- 8 Mayıs 2012
- 763
- 8
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heya unutulmuş birer birerrr eski dostlaaar eski dostlar parçasını bize armağan etmiş ve çekmiş gitmiş. çemkirikli deli arkadaşım benim.![]()
pek iyi sayılmaz![]()
evet tam olarak onu demiştim bende.. ondan sonrada birdaha gelmedi.
bende özledim bak üzüldüm şimdi. neden gelmiyorki acaba![]()
Bugün günlerden KARAMAN.
Ş:70
az kaldıı
:119::119::119:
huuu bibiğim bayağı eritmişsiniz yaaaa
nişana az kaldı desene :124:
Günaydınnnnnnnn
Ben Geldimmmm :119::119:
hayırdır ne oldu cnm
özel mesajla isyan ettim şimdi ona.
didim ki arkadaşlarımız evleniyo heeyyy
nerdesin topiğe uğra bi didim
baktım da konulara da pek yorum yapmıyo, kız terfi etti pc yle ilşkisi kesildi.![]()
dün anneme sevglimin ailesi gelmek istiyorlar gelsinler mi barı tanıssınlar dedim zor bela tamam tanıssınlar nasıl olsa baban vermicek geldikleri gibi giderler dedi
sonra ona söyledim o da tamam dedi ama ben henüz ailesine söylememesini istedim kafam karıstı insanlar bana neden devlet memuru değil diyorlar![]()
hani geç kağıdın yok?
tek ayak üstünde bekleyeceksin![]()
Günaydınnnnnnnn
Ben Geldimmmm :119::119:
görürse mutlaka cevap verir. evet çok yoğun olduğunu ve eskisi gibi giremeyeceğini söylemişti, ama insan arıyor işte.heee cevap verebilecek mi bakalım....
ama evet o terfi ettikten sonra birdaha girmemeye başlamıştı topiğe değil mi.. evde zaten giremiyordu... işleri çok yoğun demekki :26:
Ay bi gelsin seneye olur ancak nişan.
askerlik başlı başına bi engeldi şükür ortadan kalkacak.
Ben babamdan çekiniyorum biraz. ablam yeni evlendi ya. bakalım ne diyecek :18:
hoşgeldinnnnn
bugün nasılsın bakalım![]()
ayy sabah baktım kimse yoktu çıktım sonra anca gelebildimm :18:
tek ayak mııı tek el üstünde beklesemmm![]()
![]()
kızlarrr whatsapp ım yok bu ay yükleyeceğim de internet paketi bakıyordum turkcell de tam kazık yaaa![]()
dün anneme sevglimin ailesi gelmek istiyorlar gelsinler mi barı tanıssınlar dedim zor bela tamam tanıssınlar nasıl olsa baban vermicek geldikleri gibi giderler dedi
sonra ona söyledim o da tamam dedi ama ben henüz ailesine söylememesini istedim kafam karıstı insanlar bana neden devlet memuru değil diyorlar![]()
hm tabi birde o var sende değil mi.. ablan yeni evlendi. olsun canım gelsin en fazla bir yıl daha beklersiniz ki oda çok değil zaten yanında olsunda beklemesi kalsın.
baban biliyor mu ilişkinizi ?