- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
aa delinin zoruna bak. bana da olmasın diyeceğine size de olsun diyor. hiç yakıştıramadım...![]()
şakasına diyorumm yaa sende hep kızıyosun banaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa delinin zoruna bak. bana da olmasın diyeceğine size de olsun diyor. hiç yakıştıramadım...![]()
hakkaten yaa niye böyleyimm :18: niye bir tek bana oluyo size de olsun![]()
kendi kendimi stresten bitirdim heeee
![]()
kızcağızım delimisinnnnnnnnnnnnnnnnnn.. bana böyle olmasın diyeceğine sizede olsun diyorsun bi acayipsin heee
bencede sen neden böylesin... her konuda bukadar olumsuz düşünme hayat güzel yaşamak güzel evlenmek güzel istedikten sonra herşey olurda zatenolumlu düşün kuzum olumlu. ortada birşey yokken bile bu şekilde düşünerek yok yere stres yaratıyorsun kendine yaaa
![]()
yok be seneyede evlenmiyim hemen. 23ümde cahil cahil.hmm tamam ozaman ben içten dememiştim zaten............. seneye evlen ozaman
bende seneye evleneceğim işalla sana 27de evlenmenin güzelliklerini anlatırım artık
olabilir kuzumm tama düşünmiyeceeem :112: dün nesfit almaya gittim kendime güya diyetteyim yaa nesfit çucuk falan aldım sonra bir de baktım pudinglerr 2 tane de puding aldım küçük çikolata aldımmaksat bir tane şey için markete gitmiş olmıyım diyeee
ahh ahhh
![]()
şakasına diyorumm yaa sende hep kızıyosun banaa![]()
![]()
şaka baptıminşallah bakalımmm , hadi ben kaçtım görüşürüz kızlarrrrrrrr
![]()
ya ama sen benim canımsın ki.
alınmadığını bildiğim için, sana nazım geçtiği için böyle yapıyorum ki been
bugün beni çok güldürdüüün![]()
şaka baptıminşallah bakalımmm , hadi ben kaçtım görüşürüz kızlarrrrrrrr
![]()
yok be seneyede evlenmiyim hemen. 23ümde cahil cahil.
tamam sen bana 27.yaşın güzelliklerini anlatırken bende sana 23'ünde çıpçıtır tazeccik evliliğimi anlatırım
ahahaha. diyet ürünlerinin hepsini aldın zannettim bian ama sen daha kötüsünü yapmışsındiyette olan birinin çikolata puding neyine allasen
kızmıyorum ki, trip atıyorum
yoksa sende mi pasta istiyorsun. ama sen diyetlisin.
diyetlisin ne demekse. niyetlisin gibi![]()
nerelerdesiniz bakayımmmmmmmmmmmmmm![]()
Biliyorum pros bu yazdığımı görmeyecek ama onu özlediğimi belirtmek istedim.![]()
günaydın canlarım ben geldimmm:18:
nazzzzzzzzzzzzz sen prosun bir ara buraya geldiğini biliyor musun ?