Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

canım bunlara tam tur deniyor model olarak. bende tekli olanı altın saırısı 2 li olanı gümüş var. ben çok beğeniyorum. alyans gibi duruyor ama biri birinin kaderinde varsa bir yüzükle kaçmaz diye düşünüyorum. tabi gerçek alyans hariç. bunlar riskli model. elde deneemden bilemezsin herkesede gitmez. 3 lüsü bana kadınsı geliyor, bana yakışmadığından çamurda atıyor olabilirim şu an kalın alırsan küçük parmak ile aranda mesafe kalır hoş olmaz iri değil ufak taşlı alman lazım. ben yüzüklerimi imitasyon alıyorum genelde. kaybedincede hiiiç üzülmüyorum hemde sürekli değişik model takmış oluyorum.

hiç bilmediğim daha iyiymişş

yinede bilsen iyi bence. ben herşeyi bilmek isterim şahsen. bazılarını denerim bazılarını denemem. mesela karides hayatta denemem. ahtapot denemedim ama aklımda bi dahakine deniycem. ama karides böcek gibi asla denemem. ama onun dışında herşeyi denemek isterim.

3 sıra olan encede alyans havası verir ama tek sıra olan gayet hoş

ben imitasyon alınca hemen kaybediyorum hiç değer vermiyorum.
şöyle biraz para verirsem değerli olur kaybetmem diye düşündüm
gümüşcüde denedim parmaklarım uzun olduğu için üç sıra olanlarda abes durmadı ama ben tek ve iki sıra olanları daha çok beğendim.
dediğin gibi denediklerim kalın kaba değillerdi taşları ufak ve kibardı bunları netten örnek olsun diye bulup koydum.
teşekkür ederim canım yorumun için

rica ederim zaten canım bilmişlik yapıp sürekli bişeyleri yorumlamak istiyor. başka soru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…