Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

maaşallah,bu topicten ayağını sürüyrk çıktın bak 3 düğün var bu hafta

sen bebiş düşünmüyodun hemen dimi

maaşallah,bu topicten ayağını sürüyrk çıktın bak 3 düğün var bu hafta

sen bebiş düşünmüyodun hemen dimi

evet ya kızların bu haftaydı dimi düğnleri :) canım ya çocuk çok istiyorum ama şimdi yapamam daha yeni evliyiz önce bi kpss kazanayım ev satın alalaım heralde anca 3 yıl sonra falan olur biraz geleceği garantiye almak istiyorum nasip olursa. bakalım kısmet bu işler :)

seninde az kalmış şafak ya

yaaa artık iyice oturttuk herşeyi diyorsun yaniiiiiiiiiiiiiiii
ne güzel maşallah
ama daha yeni evlenmiştin ne kursu şimdiiiiiiiiii biraz daa bekleseydinnn

heh işte bak nazcım sudenazcığımın kocası ile şuanda yaptığı planları biz sevdiceğimle 2 yıl önce yaptık ve bu yıl sonuna ev alınmış borçlar kapanmış olacak işalla.... yani biz evlenmeden halletmeye çalışıyoruz işte bu işleri bakalım ne olcek

ivittttttttt bizzz whatsap arkidişliği kurduk kiiiiiiiiiii

yiyoruz şafağıııı

zamanı gelince bebişde gelir
evliliğin tadını çıkar

yaaa artık iyice oturttuk herşeyi diyorsun yaniiiiiiiiiiiiiiii
ne güzel maşallah
ama daha yeni evlenmiştin ne kursu şimdiiiiiiiiii biraz daa bekleseydinnn

canım napayım seneye sınav kurs kayıtlarıda vardı yazıldım bi şansımı denemk istedim

valla canım bende ev olsun evlenmeden diyordumda düğün 2 yıl falan ertelemek gerekiyordu ee ara uzayınca kavga gürültü vs oluyordu anca kendimiz alacaz artık :) şimdi biraz biriki yapıp düğndede baya geldi onlarla peşinat çıkıyo şu sınavı olayımda bi bakacaz artık

iyi bakalım hayırlısı olsun cnm inşallah başarırsın

anladım canım aslında bizde ilk başta hadi evlenelim herşeyi evlenince yapalım dedik ama sonradan düşününce evlenince evliliğin tadını çıkartmak hiçbirşeyi düşünmeden mutlu olmak kavga gürültü olmaması için bu yol daha mantıklı geldi bize biz ikimizde çok buhranlıyız çünkü sıkıya gelemiyoruz o yüzden beklemeye karar vermiştik zamanında ama çok şükür çok az kaldı hedefimize...
ama dediğin gibi uzadıkçada kavga gürültüde artıyo bakalım bi şekilde idare etmeye çalışıyoruz karşılıklı sabır ile
sen istanbuldamıydın canım ya
maşallah topiğimiz çok kısmetli herkes evlenior nişanlanıyor

senin içinde hayırlısı canım inşallah mutlu sona kavusursun, evet ben de istanbuldayım

Günaydınnn Dostlarrrr :79::79:

Hadiii gelinn hemennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…