldürdüüün :1:

hmm evet doğru didin alınmıyorum ben ama sen bunu nereden biliyorsun kiiiii:1::1:
ayrıcana adamına görede muamele yapıyorum ben çok yani sana alınmıyorum hani hadi iyisin:48:

oh ya sen benle dalga geç ben seni güldüriiim ... bu ne dünya kardeşim :64:

yok be seneyede evlenmiyim hemen. 23ümde cahil cahil. :27:
tamam sen bana 27.yaşın güzelliklerini anlatırken bende sana 23'ünde çıpçıtır tazeccik evliliğimi anlatırım :33:

ahahaha. diyet ürünlerinin hepsini aldın zannettim bian ama sen daha kötüsünü yapmışsın :27: diyette olan birinin çikolata puding neyine allasen :9:

kızmıyorum ki, trip atıyorum :27:

yoksa sende mi pasta istiyorsun. ama sen diyetlisin.
diyetlisin ne demekse. niyetlisin gibi :52:

hehe.. bizde birkere çıkmaya başladığımızda 23 tükkkkk.. ama o askerden yeni gelmişti işi oturrtsun ev alsın vs derken bukadar bekledik işte maksat evlenince maddi problemler yaşamayalım kızııığğğmmm..
tamam bibiğim sen evlendiğinde borç ödemekle uğraşırkene biz o tatil senin bu tatil benim gezeriz işte napalım :33::33:
hehe şaka bir yana hiçbirşeyin ne olacağı belli olmaz tabikisi ama biz herşeyi çok planlı yapmaya çalışıyoruz cınım o yüzdende gecikiyor işte böyle gecikmesi sorun değilde o arada yaşta geçiyor işte onu farketmiyoruz :)
ama ben pilatese başlayıncaaaa 40 yaşımada gelsem 30 gibi bir vücuda sahıp olucam işalla hiçte bırakmııcam sporu ki... hem niye ben kart muamelesi görüyorum çözemedim bu işi :27::52::52:

Biliyorum pros bu yazdığımı görmeyecek ama onu özlediğimi belirtmek istedim. :31:

Back
X