• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Heya unutulmuş birer birerrr eski dostlaaar eski dostlar parçasını bize armağan etmiş ve çekmiş gitmiş. çemkirikli deli arkadaşım benim. :58::58:

evet tam olarak onu demiştim bende.. ondan sonrada birdaha gelmedi.
bende özledim bak üzüldüm şimdi. neden gelmiyorki acaba :59:

evet tam olarak onu demiştim bende.. ondan sonrada birdaha gelmedi.
bende özledim bak üzüldüm şimdi. neden gelmiyorki acaba :59:

özel mesajla isyan ettim şimdi ona.

didim ki arkadaşlarımız evleniyo heeyyy :3:

nerdesin topiğe uğra bi didim :6:

baktım da konulara da pek yorum yapmıyo, kız terfi etti pc yle ilşkisi kesildi.:27:

huuu bibiğim bayağı eritmişsiniz yaaaa
nişana az kaldı desene :124:

Ay bi gelsin seneye olur ancak nişan.
askerlik başlı başına bi engeldi şükür ortadan kalkacak.

Ben babamdan çekiniyorum biraz. ablam yeni evlendi ya. bakalım ne diyecek :18:

hayırdır ne oldu cnm

dün anneme sevglimin ailesi gelmek istiyorlar gelsinler mi barı tanıssınlar dedim zor bela tamam tanıssınlar nasıl olsa baban vermicek geldikleri gibi giderler dedi :14:
sonra ona söyledim o da tamam dedi ama ben henüz ailesine söylememesini istedim kafam karıstı insanlar bana neden devlet memuru değil diyorlar :14:

özel mesajla isyan ettim şimdi ona.

didim ki arkadaşlarımız evleniyo heeyyy :3:

nerdesin topiğe uğra bi didim :6:

baktım da konulara da pek yorum yapmıyo, kız terfi etti pc yle ilşkisi kesildi.:27:

heee cevap verebilecek mi bakalım....
ama evet o terfi ettikten sonra birdaha girmemeye başlamıştı topiğe değil mi.. evde zaten giremiyordu... işleri çok yoğun demekki :26:

dün anneme sevglimin ailesi gelmek istiyorlar gelsinler mi barı tanıssınlar dedim zor bela tamam tanıssınlar nasıl olsa baban vermicek geldikleri gibi giderler dedi :14:
sonra ona söyledim o da tamam dedi ama ben henüz ailesine söylememesini istedim kafam karıstı insanlar bana neden devlet memuru değil diyorlar :14:

Sen devlet memuru olduğun için sevdiğinde devlet memuru olmak zorunda değil ki, bu ne zihniyet ..

Bariz ailen sana bu çocuğu yakıştıramıyor.

Birazda yaşın küçük diye böyle tepkili olabilirler. sen acele etme bence. Biraz sular durulsun. Zaten vazgeçmeyeceksin çocuktan belli. Ailen ikna olmak zorunda kalacak, diye düşünüyorum. :31:

:20:

hani geç kağıdın yok?

tek ayak üstünde bekleyeceksin :22:

ayy sabah baktım kimse yoktu çıktım sonra anca gelebildimm :18:

tek ayak mııı tek el üstünde beklesemmm :3: :40: :1::1:

kızlarrr whatsapp ım yok bu ay yükleyeceğim de internet paketi bakıyordum turkcell de tam kazık yaaa :ssz::ssz:

heee cevap verebilecek mi bakalım....
ama evet o terfi ettikten sonra birdaha girmemeye başlamıştı topiğe değil mi.. evde zaten giremiyordu... işleri çok yoğun demekki :26:
görürse mutlaka cevap verir. evet çok yoğun olduğunu ve eskisi gibi giremeyeceğini söylemişti, ama insan arıyor işte. :31:

Ay bi gelsin seneye olur ancak nişan.
askerlik başlı başına bi engeldi şükür ortadan kalkacak.

Ben babamdan çekiniyorum biraz. ablam yeni evlendi ya. bakalım ne diyecek :18:

hm tabi birde o var sende değil mi.. ablan yeni evlendi. olsun canım gelsin en fazla bir yıl daha beklersiniz ki oda çok değil zaten yanında olsunda beklemesi kalsın.

baban biliyor mu ilişkinizi ?

hoşgeldinnnnn
bugün nasılsın bakalım :16:

İyiyim kuzumm sen nasılsınnn :13:

Bir tek benim whatsapp yok sinir oldumm benimkinde var kullanmıyo fazla güya ama hiçte çıkmıyo bende yükliycem bananeee :19:
herkes soruyo ben geri kalmışımm :ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy sabah baktım kimse yoktu çıktım sonra anca gelebildimm :18:

tek ayak mııı tek el üstünde beklesemmm :3: :40: :1::1:

kızlarrr whatsapp ım yok bu ay yükleyeceğim de internet paketi bakıyordum turkcell de tam kazık yaaa :ssz::ssz:

Tamam tamam uğradıysan seni affettim. :38: hırlı hırsız sütü bozuk var mı kontrol etmek lazım zaten topişi :27::27:

benimde paketim yok ben hep wireless dan bağlanıyorum. int.paketi yapmadım hiç.
1 gb 30 tl vodafone da :ssz:

hmm ah canım ya bu zamanda kaldı mı böyle neden devlet memuru değil''ler anlamıyorum...
ama sevgilinin ailesi zaten daha önceden gelmemişmiydi tanışmamışmıydı ailenle. sanki dün öyle söylemiştin ben mi yanlış anladım ?:44:

hm tabi birde o var sende değil mi.. ablan yeni evlendi. olsun canım gelsin en fazla bir yıl daha beklersiniz ki oda çok değil zaten yanında olsunda beklemesi kalsın.

baban biliyor mu ilişkinizi ?

hayır bilmiyor, ya da biliyor da bana çaktırmıyor olabilir. :18:

ama yarimin babasıyla babam anlaşamayacak. :5:

Back
X