Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

yok canım kalsın bana kendi kültürüm yeter almayımm

bende karidesin çiğ halni birdefa görmüştüm çok miğdem bulanmıştı asla yemem diyordum falan

ama bu ramazanda bi balık restda karides tava getirdiler çiğ haline hiç benzemiyordu çekine çekine beğendim aslında çok güzel bir tadı varmış

o karidesi bende çok merak ediyorum ya

deme öyle demeee

bende bilemedim kii vayy demek engelledi diye mi girmedğini görüyorumm :104::104::104::104:

bence öyle canım
yin günahını almıyım bilemeyiz ama ben senin sevgilinden beklerim. çocuk tam çakal. yalanlar havada uçuşuyor :26:

ben asla yemem. zaten deniz ürünlerine karşı bi antipatim var. balık bile son 2 yıldır yemeye başladım. asla asla ve asla yemem o karidesi hele birde jumboları yokmu. ığy yaratık gibi

şu an yok
ama olursa söz ilk sana sorcam
ahahaha tmm bekliyorum. sor piyon ablana

o karidesi bende çok merak ediyorum ya

yani bi tavası var birde başka birşeyi . o diğeri çiğ haline çok benziyor görüntüsü asla yiyemezsin ama tavası biraz daha düzgün görüntüsü ve tadıda çokk lezzetli.
ben beğenmiştim korkarak yemiştim

ama yinede miğde bulandırıcı bir görüntüsü var çiğ haline hiç bakmadan ye

bence öyle canım
yin günahını almıyım bilemeyiz ama ben senin sevgilinden beklerim. çocuk tam çakal. yalanlar havada uçuşuyor :26:
aa olabilir mi ki çok merak ettim akşam kuzenden bakıcam la hemen peki o beni görebiliyo muuu

hee ben karadenizliyim yaa. balık her hafta yiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…