yinede bilsen iyi bence. ben herşeyi bilmek isterim şahsen. bazılarını denerim bazılarını denemem. mesela karides hayatta denemem. ahtapot denemedim ama aklımda bi dahakine deniycem. ama karides böcek gibi asla denemem. ama onun dışında herşeyi denemek isterim.
yinede bilsen iyi bence. ben herşeyi bilmek isterim şahsen. bazılarını denerim bazılarını denemem. mesela karides hayatta denemem. ahtapot denemedim ama aklımda bi dahakine deniycem. ama karides böcek gibi asla denemem. ama onun dışında herşeyi denemek isterim.
şu an yokrica ederim zaten canım bilmişlik yapıp sürekli bişeyleri yorumlamak istiyor. başka soru
öyle dıkınıyo ayuuuu
hmmm nasıl anlarsın
onu bilmiyorum :44::44:
o karidesi bende çok merak ediyorum yabende karidesin çiğ halni birdefa görmüştüm çok miğdem bulanmıştı asla yemem diyordum falan
ama bu ramazanda bi balık restda karides tava getirdiler çiğ haline hiç benzemiyordu çekine çekine beğendim aslında çok güzel bir tadı varmış
deme öyle demeee
bende bilemedim kii vayy demek engelledi diye mi girmedğini görüyorumm :104::104::104::104:
deme öyle demeee
bende bilemedim kii vayy demek engelledi diye mi girmedğini görüyorumm :104::104::104::104:
deme öyle demeee
canım sıkıldı kulağımı deldirmeye karar verdim
kıymayınn bana kıyanlarr kıyıyo zatiiii :2::2:tammaam lla gel yanıma kıyamammm
ne engeli bu yaf sabahtan berli
evet canım sıkılınca kulağımı deldiriyorumtövbe yarabbimm sen canın sıkıldıkca bir yerlerini mi deldiriyon delüüüü
ben asla yemem. zaten deniz ürünlerine karşı bi antipatim var. balık bile son 2 yıldır yemeye başladım. asla asla ve asla yemem o karidesi hele birde jumboları yokmu. ığy yaratık gibibende karidesin çiğ halni birdefa görmüştüm çok miğdem bulanmıştı asla yemem diyordum falan
ama bu ramazanda bi balık restda karides tava getirdiler çiğ haline hiç benzemiyordu çekine çekine beğendim aslında çok güzel bir tadı varmış
ahahaha tmm bekliyorum. sor piyon ablana
şu an yok
ama olursa söz ilk sana sorcam
o karidesi bende çok merak ediyorum ya
aa olabilir mi ki çok merak ettim akşam kuzenden bakıcam la hemenbence öyle canım
yin günahını almıyım bilemeyiz ama ben senin sevgilinden beklerim. çocuk tam çakal. yalanlar havada uçuşuyor :26:
bence öyle canım
yin günahını almıyım bilemeyiz ama ben senin sevgilinden beklerim. çocuk tam çakal. yalanlar havada uçuşuyor :26:
kıymayınn bana kıyanlarr kıyıyo zatiiii :2::2:
whatsappp da benimkii engellemiş mii beni anlamaya çalışıyozzz
ben asla yemem. zaten deniz ürünlerine karşı bi antipatim var. balık bile son 2 yıldır yemeye başladım. asla asla ve asla yemem o karidesi hele birde jumboları yokmu. ığy yaratık gibi
ahahaha tmm bekliyorum. sor piyon ablana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?